Evenementenbureau Advance Events...
Dé evenementenorganisatie voor jouw evenement!

Organisatiebureau voor bedrijfsevenementen

Deskundig organisatie­bureau voor bedrijfsevenementen

Ben je op zoek naar een creatief en deskundig organisatiebureau dat je kan helpen met de organisatie en uitvoering van een bedrijfsfeest of evenement voor je medewerkers, relaties of andere stakeholders? Een evenementenorganisator met veel ervaring, die precies weet wat er nodig is voor een succesvol event? Een event expert die jouw wensen kan vertalen in een creatief plan dat vervolgens van A tot Z wordt geregeld? In dat geval is Advance Events graag je eventpartner!

Als organisatiebureau organiseren wij bedrijfsevenementen waarmee je mensen kunt raken, verbinden en inspireren, maar ook events om samen iets moois te vieren. Denk bijvoorbeeld aan de officiële opening van een nieuw bedrijfspand of de viering van een bijzonder bedrijfsjubileum. We maken een verrassende vertaalslag van jouw wensen en geven dit vorm in een creatief eventconcept. Vervolgens regelen wij alle details perfect zodat jijzelf onbezorgd kunt genieten van de organisatie, het event én de herinnering na afloop. Daar doen wij alles voor!

Totaal organisatie of co-productie?

Weet jij al welk type organisatiebureau je zoekt? Ben je op zoek naar een evenementenbureau dat het evenement van A tot Z voor je kan verzorgen of zoek jij hulp bij de organisatie van bepaalde onderdelen van je evenement in de vorm van co-productie? Je kunt bij ons voor beide opties terecht.

Je kunt ons inschakelen als totaalorganisator waarbij wij een verrassend eventconcept creëren en dit vervolgens tot in de puntjes voor je regelen: van locatie tot catering en van entertainment tot uitnodigingstraject. Je kunt ons ook inschakelen voor co-productie waarbij jijzelf aangeeft welke onderdelen wij voor je verzorgen en welke onderdelen jij liever zelf regelt. In dat geval creëren we dus samen het evenement. Waar ligt jouw voorkeur?

Jarenlange ervaring als organisatie­bureau

De afgelopen jaren hebben we meer evenementen georganiseerd dan er bubbeltjes in een glas champagne zitten! Wanneer je ons als organisatiebureau inschakelt, kan je met een gerust hart genieten, want de regie en uitvoering zijn bij ons in ervaren handen!

We regelen alles dat nodig is om jullie evenement tot een succes te maken. Dat doen we onzichtbaar achter de schermen door alles van minuut tot minuut voor te bereiden. Ook voor de schermen zie je onze rol. Onze eventmanagers zorgen voor een strakke regie en letten op de kleinste details. Check, recheck & check again... dat is hoe wij werken! Zullen we eens kennismaken? Neem contact op of bel ons via 010 - 750 4400.

Creatie en communicatie

Als fullservice organisatiebureau kunnen wij je ook helpen als het gaat om de creatie van allerlei communicatietools. Zo helpen wij je met het ontwerp van een verrassend en doeltreffend uitnodigingstraject, verzorgen wij het drukwerk en kunnen wij zelfs een evenementenwebsite maken met een digitale aanmeldingsmodule!

We kunnen ook zorgen voor allerlei communicatieve programmaonderdelen zoals de catchbox microfoon en een interactieve buzzer of tool van Sendsteps. Ook andere elementen zijn bij ons in deskundige handen. Denk bijvoorbeeld aan PR-uitingen rondom het evenement, signings, routeborden, programmaboekjes en een leuke bedankkaart die de gasten enkele dagen na het evenement ontvangen.

Events in de Rotterdamse Haven of Rotterdamse industrie

Sinds onze oprichting in 2006 zijn we een vaak geziene 'gast' voor evenementen die plaatsvinden in de Rotterdamse haven of in de Rotterdamse industriegebieden zoals de Botlek en op De Maasvlakte. Ook menige containerterminal of rederij heeft al eens van onze diensten gebruik gemaakt voor bijvoorbeeld een First Call Event, een Ship Naming Ceremony of een ander nautisch event. We hebben in deze regio ook veel open dagen en klant-events mogen organiseren.

De mogelijkheden van ons organisatiebureau

Als ervaren evenementenbureau kijken, denken en plannen wij ver vooruit. We luisteren naar jouw wensen, brengen creatieve ideeën tot leven en bereiden elk detail doordacht voor. Niets laten wij aan het toeval over. Groot of klein, feestelijk of formeel, in het eigen pand of bij een externe eventlocatie... wij regelen alles voor je!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw evenement? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie bedrijfsfeest of event? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie bedrijfsevenement

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie bedrijfsevenement. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.