Ho ho ho, zoek niet verder...
De leukste kerstborrels vind je hier!

Kerstborrel op het bedrijf

De leukste kerstborrel op het bedrijf organiseren

Wil jij een gezellige kerstborrel op het bedrijf organiseren? Als je kiest voor een kerstborrel op het bedrijf met Advance Events, maken wij er een onvergetelijk beleving van! Een kerstborrel waar iedereen blij van wordt en waarmee jij scoort!

Ga jij een kerstborrel op het werk organiseren en ben je op zoek naar leuke ideeën, feestconcepten of inspiratie voor de invulling van jullie kerstevent? Wij helpen je om de kerstborrel op de zaak dit jaar anders dan anders vorm te geven. We hebben diverse borrelconcepten waaruit je kunt kiezen. De kerstborrel kan je middels een keuzepakket bestaande uit extra 'feestbouwstenen' zelf naar wens uitbreiden. Wist je dat wij ook een heel gaaf kerstfestival concept hebben? We vertellen je er graag alles over!

Waarom een kerstborrel organiseren?

Een kerstborrel is een mooi moment om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen jaar. Daarnaast is de borrel hét moment om samen met het hele team de successen te vieren en het jaar op gezellige en informele wijze af te sluiten. Een kerstborrel op het bedrijf werkt positief voor de teamspirit en brengt mensen bij elkaar. Een evenement dat je voor geen goud wilt missen!

Daarnaast leent de kerstborrel op het bedrijf zich ook prima om te combineren met het uitdelen van het kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Ook hierin kunnen wij je van dienst zijn. We hebben diverse pakketmogelijkheden en kunnen vanaf 200 personen zelfs zorgen voor jullie eigen kerstmarkt op het bedrijf waar jouw collega's zelf het kerstpakket kunnen samenstellen. Hoe gaaf is dat? Ook ons kerstfestival, compleet met foodtrucks, stretchtenten en heel veel lichtjes, is een supergaaf concept!

Onze rol tijdens jullie kerstborrel

Wij regelen jullie kerstborrel van A tot Z. Van de uitnodiging tot een leuke, kerst give-away bij vertrek... niets laten wij aan het toeval over! Onze eventmanagers hebben er plezier in om hardop met je mee te denken en jou tips en adviezen te geven. Samen maken we van jouw kerstevenement een succes!

We zorgen voor de inrichting, winterse decoraties en catering. Zo serveren wij winterse gerechten zoals een broodje Unox, bratwurst, flammkuchen of winterburger. Naast foodtrucks hebben wij ook hele leuke winterhuisjes voor andere fooditems en bijvoorbeeld warme chocolademelk en glühwein. We zorgen voor het leukste entertainment en diverse doe-onderdelen zoals boomstamzagen, spijkerslaan en Oud-Hollands sjoelen. We plaatsen dennenbomen met honderden lichtjes en zorgen natuurlijk ook voor de muziek. Wordt het een DJ of kies jij voor een live optreden? Wij regelen jouw kerstborrel op het bedrijf tot in de puntjes zodat jijzelf zonder zorgen kunt meegenieten!

Kerstborrel in winter­festival setting

Jullie eigen kerstfestival... zie je het al voor je? Dit jaar is er voor jullie kerstborrel een heus festivalplein voor het kantoor opgebouwd. Compleet met stretchtenten, foodtrucks, heaters en vuurkorven. Après-ski banken met schapenvachtjes, olieton statafels met prikverlichting, een winterse bar en lichtjes... heel veel lichtjes!

Je kunt zelf bepalen hoe je het kerstfestival verder inricht. Kies je voor een ontvangst met koek-en-zopie of toch voor een drankje naar keuze vanaf de bar? Culinair zijn de mogelijkheden eindeloos: van winterse foodtrucks tot een winterbarbecue met smoker. Ook culinair is het tijdens jullie kerstborrel in festivalsfeer genieten! We hebben ook divers amusement en festival entertainment dat je aan het programma kunt toevoegen.

Waar kiezen jullie voor? Cozy of Icy?

We hebben voor de kerstborrel op het bedrijf naast het festivalthema nog twee thema's bedacht waaruit je kunt kiezen. Kies jij voor cozy met een warm en gezellig wintergevoel, knisperend haardvuur, warme sfeerverlichting en zitjes met kussentjes en schapenkleedjes? Of ben jij liefhebber van onze moderne en eigentijdse icy look met trendy, wit meubilair, blacklight, een hippe DJ en een Sankt Moritz winter vibe?

We komen graag met je in contact om eens vrijblijvend te brainstormen over de invulling van jullie kerstevenement. Aan de hand van jouw specifieke wensen maken we graag een vrijblijvende offerte voor de kerstborrel bij jullie op het bedrijf. Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We adviseren je om er snel bij te zijn, want de twee weken voor de kerst kenmerken zich altijd door enorme drukte. Helaas moeten we dan wel eens zeggen vol = vol.

Kerstmarkt of kerstpakket

Ook als het gaat om de toevoeging van een kerstmarkt aan jullie kerstevenement, ben je bij ons aan het juiste adres! Vanaf circa 200 personen is het mogelijk om een kerstmarkt op het eigen bedrijf te verzorgen. Ben je met minder gasten? Dan kan je altijd nog kiezen voor onze online kerstmarkt of voor het uitdelen van leuke kerstpakketten.

Voor de kerstmarkt en kerstpakketten werken wij samen met een professionele geschenkenpartner. Vooral de combinatie met onze setting voor een kerstborrel of kerstfestival maken de mogelijkheden echt uniek! Ook als het gaat over de kerstpakketten is er een ruime keuze waarbij MVO en duurzaamheid centraal staan. We hebben ook een digitale geschenkenshop waarvan je gebruik kunt maken. We informeren je graag!

Het kersfeest op het bedrijf was nog nooit zo leuk!

"Dit was de leukste kerstborrel sinds jaren!" Dat is een veel gehoorde opmerking wanneer collega's van onze opdrachtgevers hebben genoten van het kerstevenement dat wij voor hen organiseerden. Wil jij dat WOW-effect ook ervaren voor jullie kerstborrel? Vraag een offerte aan!

Evenementenbureau Advance Events is je graag van dienst als het gaat om de organisatie van jullie bedrijfsevenement. We zorgen ervoor dat jullie kerstevent tot in de puntjes klopt! Bekijk hier de leukste kerstfeesten voor bedrijven. Wil je meer weten of een offerte ontvangen voor jullie kerstborrel? Neem dan contact met ons op via 010 - 750 4400 of stuur een bericht.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Op zoek naar een verrassend idee voor jullie kerstborrel of eindejaarsborrel?

Zoek niet langer! Advance Events heeft diverse, verrassende kerstconcepten die uitstekend geschikt zijn voor kerstborrels en eindejaarsevents. Van borrel tot festival, de keuze is reuze! Vraag nu een offerte aan voor jullie kerstevent.