Een personeelsevent is zó-veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

PERSONEELSFEEST ORGANISEREN

Verrassend personeels-
feest organiseren

Een personeelsfeest organiseren is veel geregel, kost heel wat tijd en je moet echt overal aan denken. Het feest is als een live-uitzending, het moet in één keer perfect verlopen, je krijgt geen tweede kans. Het inschakelen van een deskundige eventprofessional kan uitkomst bieden! Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijk personeelsfeest wordt, waarover je collega's nog lang napraten en waarbij jij zorgeloos kunt genieten.

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van personeelsfeesten voor kleine en grote bedrijven. Of het nu gaat om 75, 500 of 1.500 gasten maakt voor ons geen verschil, want ieder personeelsfeest wordt met de grootste zorg en aandacht door ons georganiseerd. We kunnen je volledig ontzorgen en alles rondom jullie personeelsfeest van A tot Z voor je regelen, maar het is ook mogelijk dat je bepaalde onderdelen in eigen regie doet.

Zorgeloos een feest organiseren

Je wilt een onvergetelijk personeelsfeest organiseren en bent op zoek naar verrassende feestideeën. Advance Events kan je helpen! Wij organiseren personeelsfeesten en bedrijfsfeesten met impact! Gebaseerd op jullie specifieke feestwensen komen wij met een uniek en creatief feestidee. Daarbij gaan wij voor je op zoek naar de juiste locatie, het leukste entertainment en diverse extra's waarmee jullie personeelsfeest bijzonder wordt.

Is het idee voor jullie personeelsfeest helemaal naar je wens, dan nemen wij je alle zorgen rondom de organisatie graag uit handen. Tussentijds ben jij continue op de hoogte van de voortgang. Samen met jou vinden er regelmatig productiemeetings plaats, waarbij alle details worden besproken. We laten niets aan het toeval over! Hierdoor heb jij je handen vrij en kan jij zelf tijdens het personeelsfeest heerlijk meegenieten.

Onze rol tijdens jullie personeelsfeest

Voor de organisatie en uitvoering van jullie personeelsfeest, wordt er één van onze eventmanagers aan jullie feest gekoppeld. De eventmanager heeft jarenlange ervaring en zorgt ervoor dat jullie personeelsfeest een grandioos succes wordt. Van uitnodiging tot feestlocatie, van aankleding tot catering en van techniek tot entertainment, alle onderdelen van jullie personeelsfeest worden tot in de puntjes geregeld.

Voordat de feestavond plaatsvindt maken we een gedetailleerd draaiboek waarin het programma van minuut tot minuut wordt omschreven. We zorgen voor een locatie check, maken een plattegrond van de zaalindeling, coördineren de techniek en hebben contact met het entertainment en eventuele bekende artiesten. Op de dag van het personeelsfeest is onze eventmanager al vroeg aanwezig om alle onderdelen aan te sturen. Jij hoeft je dus nergens druk over te maken! De organisatie en uitvoering van jullie personeelsfeest kun je met een gerust hart aan onze eventprofessionals toevertrouwen.

Verrassend entertain­ment en amusement

Goede muziek is heel belangrijk voor de sfeer tijdens een personeelsfeest. Wij werken nauw samen met verrassende muzikale formaties, feestbands en DJ's die ook jullie feestavond laten swingen. Er zijn ook speciale muziekconcepten á la Crazy Pianos of De Dames Draaien Door, die je voor jullie feest kunt inzetten. En zelfs wanneer het gaat om optredens van bekende artiesten kunnen wij dit voor je regelen.

Daarnaast zorgen wij voor het leukste randamusement. Van photobooths tot bierviltjes karikaturist en van een mind f*ck illusionist tot populair Formule 1 amusement. Voor ieder personeelsfeest hebben wij passende doe- en beleef amusement dat je aan het feestprogramma kunt toevoegen. En wil je voor jouw personeelsfeest een speciaal thema? Dan creëren wij hiervoor een verrassende invulling, waarbij ook de aankleding, het amusement en zelfs de catering helemaal aan het thema wordt aangepast.

Personeelsfeest in festival thema

Kleine en grote bedrijven kiezen steeds vaker voor een personeelsfeest in het thema "festival". Vaak kiest men voor een festival op het bedrijf, waarbij we op het parkeerterrein een heus festivalplein creëren. Bij grotere feesten wordt het festival op verrassende wijze aan een bestaand feestconcept toegevoegd. Advance Events heeft alle onderdelen om een compleet festivalfeest neer te zetten in eigen beheer. Van meubilair tot decoraties en van catering tot techniek. Wij hebben ook speciale zomerfestival- en kerstfestivalconcepten voor je personeelsfeest.

P.S. Wist je overigens dat een festival op het eigen bedrijf vrij is voor de WKR?

Personeelsfeest in eigen pand of partylocatie?

Weet je al een feestlocatie voor jullie personeelsfeest? Wordt het een partycentrum of kies je voor een gaaf Fort of een industriële feestlocatie? Of willen jullie het personeelsfeest toch liever in het eigen pand organiseren, waarbij je gebruik maakt van de WKR-vrijstelling? Wij adviseren je graag over de diverse mogelijkheden voor jullie feest.

Wij werken veel samen met feestlocaties door heel Nederland. Gebaseerd op jouw wensen kunnen we een goed advies geven over welke locatie daar het beste op aansluit. We hebben ook veel ervaring in het organiseren van personeelsfeesten in het eigen pand of op eigen terrein. Binnen no-time toveren we jullie magazijn of fabriekshal om tot een gezellige feestzaal. Heb je onvoldoende ruimte, dan zorgen wij voor een partytent. Lees meer over events op eigen locatie.

Personeelsfeesten voor kleine en grote groepen

Wij organiseren personeelsfeesten en bedrijfsfeesten in vele vormen, soorten en maten. De ene keer is het een feestavond voor 75 personen, waarbij we het magazijn volledig ombouwen tot Roaring Twenties feest. De andere keer is het een personeelsfeest voor 2.500 zorggroep medewerkers in een voetbalstadion. Nog wat voorbeelden:

 1. Sandvik: afscheidsfeest - eigen terrein - 65 gasten

 2. G-Star: kerstfeest - eigen locatie - 250 gasten

 3. Mokveld Valves: jubileumfeest - eigen locatie - 350 gasten

 4. Van der Mey Vleeswaren: feestelijke open dag - 750 gasten

 5. Van der Lee: jubileumfeest - eigen locatie - 1.000 gasten

 6. Franciscus Gasthuis & Vlietland: feestavond - 1.750 gasten

 7. ASML: personeelsfeest - externe locatie - 4.000 gasten

Samen een personeels­feest organiseren?

Ook voor jullie personeelsfeest maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. We kunnen daarbij alles of alleen de onderdelen die jij liever uitbesteed voor je regelen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw personeelsfeest? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie personeelsfeest

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie personeelsfeest of bedrijfsfeest. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.