Een personeelsevent is zó-veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

PERSONEELS­FEEST ORGANISEREN

Verrassend personeels-
feest organiseren

Een personeelsfeest organiseren is veel geregel, kost heel wat tijd en je moet echt overal aan denken. Het feest is als een live-uitzending: je krijgt maar één kans om het goed te doen. Het inschakelen van een eventprofessional kan hierin uitkomst bieden!

Advance Events bedenkt niet alleen een superleuk concept voor jullie feest, maar kan je volledig ontzorgen en alles rondom jullie personeelsfeest van A tot Z voor je regelen! Wij zijn al sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van personeelsfeesten. We kennen inmiddels vrijwel iedere feestlocatie en hebben menig artiest of band al voorbij zien komen. Op basis van jullie wensen brengen we creatieve ideeën tot leven en creëren we met WOW-momenten nieuwe herinneringen! Benieuwd hoe we dat doen? Laten we eens kennismaken. Bel voor meer informatie 010 - 750 4400.

Zorgeloos organiseren

Je wilt een onvergetelijk personeelsfeest organiseren en bent op zoek naar verrassende feestideeën. Advance Events kan je helpen! Wij organiseren personeelsfeesten en bedrijfsfeesten met impact! Wij kijken en plannen ver vooruit, luisteren naar je wensen en komen met een creatief feestidee. We nemen je alle zorgen rondom de organisatie van jullie personeelsfeest uit handen.

Na een brainstormsessie komen wij met een uniek feestplan en verrassende suggesties voor de feestlocatie, het entertainment en onverwachte WOW-momenten. Het feestconcept wordt vervolgens tot op detail op jouw wensen aangepast. Vanaf dat moment wordt alles van A tot Z voor je geregeld en laten we niets aan het toeval over! Je kunt zelf heerlijk meegenieten!

Onze rol tijdens jullie personeelsfeest

Onze enthousiaste eventmanagers staan klaar om van jullie personeelsfeest een grandioos succes te maken. Van aankleding tot catering en van techniek tot het entertainment, alle onderdelen van jullie personeelsfeest worden door ons tot in de puntjes geregeld.

Voordat de feestavond plaatsvindt maken we een gedetailleerd draaiboek waarin alle programma onderdelen worden opgenomen. Er vindt een productiemeeting plaats waarbij ook jij aanwezig bent. Ook gedurende het organisatieproces van het personeelsfeest houden we je continue op de hoogte. Een personeelsfeest organiseren is iets dat je met een gerust hart aan ons kunt uitbesteden. Dan heb jij je handen vrij en kan je zelf heerlijk mee-feesten.

Verrassend entertainment en onvergetelijk amusement

Natuurlijk kan goed entertainment en amusement niet ontbreken op een goed feest. Als wij jullie personeelsfeest organiseren, zorgen wij voor verrassend en uniek rand-amusement. We zoeken de beste bands die goed passen bij jullie personeelsfeest.

Daarnaast zorgen wij desgewenst voor bekende artiesten. We hebben inmiddels heel wat bekende artiesten op bedrijfsfeesten voorbij zien komen en kunnen je hierin goed adviseren. En wil je voor jouw personeelsfeest een speciaal thema? Dan creëren wij hiervoor een verrassende invulling, waarbij ook de aankleding, het amusement en zelfs de catering helemaal aan het thema worden aangepast.

Personeelsfeest in festival thema

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een gezellig festival als personeelsfeest in te zetten. Speciaal voor bedrijfsfeesten hebben wij diverse festivalconcepten ontwikkeld. Ook zijn er speciale zomerfestivals en feestelijke kerstfestivals.

Op jullie eigen terrein of in jullie locatie creëren wij een gezellig festivalplein. Picknicksets, olieton-statafels, een festivalbar, prikverlichting en kleurrijke lampions… de festivalsfeer is overal aanwezig. We zorgen ook voor foodtrucks en verrassend festival-entertainment. Het wordt een personeelsfeest waarover je medewerkers nog lang napraten! En wist je dat een festival op het bedrijf ook nog eens vrij is voor de WKR?

Personeelsfeest extern of op eigen locatie?

Weet je al waar je jullie personeelsfeest wilt vieren? Wordt het een bestaande feestlocatie of willen jullie het personeelsfeest in het eigen pand organiseren, waarbij je gebruik maakt van de WKR-vrijstelling. Advance Events kan je in beide gevallen van dienst zijn.

Zo kunnen wij het magazijn of de fabriekshal omtoveren tot een gezellige feestzaal. Heb je onvoldoende ruimte, dan zorgen wij voor een partytent. We zorgen voor alles dat nodig is: van vergunning tot veiligheidsvoorzieningen en van aankleding en decoratie tot aan de catering en de techniek. Het personeelsfeest op eigen locatie wordt een onvergetelijke beleving!

Samen een personeels­feest organiseren?

Ook voor jullie personeelsfeest maken wij een verrassend feestconcept. Een op maakt gemaakt feestidee afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Alles dat nodig is voor een succesvol feest wordt door ons geregeld. Van feestlocatie en bijzonder entertainment tot smakelijke catering en zelfs het busvervoer. We laten niets aan het toeval over!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw personeelsfeest? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Ga je een personeelsfeest organiseren en zoek je een eventpartner die je kan helpen?

Neem contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden en maken aansluitend een voorstel voor jullie personeelsfeest.