Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren

Verbinden, versterken en verwonderen…
Wij organiseren personeelsevents die raken!

PERSONEELSFEEST ORGANISEREN

Verrassend personeelsfeest organiseren

Wij houden van personeelsfeesten die verbinden, versterken en verwonderen. Daar is veel meer voor nodig dan alleen een goede band en lekker eten. Een personeelsfeest organiseren kost heel wat tijd en je moet echt overal aan denken. Het feest is als een live-uitzending, het moet in één keer goed, je krijgt geen tweede kans. Als deskundig eventprofessional helpt Advance Events je graag met de organisatie van het event. Samen creëren we een verrassend personeelsfeest met impact!

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van personeelsfeesten voor kleine en grote bedrijven. Of het nu gaat om 150 of 1.500 gasten maakt voor ons geen verschil, want ieder personeelsfeest wordt met de grootste zorg en aandacht georganiseerd. We ontzorgen je volledig en regelen alles rondom jullie personeelsfeest van A tot Z.

Personeelsfeesten
Evenementenbureau voor personeelsfeesten

Zorgeloos een feest met impact organiseren

Je wilt een onvergetelijk personeelsfeest organiseren en bent op zoek naar verrassende feestideeën. Advance Events kan je helpen! Gebaseerd op jullie specifieke feestwensen komen wij met een creatief feestidee voor jullie personeelsfeest. We zorgen voor een verrassende locatie, bijzonder entertainment en WOW-momenten waarmee jullie personeelsfeest echt uniek wordt. Gedurende de organisatie regelen wij alles tot in de puntjes en tijdens de uitvoering van het feest laat onze eventmanager niets aan het toeval over, zodat jij zelf zorgeloos kunt meegenieten!

Onze rol tijdens jullie personeelsfeest

Onze rol tijdens jullie personeelsfeest is veelzijdig. Vaak begint het met de creatie van een bijzonder feestconcept. Gebaseerd op het feestidee gaan we voor je op zoek naar mooie feestlocaties, bands, artiesten en verrassend entertainment. Van uitnodiging tot give-away en van decoratie tot techniek, alles dat nodig is om van jullie personeelsfeest een succes te maken regelen wij. We coördineren alle leveranciers, maken een draaiboek, checken de locatie en maken een plattegrond. Op de dag van het personeelsfeest is onze eventmanager al vroeg aanwezig om alles aan te sturen. Jij hoeft je nergens druk over te maken want de organisatie van jullie personeelsfeest is bij onze eventprofessionals in deskundige handen.

Personeelsfeest in festival thema

Wil je een personeelsfeest organiseren in festivalthema? Dan is een festival op het bedrijf een verrassend feestconcept. Op jullie parkeerterrein of midden in het magazijn creëren wij een gezellig festivalplein met hoge en lage zitjes, een festivalbar, foodtrucks, festivaldecoraties, een festivaltent… het ontbreekt werkelijk aan niets. Hoe leuk is het, om je medewerkers uit te nodigen voor hun eigen bedrijfsfestival als personeelsfeest? Advance Events is graag je eventpartner. Wist je dat wij ook speciale seizoenconcepten hebben? Bijvoorbeeld het zomerfestival en het kerstfestival. Een extra voordeel is dat dit feestconcept buiten de WKR valt.

feestavond voor personeel

Entertainment en amusement

Goede muziek is heel belangrijk voor de sfeer tijdens het personeelsfeest en daarom werken wij alleen samen de allerbeste muzikale formaties, feestbands, pianoshows en DJ's. We informeren je graag welke bekende artiest het beste bij jullie personeelsfeest past. Daarnaast zorgen wij voor het verrassend randamusement en doe-onderdelen waarmee jullie bedrijfsfeest nog leuker wordt. Zelfs als het gaat om bijzondere openingsacts en finaleshows, zoals bijvoorbeeld een lasershow, percussie act of Braziliaans carnaval, hebben wij heel wat spectaculaire suggesties.

Personeelsfeest in eigen pand of partylocatie?

Weet je al een feestlocatie voor jullie personeelsfeest? Wordt het een partycentrum of kies je voor een gaaf Fort of een industriële feestlocatie? Of willen jullie het personeelsfeest toch liever in het eigen pand organiseren waarbij je gebruik maakt van de WKR-vrijstelling? Wij werken samen met de mooiste feestlocaties van Nederland. We adviseren je graag welke eventlocaties voor jullie feest interessant zijn. Ook met de organisatie van personeelsfeesten op eigen locatie hebben we veel ervaring. Binnen no-time toveren we jullie magazijn of fabriekshal om tot een gezellige feestzaal. Heb je onvoldoende ruimte, dan zorgen wij voor een partytent. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.

personeelsfeest personeelsvereniging

Personeelsfeesten voor kleine en grote groepen

Wij organiseren personeelsfeesten en bedrijfsfeesten in vele vormen. De ene keer is het een feestavond voor 75 personen, waarbij we het magazijn volledig ombouwen tot Roaring Twenties feest. De andere keer is het een personeelsfeest voor 2.500 zorggroep medewerkers in een voetbalstadion. Je kunt voor iedere groepsgrootte bij ons terecht. Nog wat voorbeelden:

 1. ThemoElekro - jubileumfeest - eigen locatie

 2. G-star - personeelsborrel - eigen locatie

 3. ASML - personeelsfeest - externe locatie

 4. De Stiho Groep - jubileumfeest - externe locatie

 5. Amvest - jubileumfeest - externe locatie

 6. Dillewijn/Zwapak - openingsfeest - eigen locatie

 7. Koppert: jubileumfeest - eigen locatie

Samen een personeelsfeest organiseren?

Ook voor jullie personeelsfeest maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. We kunnen daarbij de totaalorganisatie voor je doen, of alleen de onderdelen regelen die jij liever uitbesteed.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw personeelsfeest of bedrijfsfeest of jubileumfeest? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie personeelsfeest

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie personeelsfeest of bedrijfsfeest. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.