Personeelsfeest organiseren - Evenementenbureau Advance Events

Verbinden, versterken en verwonderen…
Wij organiseren personeelsfeesten die raken!

PERSONEELSFEEST ORGANISEREN

Een verrassend personeelsfeest organiseren

Wil jij een personeelsfeest organiseren voor je medewerkers? Een bedrijfsfeest dat zich kenmerkt door creativiteit en originaliteit. Een feest dat verrast en verbindt? Advance Events kan je helpen. Al meer dan 18 jaar organiseren wij kleine en grote personeelsfeesten voor het bedrijfsleven. Ieder personeelsfeest is maatwerk en wordt volledig afgestemd op jullie wensen. Advance Events regelt het personeelsfeest vervolgens van A tot Z, zodat jij zelf onbezorgd kunt genieten van elk moment.

Verrassend personeelsfeest organiseren met WOW-momenten
Evenementenbureau voor personeelsfeesten

Waarom een personeels­feest organiseren?

Er zijn veel momenten waarop je een personeelsfeest kunt organiseren. Bijvoorbeeld om samen met je medewerkers iets te vieren, je collega's te bedanken of omdat je het team juist wilt motiveren. Eventmarketing op HR gebied, dat werkt! Het personeelsfeest is een vorm van live-communicatie dat door bedrijven maar al te graag wordt ingezet. Of het nu gaat om een swingende feestavond voor 125 gasten, een festivalfeest voor 250 collega's, een spetterend openingsfeest voor 500 gasten of een knallend jubileumfeest voor 4.000 gasten, Advance Events regelt het tot in de puntjes.

personeelsfeest organiseren in festival stijl

Leuke personeelsfeest ideeën en concepten

Wanneer je op zoek bent naar leuke ideeën voor de invulling van jullie bedrijfsfeest, ben je bij eventbureau Advance Events aan het juiste adres. We hebben verrassende feestconcepten die je kunt inzetten voor het feest dat jullie op het bedrijf willen organiseren. Of het nu gaat om een bedrijfsfestival, een personeelsfeest met thema, een muzikale feestavond of juist een stijlvolle gala-avond, wij zorgen ervoor dat jullie personeelsfeest een onvergetelijke herinnering wordt.

Personeelsfeest in eigen locatie organiseren

Personeelsfeest in externe- of eigen locatie?

Waar wil jij het personeelsfeest organiseren? Wordt het een externe eventlocatie zoals een partycentrum, een gaaf Fort of een industriële locatie. Of kies je voor jullie eigen locatie, waarbij je gebruik maakt van de WKR-voordelen voor personeelsfeesten op de werkplek? Dat scheelt veel geld! Van jullie magazijn of fabriekshal maken wij binnen no-time een gezellige feestruimte. En mocht je onvoldoende ruimte hebben, dan plaatsen we een partytent.

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat feesten georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

personeelsfeest ideeen en concepten

Bedrijfsfestival als personeelsfeest

Voor ieder seizoen hebben wij bijzondere festivalconcepten die je kunt inzetten voor jullie personeelsfeest. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Indian Summer festival in de herfst of het Winter Wonderland festival tijdens de kerst? Het Familiedag Festival is natuurlijk echt iets voor de zomer. Ook als het gaat om een openingsfeest of een jubileumfeest zijn er vele mogelijkheden. We komen graag bij je langs voor een gratis brainstorm, waarbij we je informeren over de mogelijkheden. Bel ons via 010 - 750 4400.

Cases ter inspiratie

We hebben een aantal relevante cases voor jou op een rijtje gezet. Ieder personeelsfeest, groot of klein, is maatwerk.

personeelsfeest ideeën

Onze rol tijdens jullie personeelsfeest

Op basis van jullie wensen creëren we een uniek feestconcept. We dragen je de mooiste feestlocaties aan en laten je kennismaken met het leukste entertainment. We zorgen dat alle onderdelen van het feest perfect op elkaar zijn afgestemd. We helpen je met een origineel uitnodigingstraject en creëren reuring, waardoor het feest vooraf al gaat leven. Tijdens de uitvoering zijn onze eventmanagers al vroeg aanwezig om te zorgen dat niets aan het toeval wordt overgelaten, zodat jij zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijk personeelsfeest vol met WOW-momenten!

Verrassend voorstel voor jullie personeelsfeest ontvangen?

Ook voor jullie personeelsfeest maken wij graag een verrassend voorstel op maat. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jullie personeelsfeest, bedrijfsfeest, openingsfeest of jubileumfeest? Wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit