Je eigen kerstmarkt - het lijkt een droom...
Toch zorgen wij dat deze uitkomt!

Kerstmarkt op het bedrijf organiseren

Kerstmarkt op het bedrijf organiseren

Organiseer een kerstmarkt op het bedrijf! Een geweldig kerstevenement waarbij de medewerkers zelf het kerstpakket bij elkaar kunnen shoppen. Onze sfeervolle kerstmarkt is in te zetten tijdens jullie kerstborrel, kerstfestival of kerstfeest. Boek nu via ons jullie eigen geschenkenmarkt op het bedrijf!

Zie je het al voor je? Op het parkeerterrein of in jullie magazijn richten wij een gezellig kerstplein in met oliedrums en prikverlichting, kersthuisjes, kerstbomen en sfeervolle kerstdecoraties. Terwijl je geniet van winterse lekkernijen zoals warme chocolademelk, flammkuchen en bratwurst kan je bij de kerstwinkeltjes zelf je kerstpakket bij elkaar shoppen. Er is werkelijk voor ieder wat wils! Van beauty en healthy artikelen tot keukenproducten en van home & living cadeaus tot boeken en zelfs diverse wijnen! Kies zelf het kerstcadeau dat jij graag wilt hebben. Jullie eigen wintermarkt op het bedrijf... een onvergetelijke beleving! 

De live kerstmarkt op eigen locatie is te boeken vanaf een bestedingsbedrag van € 20.000,- voor de kerstcadeaus en organisatiekosten van de markt. De kerstmarkt is inclusief circa 8 kersthuisjes, 8 tot 10 kerstmarkt medewerkers, leuke kerstdecoraties en transportkosten. Is je gezelschap niet zo groot of heb jij een lager budget? Dan hebben wij nog drie andere leuke concepten waarmee je toch het gevoel van een kerstmarkt creëert. Wij informeren je graag!

De kerstmarkt als ultiem kerstevent

Een evenement voor de medewerkers zorgt voor verbinding. Het versterkt de teamspirit en zorgt voor extra energie. Daarnaast is een event hét middel om jouw medewerkers te belonen voor hun inzet en je waardering te laten blijken. Het eindejaarsevent of kerstfeest biedt hiervoor vele mogelijkheden.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerstfestival of kerstborrel gecombineerd met een markt waarop men zelf het eindejaarsgeschenk bij elkaar kan shoppen? Evenementenbureau Advance Events brengt het eventconcept 'kerstmarkt voor bedrijven' van half november tot aan de kerst. Middels feestelijke 'bouwstenen' kun je het evenement helemaal naar wens uitbreiden met allerlei extra's. De kerstmarkt is altijd razend populair. Zorg er dus voor dat je er snel bij bent, want vol = vol!

Kersthuisjes en kerstkraampjes

Hoe lastig is het om voor je collega's een kerstpakket te vinden dat echt iedereen leuk vindt? Onmogelijk? Nee hoor! Met een kerstmarkt op het bedrijf shoppen jouw collega's zelf hun kerstpakket bij elkaar. Onze kerstmarkt heeft leuke hebbedingetjes, maar ook mooie geschenken waar je echt iets aan hebt. Er is werkelijk voor ieder wat wils!

Soms zie je allerlei prulletjes op een geschenkenmarkt, maar daar doen wij niet aan! Bij ons krijg je alleen waardevolle geschenken. We kunnen zelfs zorgen voor MVO cadeaus en streekproducten. Onze kerstmarkt voor bedrijven bestaat altijd uit ten minste 6 tot 8 kerstwinkeltjes. Daarnaast serveren wij voor een meerprijs ook het eten en drinken tijdens jullie kerstmarkt vanuit kersthuisjes of kerstkraampjes. Het kerstplein heeft dus al snel 8 tot 10 kersthuisjes of kraampjes: een echte kerstmarkt dus!

Combinatie met kerstborrel of kerstfestival

De eindejaars- of geschenkenmarkt wordt helemaal leuk wanneer je het evenement combineert met bijvoorbeeld een kerstborrel of kerstfestival. De winkelkraampjes en kersthuisjes worden in dat geval uitgebreid met foodtrucks en foodstations waardoor je kerstmarkt nog completer is. Daarnaast zorgen we voor een festivalplein met bankjes met schapenvachtjes, vuurkorven en volop winterse gezelligheid!

Onze rol tijdens jullie kerstmarkt op het bedrijf

De kerstmarkt voor bedrijven verzorgen wij van A tot Z. We creëren een verrassend uitnodigingstraject met een digitaal systeem via waar de gasten zich kunnen registreren. We zorgen zelfs voor een online alternatief voor de medewerkers die niet aanwezig kunnen zijn. Het shopbudget delen wij dan niet uit in de vorm van munten, maar deze reiken wij dan digitaal uit.

Daarnaast creëren wij een kerstplein bij jullie op het bedrijf of in een externe partylocatie. We zorgen voor een sfeervolle inrichting met kerstdecoraties. Ook verzorgen wij de catering en regelen wij het leukste entertainment in winterstijl... fun & pleasure waar je blij van wordt! Natuurlijk denken wij ook aan de techniek en aan alle overige facilitaire onderdelen. We nemen de gehele voorbereiding van de kerstmarkt uit handen zodat jijzelf zorgeloos kunt meegenieten!

Volop entertainment tijdens jullie kerstevenement

Je kunt niet alleen de leukste cadeaus op de kerstmarkt uitzoeken, maar er is ook van alles te beleven met betrekking tot entertainment en amusement. Gezellige kerstmuziek, een X-mas photostudio, virtual reality, curlingbaan, ijspegelvangen... en ja zelfs een schaatsbaan is mogelijk!

We zorgen ook voor verrassende en actieve winterspelletjes zoals Oud-Hollands sjoelen, spijkerslaan of boomstamzagen. Samen met jullie bekijken wij welk entertainment het beste bij jullie kerstmarkt past. In de offerte geven wij allerlei amusement en entertainment opties weer die je zelf aan jullie kerstmarkt kunt toevoegen. Jullie kerstmarkt op het bedrijf wordt een kerstevenement dat je niet mag missen!

Foodtrucks tijdens jullie kerstevent

Van frietfiets, flammkuchen en broodjes bratwurst tot poffertjes, wafels, winterburgers en loaded fries: de kerstmarkt van Advance Events is ook culinair een feest! We hebben meerdere foodtrucks en winterse foodhuisjes die we tijdens jullie kerstmarkt op het bedrijf kunnen plaatsen.

Op culinair gebied is alles mogelijk! Wil je alleen koek-en-zopie tijdens jouw kerstmarkt? Geen probleem! Of wil je de kerstmarkt combineren met de kerstborrel en wil je alleen lekkere borrelhapjes? Ook dat kan! Als je zoekt naar een uitgebreide culinaire verzorging hebben wij vele suggesties. De kerstmarkt op het bedrijf wordt met ons een culinair feestje!

Kerstfestival met kerstmarkt module

Is de groep te klein of het budget te weinig voor een live kerstmarkt? Dan hebben we nog drie andere suggesties waarmee je toch het gevoel van een kerstmarkt hebt en de medewerkers zelf het kerstcadeau kunnen kiezen. Tijdens het kerstfestival zorgen wij voor meerdere kersthuisjes, waardoor het kerstmarktgevoel goed naar voren komt.

Bij het ‘keuze kerstpakket’ en ‘keuze kerstgeschenk’ kies jij als opdrachtgever eerst een aantal geschenken uit die daarna op een website worden gepresenteerd. Vervolgens kiezen de medewerkers in de maand september of oktober één van deze kerstpakketten of kerstgeschenken. Deze zelf uitgekozen kerstcadeaus delen wij tijdens het kerstfestival uit vanaf een sfeervol kerstmarkthuisje. Je kunt ook kiezen voor een ‘online kerstmarkt’. Hierbij ontvangen de gasten tijdens het kerstfestival vanaf een leuk kerstmarkthuisje een voucher waarmee men thuis de online kerstmarkt kan bezoeken.

De kerstmarkt, het gezelligste feest van het jaar!

Eigenlijk is de term 'sfeervol' bij lange na niet voldoende om het kerstevenement met een kerstmarkt te omschrijven. Het is vooral een heel erg gezellig evenement! Samen herinneringen ophalen rond de vuurkorf, toosten met een winterbiertje, bijkletsen met een glas glühwein en samen je kerstpakket uitzoeken op de kerstmarkt. Kortom, echte winterse gezelligheid! Maar zorg dat je op tijd bent, want het aantal kerstmarkten dat wij kunnen organiseren is beperkt!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw kerstmarkt op het bedfrijf? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie kerstmarkt? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie kerstmarkt

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie kerstmarkt. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons. Bekijk ook eens onze leukste kerstevents.