De leukste personeelsfeest ideeën op een rij

Op deze pagina geven we je een overzicht van de leukste personeelsfeest ideeën. Bijzondere feestideeën voor de invulling van je personeelsfeest, bedrijfsfeest of jubileumfeest. We noemen je verrassende feestthema’s en maatwerk titels en thema’s voor evenementen die wij hebben mogen organiseren.

De voorbeelden van de feestideeën die we je noemen zijn veelzijdig. De ene keer betreft het een spetterende feestavond terwijl het de andere keer gaat over een jubileumfeest, personeelsweekend of ander type evenement. Wellicht geven de voorbeelden je inspiratie en mogen we samen met jou ook voor jullie bedrijfsfeest of event een unieke invulling bedenken.

Ideeën voor muzikale feestthema's

Muziek is natuurlijk een niet weg te denken onderdeel van een personeelsfeest. Je kunt hiermee hele leuke dingen doen waardoor de muziek ook als leidraad voor de invulling van de avond geldt. Evenementenbureau Advance Events heeft inmiddels al heel wat populaire muziekthema’s voor bedrijfsfeesten bedacht.

Eėn van de meest gebruikte muzikale thema’s is 'The Swinging Piano Party,' afgeleid van het bekende concept van de Duelling Pianos uit de USA. Ook populair is het thema 'De Vrienden van...' waarbij het feest één grote meezingkroeg is. Zeer gewild zijn de avonden waarin bands zoals de Coronas en The Originals verzoeknummers van het publiek spelen. Wat dacht je van een Back to the 80s and 90s Party? Succes verzekerd! Kortom, muziek is een uitstekend thema waaromheen wij het feest bouwen. Er zijn nog tal van andere personeelsfeest ideeën, zoals de themafeesten.

Ideeën voor verrassende themafeesten

Ook themafeesten zijn altijd heel succesvol. In de afgelopen jaren hebben wij heel wat personeelsfeesten in een feestthema de revue zien passeren. Van The Roaring Twenties, waarbij we de jaren '20 van de vorige eeuw opnieuw beleefden, tot Back to the Future, waarin wij een tijdsreis naar de toekomst maakten.

Het themafeest 'Around the World,' waarbij we in 5 uur tijd een wereldreis maken, is ook een veelgevraagd feestconcept. Net als de feestknaller Ik hou van Holland waarin wij zelfs een interactieve quiz opnemen. Ook de Las Vegas Party met een casino tournament of het concept van de Tickets to the Tropics zijn razend populair. Wist je overigens dat dit soort themafeesten ook ideaal op jullie eigen locatie kunnen plaatsvinden? Wij regelen dan alles: van decor en thema aankleding tot catering en entertainment.

Festival als feestthema

Als het gaat om feesten waarin het thema 'festival' een rol speelt, ben je bij Advance Events zeker aan het juiste adres! Sinds 2016 zijn wij actief met ons label Festival op het Bedrijf. Of het nu gaat om een feestavond, familiedag of open dag op het bedrijf... wij maken er een festivalbeleving van!

Alles dat nodig is om voor jullie personeelsfeest de festivalsfeer neer te zetten, hebben wij in eigen beheer: stretchtenten, foodtrucks, festivaldecoraties, tonnen met prikverlichting, festival lampions… je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het op voorraad. Interesse? Bekijk dan onze festivalpagina eens.

Maatwerk personeelsfeesten

Evenementenbureau Advance Events creeërt ook maatwerk invullingen voor bedrijfsevents en personeelsfeesten. Zo organiseerden wij voor DSG, groothandel in bouwmaterialen, het jubileumfeest 'Samen bouwen aan Beter' waarin het bouwen van een kettingreactie centraal stond. Voor voetbalclub AZ organiseerden we het weekend 'AZ Pakt Uit' waarbij het thema 'pakt uit' op ludieke wijze naar voren kwam.

Voor het bedrijf Zeelandia, leverancier van bakkerijgrondstoffen, bedachten we een personeelsfeest in het thema 'Het recept van Zeelandia' waarbij de gasten zelf de invulling van het feest konden bepalen. Voor een bouwmarktgroep bedachten we een feest waarin het bouwen van zeepkisten centraal stond. Kortom, ook wanneer je op zoek bent naar een maatwerk thema kunnen wij je helpen!

Personeelsfeest ideeën voor jullie feest

Ben jij ook op zoek naar ideeën voor jullie personeelsfeest en wil je meer weten over onze mogelijkheden ? De eventmanagers van evenementenbureau Advance Events komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek waarin we onze ideeën nader toelichten.

Aansluitend maken we een offerte voor jullie personeelsfeest waarin het thema op ludieke wijze de hoofdrol speelt. Benieuwd wat wij voor jullie bedrijfsevenement of feestavond kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 - 750 4400. Je kunt ook onderstaande buttons gebruiken.