De leukste personeelsfeest ideeën op een rij

Op deze pagina geven we je een overzicht van de leukste personeelsfeest ideeën. Bijzondere feestideeën voor de invulling van je personeelsfeest, bedrijfsfeest of jubileumfeest. We geven je voorbeelden van verrassende feestthema’s en maatwerk titels, die wij eerder voor andere opdrachtgevers hebben bedacht. Wil jij ook een personeelsfeest organiseren dat bijblijft? We maken graag een vrijblijvend voorstel voor jullie feestavond! Bel ons op telefoon 010-7504400 of stuur een bericht.

Ideeën voor muzikale feestthema's

Muziek is natuurlijk een niet weg te denken onderdeel van een personeelsfeest. Er zijn allerlei feestthema's waarin muziek een belangrijke rol speelt. Een paar voorbeelden:

 • The Swinging Piano Party

 • De Vrienden van...

 • Saturday Night Fever

 • Back to the Eighties & Nineties

 • Disco Party

 • Interactieve bands zoals De Corona's en The Originals

Heb je interesse in een personeelsfeest met een muzikaal thema? Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend een voorstel voor jullie bedrijfsfeest.

Ideeën voor verrassende themafeesten

Ook themafeesten zijn altijd heel succesvol. We hebben al heel wat personeelsfeesten met een feestthema mogen organiseren. Een paar voorbeelden van personeelsfeesten met een specifiek thema, dat werd doorgevoerd in aankleding, decoratie, entertainment en amusement:

 • The Roaring Twenties - Great Gatsby

 • Back to the Future - een tijdsreis

 • Around the World - een wereldreis in 5 uur

 • Las Vegas Party - gambling & show

 • Tickets to the Tropics - tropische avond

 • Ik hou van Holland - puur Hollands!

Festival als feestthema

Een festival op het bedrijf… wie wil dat nou niet? Advance Events is specialist wanneer het gaat om de organisatie van bedrijfsfestivals. Van zomerfestival tot winterfestival en familiefestival tot jubileumfestival. Tot 1.000 gasten hebben wij alles in eigen beheer! Flextenten, foodtrucks tot bijzondere festivaldecoraties. Ook hebben we divers festivalentertainment dat je kunt toevoegen. Laat je verrassen en vraag een offerte aan voor een personeelsfeest in festivalsfeer.

Maatwerk personeelsfeesten

Evenementenbureau Advance Events creeërt ook maatwerk personeelsfeesten. Voor DSG organiseerden wij 'Samen bouwen aan Beter', waarin een kettingreactie centraal stond. Voor voetbalclub AZ organiseerden we 'AZ Pakt Uit' en voor Zeelandia, leverancier van bakkerijgrondstoffen, bedachten we een personeelsfeest in het thema 'Het recept van Zeelandia' waarbij de gasten zelf de invulling bepaalden. Voor een bouwmarktgroep bedachten we een personeelsfeest waarin het bouwen van zeepkisten centraal stond terwijl we voor ASML het thema Proud! hebben bedacht. Ben jij ook op zoek naar een eigen thema? Bel ons op 010 - 750 4400.

Over Advance Events

Advance Events is een fullservice evenementenbureau en organiseert verrassende evenementen voor kleine en grote bedrijven. Gebaseerd op jullie wensen brengen we creatieve ideeën tot leven in een inspirerend bedrijfsevent. We verzorgen het personeelsfeest van A tot Z en laten daarbij niets aan het toeval over. Ieder onderdeel wordt tot in de puntjes geregeld, zodat jij als opdrachtgever met een gerust gevoel kan meegenieten. Daar doen wij als eventbureau alles voor!

Personeelsfeest idee voor jullie feest

Ben jij ook op zoek naar een leuk idee voor jullie personeelsfeest of bedrijfsfeest? Wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events? Onze ervaren eventmanagers komen graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek . Aansluitend maken we specifiek voor jullie personeelsfeest een vrijblijvend praatplan waarin jullie feest tot in detail wordt omschreven. Interesse? Neem contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400.