Een open dag is zó-veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

Feestelijke open dag organiseren

Feestelijke open dag organiseren

Ga jij binnenkort bij jullie op het bedrijf een feestelijke open dag organiseren en ben je op zoek naar leuke ideeën? Zoek je een partij die weet wat er allemaal komt kijken bij zo’n evenement en je tips en adviezen kan geven. Een eventprofessional die zelfs bepaalde onderdelen voor je kan regelen en organiseren? Dan is Advance Events graag je eventpartner!

Gebaseerd op jouw wensen brengen creatieve ideeën tot leven in een verrassend plan. Als de opzet helemaal naar je zin is, bereiden wij elk detail aandachtig voor en geven we je tips en adviezen om jullie open dag nog leuker te maken. Samen organiseren we het open dag evenement van A tot Z waarbij je zelf kunt bepalen welke onderdelen je aan ons wilt uitbesteden en wat je liever zelf wilt doen.

Waarom een open dag organiseren?

Een opendag is een leuk event voor bijvoorbeeld de opening van een nieuw pand, de viering van een bedrijfsjubileum of als familiedag voor je medewerkers met hun gezinsleden. Tijdens de open dag geef je de gasten een kijkje achter de schermen en maak je hen deelgenoot van jouw unieke bedrijf!

Een open huis moet tot de verbeelding spreken en een beleving zijn vol WOW-momenten en verrassende ontmoetingen. Je kunt de achterban van je medewerkers laten zien hoe het bedrijf werkt en waar men allemaal mee bezig is. Een open dag is ook voor omwonenden een mooi bindingsevent en zelfs voor klanten en relaties is een open dag erg interessant. Wij kunnen je als geen ander helpen met de organisatie en uitvoering van jullie open dag.

Onze rol tijdens jullie open huis evenement

Als evenementenorganisator is onze rol tijdens de open dag op jullie bedrijf veelzijdig. Onze eventspecialisten helpen je met de creatie van een leuk programma, dragen allerlei ideeën aan en helpen je met de organisatie. Ook tijdens de uitvoering zelf ontzorgen we je volledig!

Onze eventmanagers kunnen echt ieder detail van jullie open huis evenement regelen. Van de uitnodiging en registratie tot het uitzetten van de rondleiding en de inrichting van het familieplein. Ook zorgen wij voor bijzondere activiteiten, afgestemd op jullie bedrijf en product. Zaken als catering, entertainment en aankleding horen daar natuurlijk ook bij. De eventspecialisten van Advance Events zorgen ervoor dat jij tijdens de uitvoering zelf zorgeloos kunt genieten!

Open dag festival op het eigen bedrijf

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een gezellig familiefestival te organiseren als invulling van het open dag event. Een bedrijfsfestival kan je voor je medewerkers en hun familie inzetten, maar natuurlijk ook voor je klanten en relaties. We zien dan ook vaak een combinatie van beide.

Op jullie eigen terrein creëren wij een gezellig festivalplein met fraaie festivaltenten, picknick sets, olieton-statafels met prikverlichting en een grote houten festivalbar. Verlichte letters BAR, festivalvlaggenlijnen, kleurrijke lampions en decorclusters maken het geheel compleet. Verder zorgen wij voor verrassende foodtrucks en festival-entertainment. Het wordt genieten.

Open dag met bijzondere vereisten

Wanneer het gaat om open dagen voor de voedselindustrie of petrochemie zijn er nogal wat regels en eisen waaraan je moet voldoen. Advance Events is daarin specialist. HACCP, veiligheid, arbowetgeving, vergunningen... we zijn er meer dan bekend mee.

Mede hierdoor vragen regelmatig opdrachtgevers uit de bio-industrie, petrochemie en voedselindustrie Advance Events om bij hun op locatie een open dag of familiedag te organiseren. Wil jij een ook een opendag organiseren waarbij er speciale regels en vereisten zijn, dan komen onze eventspecialisten graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismaking en brainstorm. Bel ons via 010 - 750 4400 of stuur ons een bericht.

De mogelijkheden voor jullie open dag

Onze mogelijkheden voor jullie opendag zijn onbeperkt! Van een bijzonder uitnodigingstraject tot verbazingwekkende WOW-momenten, verrassend entertainment, leuke doe-activiteiten, smakelijke catering en een prachtige aankleding. Ook zaken als tenten, toiletwagens, aggregaten en veiligheidszaken regelen wij voor je. Kortom, je kunt zelf heerlijk meegenieten van elk moment!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw open dag? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie open huis event? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie open dag

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie open dag. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.