Open Dag op eigen locatie organiseren

Een open dag is zó-veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

Feestelijke open dag organiseren

Feestelijke open dag organiseren

Ga jij binnenkort bij jullie op het bedrijf een feestelijke open dag organiseren en ben je op zoek naar leuke ideeën? Zoek je eventprofessional die weet wat er allemaal komt kijken bij zo’n open huis evenement en je tips en adviezen kan geven? Dan is Advance Events graag je eventpartner! Gebaseerd op jouw wensen brengen we creatieve ideeën tot leven in een verrassend eventconcept. We bereiden elk detail aandachtig voor en geven we je tips en adviezen om jullie open dag nog leuker te maken. Samen organiseren we het open dag evenement van A tot Z en je bepaald zelf welke onderdelen je uitbesteed en wat je liever zelf wilt doen.

Open dag in de fabriek
Open dag voor medewerkers met gezin

Waarom een open dag organiseren?

Een open dag is een leuk event voor bijvoorbeeld de opening van een nieuw pand, de viering van een bedrijfsjubileum of als familiedag. Tijdens de open dag geef je de gasten een kijkje achter de schermen en maak je hen deelgenoot van jouw unieke bedrijf! Een open huis moet tot de verbeelding spreken en een beleving zijn vol WOW-momenten en verrassende ontmoetingen. Je kunt de achterban van je medewerkers laten zien hoe het bedrijf werkt en waar men allemaal mee bezig is. Een open dag is ook voor omwonenden een mooi bindingsevent en zelfs voor klanten en relaties is een open dag erg interessant. Wij kunnen je als geen ander helpen met de organisatie en uitvoering van jullie open dag.

Rondleidingen tijdens een open dag op het bedrijf

Onze rol tijdens jullie open huis evenement

Als evenementenorganisator is onze rol tijdens de open dag op jullie bedrijf veelzijdig. Onze eventspecialisten helpen je met de creatie van een leuk programma, dragen allerlei ideeën aan en helpen je met de organisatie. Ook tijdens de uitvoering ontzorgen we je volledig en regelen alles dat nodig is. Van de uitnodiging en registratie tot het uitzetten van de rondleiding en de inrichting van het familieplein. Ook zorgen wij voor bijzondere activiteiten, afgestemd op jullie bedrijf en product. Zaken als catering, entertainment en aankleding horen daar natuurlijk ook bij. De eventspecialisten van Advance Events zorgen ervoor dat jij tijdens de uitvoering zelf zorgeloos kunt genieten! Daar doen wij alles voor!

Een festival als invulling van een open dag evenement

Open dag festival op het eigen bedrijf

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een gezellig familiefestival te organiseren als invulling van de open dag. Een bedrijfsfestival kan je voor je medewerkers en hun familie inzetten, maar natuurlijk ook voor je klanten en relaties. Op jullie eigen terrein creëren wij een gezellig festivalplein met fraaie festivaltenten, hoge en lage zitjes en een grote festivalbar. Verlichte letters BAR, festivalvlaggen, kleurrijke lampions en decorclusters maken het compleet. Verder zorgen wij voor verrassende foodtrucks en divers festival-entertainment. Benieuwd hoe jullie open dag festival eruit kan zien? Neem contact met ons op.

Open dag met speciale voorwaarden

Open dag met bijzondere vereisten

Wanneer het gaat om open dagen voor de voedselindustrie of petrochemie zijn er nogal wat regels en eisen waaraan je moet voldoen. Advance Events is daarin specialist. HACCP, veiligheid, arbowetgeving, vergunningen... we zijn er bekend mee. Mede hierdoor vragen regelmatig opdrachtgevers uit de petrochemie en voedselindustrie Advance Events om bij hun op locatie een open dag te organiseren. Wil jij een ook een open dag organiseren waarbij er speciale regels en vereisten zijn? Onze eventspecialisten komen vrijblijvend bij je langs voor een kennismaking en brainstorm. Bel ons via 010 - 750 4400 of stuur ons een bericht.

Familiedag als open dag of open huis

Voorbeelden van open dag evenementen

In de afgelopen jaren hebben wij al heel wat open dagen mogen organiseren. De ene keer voor enkele honderden gasten, de andere keer werden er meer dan 1.000 gasten ontvangen. Een paar voorbeelden:

 1. Beens Damwanden - familie open dag, 350 gasten

 2. Royal Houdijk - jubileum open dag, 600 gasten

 3. Van der Mey - open dag in vleesfabriek, 700 gasten

 4. Mokveld - open huis na nieuwbouw, 1.300 gasten

 5. APM Terminals - jubileum open dag, 1.500 gasten

 6. The Greenery - jubileum open dag, 1.650 gasten

De mogelijkheden voor jullie open dag

Onze mogelijkheden voor jullie opendag zijn onbeperkt! Van een bijzonder uitnodigingstraject tot verbazingwekkende WOW-momenten, verrassend entertainment, leuke doe-activiteiten, smakelijke catering en een prachtige aankleding. Ook zaken als tenten, toiletwagens, aggregaten en veiligheidszaken regelen wij voor je. Kortom, je kunt zelf heerlijk meegenieten van elk moment!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw open dag, open huis of familiedag op eigen locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie open dag

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie open dag. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.