Feestelijke opening

Een bijzondere opening die indruk maakt...
Wij zorgen voor een openingfeest met impact!

Openingsfeest organiseren

Verrassend openingsfeest organiseren

Een openingsfeest met impact organiseren, wie wil dat nou niet? Ga jij binnenkort een feestelijke opening van het nieuwe bedrijfspand organiseren en ben je op zoek naar verrassende ideeën voor een spetterend openingsfeest? Zoek je een eventpartner voor het openingsevent? Dan kan Advance Events je zeker helpen. Gebaseerd op jouw wensen brengen we creatieve ideeën tot leven en vervolgens bereiden we elk detail aandachtig voor. De eventprofessionals van Advance Events regelen jullie feestelijke opening van A tot Z waarbij we niets aan het toeval overlaten, zodat jij zelf onbezorgd kunt genieten van een geweldig openingsfeest.

Openingsfeest organiseren
Personeelsfeest als openingsfeest

Wanneer een openings-feest organiseren?

De verhuizing naar een nieuw pand vergt het uiterste van iedereen. Wanneer de nieuwe locatie eindelijk klaar is, kan je als extra bedankje voor alle inzet een openingsfeest organiseren. Een openingsfeest versterkt de teamspirit, verstevigt de onderlinge banden en geeft de organisatie een enorme boost! Zie je het al voor je? Na een feestelijke ontvangst is er een spectaculaire openingsact en uiteraard een toost met bubbels! Hierna barst het feest los. Swingende muziek, verrassend entertainment, lekker eten en bovenal heel veel gezelligheid! Het openingsfeest verrast, verbaast en verbindt.

feest rondom opening nieuw pand

Onze rol tijdens jullie openingsfeest

Als evenementenorganisator helpen wij je om het openingsevent van A tot Z te regelen. We komen met creatieve ideeën voor de invulling en geven je tips en adviezen over leuk amusement en bijzonder entertainment voor het openingsfeest. Ook de openingsact wordt daarbij niet vergeten. Daarnaast nemen we je alle zorgen rondom de organisatie van jullie feestelijke bedrijfsopening uit handen. We bedenken een ludiek uitnodigingstraject, zorgen we voor feestelijke aankleding en regelen alle facilitaire onderdelen. Ook zaken als catering, parkeerwachters en EHBO worden geregeld. Alles wordt voor je geregeld. En jij? Jij geniet zorgeloos mee van het openingsfeest!

Openingshandeling tijdens het feest

Er zijn verschillende officiële openingsacts die je tijdens het openingsfeest kunt inzetten. Gebaseerd op de invulling van jullie feestavond geven wij je verrassende suggesties van acts waarmee jullie officiële opening kan plaatsvinden. Van Japanse reuze trommels tot de splashing LED-drums, er zijn talloze mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een op maat gemaakte openingsshow waarin jullie product de hoofdrol speelt? Of een spectaculaire fullcolour lasershow? Wij zorgen voor een WOW-moment dat bijblijft! Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor jullie openingsfeest.

Openingsfestival als feestelijke opening

Een openingsfeest in festivalthema is erg populair! Op jullie eigen terrein creëren wij een gezellig festivalplein met festivaltenten, picknick sets, stoere olieton-statafels, prikverlichting en een festivalbar. Verlichte letters BAR, festivalvlaggen, kleurrijke lampions en thematische decorclusters maken het geheel compleet. Verder zorgen wij tijdens het openingsfestival voor de lekkerste foodtrucks en verrassend festival-entertainment. Het wordt een openingsfeest dat de gasten niet snel vergeten!

openingacts

Vormen van een openingsfeest

Wij kunnen jullie feestelijke bedrijfsopening op vele manieren vormgeven. Natuurlijk als openingsfeest, maar wat dacht je van bijvoorbeeld een open dag, of een familiedag of een foodtruckfestival? Maar ook een openingsborrel of een netwerk event voor je relaties. Gebaseerd op jouw wensen en jullie doelgroep adviseren wij je graag over de vorm van het openingsfeest. Een bedrijfshal ombouwen voor het openingsfeest, een parkeerterrein inrichten als festivalplein voor het openingsfestival of het kantoor inrichten als borrelruimte voor een openingsborrel? Wij staan klaar als jouw vertrouwde eventpartner! Laat je verrassen en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jullie openingsfeest.

De mogelijkheden voor jullie openingsfeest

Ieder detail van de feestelijke opening wordt door ons geregeld: van de aankleding en decoratie tot de catering, de techniek en het entertainment. En natuurlijk zorgen we ook voor een spectaculaire openingsact! Of het nu gaat om een openingsfestival, een open dag, een officiële opening of een swingend openingsfeest, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw openingsevenement? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie openingsfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie openingsfeest

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie openingsfeest. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.