Een bijzondere opening die indruk maakt...
Wij zorgen voor een opening met impact!

Openingsfeest organiseren

Onvergetelijk openings­feest organiseren

Een feestelijke opening van het nieuwe bedrijfspand of een spetterend openingsfeest na de verbouwing organiseren? Evenementenbureau Advance Events is specialist in de organisatie en uitvoering van verrassende én spraakmakende openingsevenementen.

Een openingsfeest organiseren is veel geregel. Advance Events neemt de organisatie van jullie feestelijke opening van A tot Z voor je uit handen. We luisteren naar jouw wensen, brengen creatieve ideeën tot leven en bereiden elk detail aandachtig voor. Onze eventmanagers zijn deskundig en bedreven en komen vanuit hun expertise met suggesties die je positief verrassen. Het wordt een openingsfeest dat de gasten niet snel vergeten!

Waarom een openings­feest organiseren?

Voorafgaand aan het openingsfeest is er vaak een drukke tijd geweest. De verhuizing vergt het uiterste van iedereen. Wanneer het nieuwe pand eindelijk klaar is, kan je een openingsfeest organiseren om aan alle medewerkers en hun partner de nieuwe werkplek te laten zien.

Een openingsevenement geeft de organisatie een enorme boost! Het openingsfeest verrast, verbaast en verbindt. Het is een uitstekend moment om het nieuwe pand gezamenlijk te openen en dit feestelijk te vieren met een verrassend bedrijfsfeest. Een bedrijfsopening versterkt de teamspirit. Evenementenbureau Advance Events maakt van jullie openingsfeest een evenement met impact! Jullie officiële opening wordt een onvergetelijke herinnering!

Onze rol tijdens jullie openingsfeest

Als evenementenbureau helpen wij je om het openingsevent van A tot Z te regelen. We komen met creatieve ideeën voor de invulling en geven je tips en adviezen. Daarnaast nemen we alle zorgen rondom de organisatie van jullie feestelijke bedrijfsopening uit handen.

Zo bedenken we een ludiek uitnodigingstraject, zorgen we voor feestelijke aankleding en regelen wij alle facilitaire onderdelen. Ook zaken als catering, parkeerwachters en EHBO nemen we uit handen. We geven je suggesties voor leuk amusement en bijzonder entertainment voor het openingsfeest. Ook de openingsact wordt daarbij niet vergeten. Alles wordt voor je geregeld. En jij? Jij geniet zorgeloos mee van het openingsfeest!

Openingshandeling tijdens het feest

Er zijn verschillende officiële openingsacts die je tijdens het openingsfeest kunt inzetten. Gebaseerd op de invulling van jullie feestavond geven wij je verrassende suggesties van acts waarmee jullie officiële opening kan plaatsvinden.

Van Japanse reuze trommels tot de splashing LED-drums, er zijn talloze mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een op maat gemaakte openingsshow waarin jullie product de hoofdrol speelt? Of een spectaculaire fullcolour lasershow? Wij zorgen voor een WOW-moment dat bijblijft! Neem contact met ons op voor meer informatie over jullie openingsfeest.

Festival op het bedrijf als openingsfeest

We zien dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om een gezellig bedrijfsfestival te organiseren als openingsfeest. Een festival op het bedrijf kan je zowel voor je klanten en relaties gebruiken, maar natuurlijk ook tijdens een openingsfeest, open dag of familiedag.

Op jullie eigen terrein creëren wij een gezellig festivalplein met leuke festivaltenten, houten picknick sets, stoere olieton-statafels met prikverlichting en een grote festivalbar. Verlichte letters BAR, festivalvlaggen, kleurrijke lampions en thematische decorclusters maken het geheel compleet. Verder zorgen wij voor de lekkerste foodtrucks en verrassend festival-entertainment. Het wordt een openingsfeest in festivalsfeer dat de gasten niet snel vergeten!

Feestelijke bedrijfs­opening organiseren

Wij kunnen jullie feestelijke bedrijfsopening op vele manieren vormgeven. Natuurlijk als regulier openingsfeest, maar wat dacht je van bijvoorbeeld een openingsfestival, een open dag, of een familiedag met foodtrucks? Evenementenbureau Advance Events kan al je wensen waarmaken!

Een bedrijfshal ombouwen tot feestruimte voor het openingsfeest, een parkeerterrein inrichten als festivalplein voor het openingsfestival of het kantoor inrichten als borrelruimte voor een openingsborrel? Hoe je jullie bedrijfsopening ook wilt vormgeven... wij staan klaar als jouw vertrouwde eventpartner! Laat je verrassen en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jullie openingsfeest.

De mogelijkheden voor jullie openingsfeest

Ieder detail van de feestelijke opening wordt door ons geregeld: van de aankleding en decoratie tot de catering, de techniek en het entertainment. En natuurlijk zorgen we ook voor een spectaculaire openingsact! Of het nu gaat om een openingsfestival, een open dag, een officiële opening of een swingend openingsfeest, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw openingsevenement? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie openingsfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Specifieke vraag over het openings­feest?

Wil je een openingsfeest organiseren en heb je specifieke vragen? Of zoek je iets wat je nog nergens heb gevonden? De eventmanagers van evenementenbureau Advance Events staan graag voor je klaar om ook jouw bedrijfsopening te organiseren. Neem contact met ons op.