Een bedrijfsfestival is veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

Festival op het bedrijf

Festival op het bedrijf

Wil je een verrassend Festival op het Bedrijf organiseren? Een evenement met foodtrucks, festival entertainment, leuke muziek en volop gezelligheid? Dan kan Advance Events je zeker helpen! Wij hebben unieke festival-arrangementen en beschikken over een magazijn vol festivalmaterialen die daarvoor ingezet worden. Gebaseerd op jouw wensen creëren wij een onvergetelijke festivalervaring!

Een bedrijfsfestival brengt gezelligheid voor jong en oud! Een familiedag, bedrijfsopening of bedrijfsjubileum zijn mooie momenten waarop een festival ingezet kan worden. Er zijn ook concepten voor een BBQ festival, een borrel in festivalsfeer en zelfs een kerstfestival. Je kan een festival op het bedrijf ook goed inzetten voor relatie. En wist je dat een festival op eigen locatie vrij is voor de WKR? Benieuwd wat wij voor julllie festival op het bedrijf kunnen doen? Laat je verrassen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Trendsetter voor festivals op het bedrijf!

Festivals zijn erg populair en worden volop ingezet voor zakelijke events. Advance Events brengt al sinds 2016 verrassende concepten voor bedrijfsfestivals. De afgelopen jaren investeerden we samen met onze festivalpartners flink in stretchtenten, foodtrucks, festivalmeubilair en bijzondere festivaldecoraties, zodat we de festival events nu nog mooier en beter kunnen neerzetten. We ontwikkelen continue nieuwe ideeën voor onze festivalconcepten en hebben inmiddels voor ieder seizoen een bedrijfsfestival. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? We maken graag een voorstel voor een festival op jullie eigen locatie!

Zomerfestival en Indian Summer festival

Het voorjaar, de zomer maar zeker ook de nazomer zijn uitstekende seizoenen voor een festival op het bedrijf. Ken je ons lentefestival Lente Kriebels al? Ook voor het zomerfeest hebben wij de leukste festivalconcepten. Zo is het Summer Vibes Festival een kleurrijk en gezellig zomerfestival met foodtrucks en bij het BBQ Festival staan de Oklahoma smoker BBQ en de Ofyr vuurschaal centraal. Ons nieuwste concept is het Indian Summer Festival, een eigentijds nazomer festival voor de maanden september en oktober. Ons trendy festivalconcept Back Yard is een hip en eigentijds bedrijfsfestival. Krijg je al zin in jullie eigen festival op het bedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Kerstfestival of Winter Wonderland Festival

Hoe leuk is het om jullie kerstborrel of kerstfeest dit jaar vorm te geven als een sfeervol kerstfestival? Op jullie eigen locatie creëren wij een sfeervol kerstplein, compleet met après-ski banken met schapenvachtjes, haardvuren, kerstbomen met honderden lichtjes en kerstmuziek. We kunnen er ook een Winter Wonderland festival van maken. Ga je qua sfeer voor sfeervol, warmte en gezelligheid of houd je meer van trendy en eigentijds? Beide is mogelijk! Wist je dat je het kerstfestival vanaf 300 personen ook kunt combineren met een kerstmarkt? Meer weten? Neem contact op of bel 010 - 750 4400. Je kunt ook een kerstbrochure aanvragen.

Het personeelsfeest in festival thema

Ook voor personeelsfeesten en bedrijfsfeesten hebben we gave festivalthema's. Bijvoorbeeld het Let's Get Together Festival, waarbij het gezellig samenzijn met lekker eten, drinken en entertainment centraal staan. Ook erg in trek is het Vrienden van Festival, waarbij de muziekkeuze door de gasten zelf wordt gemaakt. Ook als het gaat om een openingsfeest of een jubileumfeest is een festival opzet heel geschikt. Jullie bedrijfsloods, fabriekshal of parkeerterrein wordt door ons omgetoverd tot festivalplein waarbij wij alles voor je regelen. Kortom, wanneer je een festival als feest wilt inzetten, ben je bij ons aan het juiste adres!

Festival op het bedrijf als zakelijk evenement

Ook zakelijk kan je een festival op het bedrijf organiseren. Bijvoorbeeld als invulling voor een klantendag, een openingsevenement voor relaties of een netwerk borrel voor je stakeholders. Maar een bedrijfsfestival kun je ook inzetten voor bijvoorbeeld een open dag, officiële opening of jubileumevenement. Wat is de aanleiding waarvoor jij een festival evenement op jullie eigen locatie wilt organiseren? We komen graag bij je langs om te brainstormen over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via telefoon of stuur een bericht.

Onze rol tijdens jullie festival op het bedrijf

Onze rol tijdens jullie festival is veelzijdig. We helpen je met het bedenken van een leuk festival concept en we geven je tips en adviezen waarmee jullie festival nog leuker wordt. Daarnaast kunnen we je voorzien van de materialen en middelen, want we hebben zelf een magazijn vol met festivalmaterialen die ingezet kunnen worden. Ook foodtrucks, foodstations en zelfs stretchtenten hebben we in eigen beheer! We regelen jullie festival van A tot Z. We maken een draaiboek, zorgen voor een plattegrond, creëren een stroomplan en bouwen het festival terrein op. Tijdens de uitvoering zelf is onze eventmanager al vroeg aanwezig om alles te coördineren, zodat jij zelf zorgeloos kan meegenieten van het festival.

Alleen een Foodtruck of ijscokar nodig?

Is er een bijzonder moment op het bedrijf waarvoor je medewerkers een extra schouderklopje wilt geven? Of het is enorm warm en wil je je collega's verrassen met een ijskoude surpise? Misschien ben je op zoek naar een Piaggio met Barista voor tijdens de pauze? Advance Events heeft meerdere mobiele foodunits in eigen beheer! Van verrassende foodtrucks tot ijscokarren en van poffertjes trucks tot Piaggio's met een koffie Barista of bijzondere cocktailbar... Wat de gelegenheid of seizoen ook is, wij hebben er een leuke invulling voor. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bellen kan ook: 010 - 7504400.

Verrassend voorstel voor jullie bedrijfsfestival

Als fullservice eventpartner bieden wij creatieve totaaloplossingen voor een festival op het bedrijf. We komen graag bij je langs om jullie locatie te bekijken en de mogelijkheden nader toe te lichten. Aan de hand van jullie specifieke wensen komen wij met een verrassend voorstel voor jullie bedrijfsfestival.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw Festival op het Bedrijf? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie bedrijfsfestival of een andere invulling voor een open dag? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie festival op het bedrijf

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie personeelsfeest of bedrijfsfeest. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.