Een bedrijfsfestival is veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

Festival op het bedrijf

Festival op het bedrijf

Wil je een verrassend Festival op het Bedrijf organiseren? Een evenement met foodtrucks, festival entertainment, leuke muziek en volop gezelligheid? Dan kan Advance Events je zeker helpen! Wij hebben unieke festival-arrangementen en beschikken over een magazijn vol festivalmaterialen die daarvoor ingezet worden. Gebaseerd op jouw wensen creëren wij een onvergetelijke festivalervaring!

Een bedrijfsfestival brengt gezelligheid voor jong en oud! Een familiedag, bedrijfsopening of bedrijfsjubileum zijn mooie momenten waarop een festival ingezet kan worden. Er zijn ook concepten voor een BBQ festival, een borrel in festivalsfeer en zelfs een kerstfestival. Je kan een festival op het bedrijf ook goed inzetten voor relatie. Benieuwd wat wij voor julllie festival op het bedrijf kunnen doen? Laat je verrassen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Trendsetter voor festivals op het bedrijf!

Festivals zijn tegenwoordig erg populair en worden volop ingezet in het bedrijfsleven. Advance Events brengt al sinds 2016 verrassende festivalconcepten voor bedrijfsfestivals. De afgelopen jaren investeerden we samen met onze festivalpartners extra in stretchtenten, foodtrucks, festivalmeubilair en bijzondere festivaldecoraties, zodat we de festival events nu nog mooier en beter kunnen maken.

We ontwikkelen continue nieuwe ideeën voor onze festivalconcepten. Ook hebben we voor ieder seizoen een bedrijfsfestival, zoals het Lente Kriebels voorjaarsfestival, het Summer Vibes zomerfestival, het Indian Summer herfstfestival en het Winter Wonderland festival. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? We maken graag een voorstel voor een onvergetelijk festival op jullie eigen bedrijf! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zomerfestival op het bedrijf organiseren

Het voorjaar en de zomer zijn uitstekende seizoenen voor een festival op het bedrijf. Ken je ons lentefestival Lente Kriebels al? Ook voor het zomerfeest hebben wij de leukste festivalconcepten. Zo is Summer Vibes een kleurrijk en gezellig zomerfestival met foodtrucks en bij het BBQ Festival staan de Oklahoma smoker en de Ofyr vuurschaal centraal. Ons nieuwste concept is het Backyard Festival, een eigentijds muziekfestival, speciaal voor de jongere doelgroepen.  

Ook op het gebied van entertainment zijn de mogelijkheden eindeloos. Natuurlijk verzorgen we ook de sfeervolle festivaltenten, festival aankleding en een feestelijk uitnodigingstraject in festivalthema. Kortom, alles dat nodig is om jouw festival tot een succes te brengen. Krijg je al zin in jullie eigen festival op het bedrijf? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Kerstfestival of Winter Wonderland Festival

Ook in de winter is een festival op het bedrijf zeker mogelijk. Hoe leuk is het om jullie kerstborrel of kerstfeest vorm te geven als een sfeervol kerstfestival? Advance Events heeft een kerstevent concept waarmee we op jullie eigen terrein een warm en sfeervol kerstfestival creëren met prikverlichting, après-ski banken met schapenvachtjes, haardvuren, duizenden lichtjes, kerstbomen, kersthuisjes en gezellige kerstmuziek.

Het winterfestival is er in twee uitvoeringen: cozy en icy. Ga je voor sfeervol, warmte en gezelligheid of houd je meer van trendy en eigentijds? Wist je dat het kerstfestival ook te combineren is met een live kerstmarkt? Vanaf 300 personen hebben we ook wat betreft kerstmarkten mogelijkheden. Is de groep kleiner? Dan hebben we andere leuke geschenksuggesties. Meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400.

Het personeelsfeest in festival thema

Wij hebben ook voor personeelsfeesten en bedrijfsfeesten gave festivalthema's. Bijvoorbeeld het Let's Get Together Festival, waarbij het gezellig samenzijn met lekker eten, drinken en entertainment centraal staan. Ook erg in trek is het Vrienden van Festival, waarbij de muziekkeuze door de gasten zelf wordt gemaakt.

Ook als het gaat om een openingsfeest of een jubileumfeest is een festival opzet goed te gebruiken. Zo kunnen we een bedrijfsloods of fabriekshal omtoveren tot festivalplein. En wanneer je niet voldoende ruimte hebt, plaatsen we tenten op het parkeerterrein. Kortom, wanneer je een festival als feest wilt inzetten, ben je bij ons aan het juiste adres! We geven je graag meer informatie.

Festival op het bedrijf als zakelijk evenement

Ook zakelijk kan je een festival op het bedrijf organiseren. Bijvoorbeeld als invulling voor een klantendag, een openingsevenement voor relaties of een netwerk borrel voor je stakeholders. Maar ook voor bijvoorbeeld een open dag, officiële opening of zakelijk jubileumevenement kan het een festivalthema prima inzetten.

Wat is de aanleiding waarvoor jij een festival evenement op jullie eigen locatie wilt organiseren? We komen graag bij je langs om te brainstormen over de mogelijkheden van een festival bij jou op het bedrijf.

Onze rol tijdens jullie festival op het bedrijf

Onze rol tijdens jullie festival is veelzijdig. Als eerste kunnen wij je helpen met het bedenken van een leuk festival concept. We geven je tips en adviezen waarmee jullie festival nog leuker wordt. Daarnaast kunnen we je voorzien van de materialen en middelen, want we hebben zelf een magazijn vol met festivalmaterialen die ingezet kunnen worden.

Tijdens de voorbereidingen en organisatie kan je zelf aangeven welke onderdelen je zelf wilt doen en welke onderdelen wij voor je uit handen mogen nemen. Samen zorgen we ervoor dat jullie festival van A tot Z wordt geregeld. We maken een draaiboek, zorgen voor een plattegrond, creëren een stroomplan en we hebben contact met alle leveranciers en artiesten. Tijdens de uitvoering zelf is onze eventmanager al vroeg aanwezig om alles te coördineren, zodat jij zelf zorgeloos kan meegenieten van het festival.

Foodtruck, barista of ijscokar voor een speciaal moment

Is er een bijzonder moment op het bedrijf waarvoor je medewerkers een extra schouderklopje wilt geven? Of het is enorm warm en wil je je collega's verrassen met een ijskoude surpise? Misschien ben je op zoek naar een Piaggio met Barista voor tijdens de pauze? Advance Events heeft meerdere mobiele foodunits in eigen beheer!

Er zijn vele mogelijkheden: verrassende foodtrucks, ijscokarren, poffertjes trucks, bijzondere foodhuisjes, Piaggio's met een koffie Barista of bijzondere mocktailbar... Wat de gelegenheid of seizoen ook is, wij hebben er een leuke invulling voor. Het is ook mogelijk dat wij zorgen voor frisdranken, koffie en thee, statafels, picknick sets, parasols en dergelijke. We maken dan een gezellig pop-up terrasje bij jullie voor de deur, compleet met prikverlichting, festivalborden en zitjes. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of stuur ons een bericht.

Verrassend voorstel voor jullie bedrijfsfestival

Als fullservice eventpartner bieden wij creatieve totaaloplossingen voor een festival op het bedrijf. We komen graag bij je langs om jullie locatie te bekijken en de mogelijkheden nader toe te lichten. Aan de hand van jullie specifieke wensen komen wij met een verrassend voorstel voor jullie bedrijfsfestival.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw festival op het bedrijf? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie bedrijfsfestival? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie festival op het bedrijf

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie personeelsfeest of bedrijfsfeest. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.