Een bedrijfsfestival is veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

Festival op het bedrijf

Festival op het bedrijf

Wil je een Festival op het Bedrijf organiseren? Advance Events organiseert de leukste bedrijfsfestivals met foodtrucks, festival entertainment en meer. Bijvoorbeeld een familiefestival, een open dag festival, een zomerfestival of een jubileumfestival. Ook erg populair zijn het foodtruckfestival, het Summertime BBQ festival en het Backyard muziekfestival. In december zijn ons kerstfestival en winterfestival helemaal hot!

Een familiedag, bedrijfsopening of bedrijfsjubileum zijn mooie momenten waarop een festival een verrassend eventconcept is. Een bedrijfsfestival brengt gezelligheid voor jong en oud! Je kan een festival op het bedrijf ook goed inzetten voor relaties, klanten of stakeholders. Advance Events is al sinds 2006 dé expert in de organisatie van zakelijke en feestelijke festivals op het bedrijf. Veel van de materialen, aankleding, decoratie en voorzieningen die nodig zijn voor een festival op het eigen terrein, hebben wij in eigen beheer! Laat je verrassen en vraag een offerte aan voor jullie festival op het bedrijf.

Trendsetter voor festivals op het bedrijf!

Festivals zijn hot en worden volop ingezet in het bedrijfsleven. Advance Events brengt volledig verzorgde feestconcepten voor bedrijfsfestivals. De afgelopen jaren investeerden we samen met onze partners flink in stretchtenten, foodtrucks, festivalmeubilair en bijzondere festivaldecoraties. We hebben zelfs online mogelijkheden voor een festival evenement.

Hierdoor kunnen we nu ook voor jullie festival op het bedrijf een geweldige en verrassende invulling creëren. We ontwikkelen continue nieuwe ideeën voor onze festivalconcepten. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? We komen graag langs om jullie locatie te bekijken en de wensen te vernemen. Aansluitend maken we een verrassend voorstel voor een onvergetelijk festival op jullie eigen bedrijf!

Zomerfestival op het bedrijf organiseren

Het voorjaar en de zomer zijn uitstekende seizoenen voor een festival op het bedrijf. Ken je ons lentefestival Lente Kriebels al? Ook voor het zomerfeest hebben wij de leukste festivalconcepten. Zo is Summer Vibes een kleurrijk en gezellig zomerfestival met foodtrucks en bij het BBQ Festival staan de Oklahoma smoker en de Ofyr vuurschaal centraal. Ons nieuwste concept is het Backyard Festival, een eigentijds muziekfestival, speciaal voor de jongere doelgroepen.  

Je kunt zelf kiezen hoe je jullie zomerfestival op het bedrijf vorm geeft: met foodtrucks, zomerse foodstations of een uitgebreide barbecue. Ook op het gebied van entertainment zijn de mogelijkheden eindeloos. Natuurlijk verzorgen we sfeervolle festivaltenten, festival aankleding én zelfs een feestelijk uitnodigingstraject in festivalthema. Krijg je al zin in jullie eigen festival op het bedrijf? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Kerstfestival of Winter Wonderland Festival

Ook in de winter is een festival op het bedrijf zeker mogelijk. Hoe leuk is het om jullie kerstborrel of kerstfeest vorm te geven als een sfeervol kerstfestival? Advance Events heeft een speciaal X-mas concept waarmee we op jullie eigen terrein een sfeervol kerstplein creëren met olievaten met prikverlichting, après-ski tafels, banken met schapenvachtjes, haardvuren, duizenden lichtjes, kerstbomen en kersthuisjes.

Het winterfestival is er in twee uitvoeringen: cozy en icy. Ga je voor sfeervol, warmte en gezelligheid (cozy) of houd je meer van trendy, eigentijds, hip and happening (icy)? Wist je dat het kerstfestival ook te combineren is met een live kerstmarkt? Vanaf 250 personen hebben we ook wat betreft kerstmarkten diverse mogelijkheden. Is de groep kleiner? Dan hebben we andere, leuke geschenksuggesties. Overigens is er ook nog een derde variant: het online kerstevenement met een online kerstmarkt.

Het personeelsfeest in festival thema

Wij hebben ook speciaal voor personeelsfeesten en bedrijfsfeesten gave festivalthema's. Bijvoorbeeld het Let's Get Together Festival, waarbij het gezellig samenzijn met lekker eten, drinken en entertainment centraal staat. Een ander thema is het Vrienden van Festival, waarbij de muziekkeuze door het publiek zelf gemaakt wordt.

Maar ook als het gaat om een openingsfeest of een jubileumfeest kan een festival uitstekend worden ingezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Jubileum Festival waarbij we een loods of fabriekshal helemaal omtoveren tot festivalplein? Kortom, wanneer je een festival als feest wilt inzetten, ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Festival op het bedrijf als zakelijk evenement

Je kunt ook een festival op het bedrijf organiseren als invulling voor bijvoorbeeld een klantendag, een openingsevenement of een netwerk borrel. Zelfs voor een open dag officiële opening of jubileumevenement is het festival zeer geschikt.

Een festival op eigen terrein leent zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld een familiedag of open dag. Wat is de aanleiding waarvoor jij een festival evenement op jullie eigen locatie wilt organiseren? We komen graag bij je langs om te brainstormen over de mogelijkheden van een festival bij jou op het bedrijf.

Onze rol tijdens jullie festival op het bedrijf

Als fullservice eventpartner bieden wij creatieve totaaloplossingen voor festivals op het bedrijf. We komen graag bij je langs om jullie locatie te bekijken en de mogelijkheden toe te lichten. Aan de hand van jullie specifieke wensen komen wij met een verrassend voorstel voor jullie bedrijfsfestival.

Een festival organiseren is een kunst en bij Advance Events zijn we daar meester in! Dat komt doordat we alles voor zijn. Wij kijken en plannen ver vooruit, luisteren naar jouw wensen, brengen creatieve ideeën tot leven en bereiden elk detail aandachtig voor. Waarom we dat doen? Zodat jij zelf zorgeloos kan meegenieten van de organisatie, het festival én de herinnering. Daar doen we alles voor!

Wij regelen jouw festival op het bedrijf van A tot Z!

Om een festival op het bedrijf te organiseren is er heel wat nodig. Er zijn honderden details waarop je moet letten. Advance Events regelt alles van A tot Z. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij zorgen ervoor! Van foodtrucks en foodstations tot verrassend festival entertainment en bijzonder amusement. Ook de festivaltenten zetten wij voor je neer. Kortom, jullie bedrijfsfestival wordt volledig door ons geregeld, zodat je zelf heerlijk kunt meegenieten!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw festival op het bedrijf? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie bedrijfsfestival? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Ga je een festival op het bedrijf organiseren en heb je een vraag?

Wil je een festival op het bedrijf organiseren en heb je specifieke vragen? Advance Events staat graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op.