Een verrassend Festival op het bedrijf organiseren

Verrassende bedrijfsfestival ideeën,
georganiseerd op jullie eigen locatie

Festival op het bedrijf organiseren

Een festival op het bedrijf organiseren

Wil je een verrassend Festival op het bedrijf organiseren? Een bedrijfsfestival met foodtrucks, festival entertainment, lekkere muziek en volop gezelligheid? Ben je op zoek naar een deskundig eventpartner die jou kan helpen met de organisatie en uitvoering? Dan staat Advance Events graag voor je klaar. Gebaseerd op jouw wensen brengen we creatieve ideeën tot leven in een bedrijfsfestival waarover nog lang wordt gesproken!

Ideeën bedrijfsfestival op eigen locatie
Voorbeelden van festival voor bedrijven

Waarom een festival op het bedrijf organiseren?

Er zijn diverse momenten waarop je een bedrijfsfestival kunt organiseren. Om samen iets te vieren, zoals een opening of jubileum, je medewerkers te bedanken of omdat jouw bedrijf bekend wil staan als een leuke werkgever. Maar hoe organiseer je een festival met impact en hoe voorkom je de organisatorische zorgen?

Advance Events is een deskundig eventpartner die je kan helpen met verrassende festival ideeën, een uitstekende verzorging en een invulling die past bij jullie bedrijf. Wij regelen jullie bedrijfsfestival van A tot Z, zodat jij zelf zonder zorgen kunt genieten van elk moment.

Bedrijfsfestival op eigen locatie

Onze rol voor jullie festival op het bedrijf

Onze rol voor jullie bedrijfsfestival is veelzijdig. We bedenken een gaaf festivalconcept en geven je tips en adviezen om het evenement nog leuker te maken. We zorgen voor festivaltenten en richten een festivalplein in met foodtrucks en verrassend entertainment. Ook creëren we een ludiek uitnodigingstraject. Kortom, jullie festival wordt van A tot Z verzorgd! Op de dag zelf is onze eventmanager al vroeg aanwezig om alles aan te sturen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat feesten georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

Personeelsfeest als festival

Festival ideeën voor kleine en grote groepen

Wij organiseren bedrijfsfestivals voor kleine en grote groepen. De ene keer is het een festival op het bedrijf voor 100 magazijnmedewerkers en de andere keer is het een personeelsfeest in festivalthema voor 500 collega's van het kantoor. Welk festival op eigen locatie ga jij organiseren?

Zomerfestival Summer Vibes
Een zomers
BBQ-festival
Kerstfestival of Winter Wonderland
Openingsfestival
Foodtruckfestival
Bedrijfsfestival voor klanten
Open dag in festivalsfeer

Klantendag in festival sfeer

Van decoraties tot aan de vergunning

Er is heel wat meer nodig dan alleen leuke decoraties en foodtrucks om een festival op het bedrijf te laten slagen. Zaken als de vergunning, stroom, veiligheid en bijvoorbeeld licht- en geluidstechniek. Advance Events regelt alles dat nodig is. Vooraf maken we een gedetailleerde plattegrond en stroomplan. We regelen zelfs aggregaten, hekwerken en bijvoorbeeld routesignings. Het festival wordt van minuut tot minuut omschreven in ons draaiboek en niets wordt aan het toeval overgelaten!

Mix and match... maak je eigen festival stijl

Wij hebben zelf de beschikking over vier prachtige meubilairlijnen die je bij een festival kunt gebruiken. Ook wanneer je een wat luxere versie zoekt, dan hebben we prachtige stijlen. Maar ook wanneer je zoekt naar bijvoorbeeld industrieel of stoer en robuust. Wist je dat we ook een speciale 'Puur Natuur' lijn hebben voor ons Backyard Festival? En een prachtige witte lijn met kleurrijke details voor ons 'Ibiza Festival'. Kortom, voor ieder festival op eigen locatie hebben wij een passende aankleding en decoratie.

Verrassend voorstel voor jullie festival op eigen locatie

Ook voor jullie festival op eigen locatie maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw Festival of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Eventpartner voor de organisatie van jullie festival op het bedrijf

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie festival, bedrijfsfestival of festival evenement. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden.