Een barbecue event met smoker en ofyr vuurschaal…
met het BBQ festival wordt het genieten!

Zomerbarbecue festival

Zomerbarbecue festival organiseren

Wil jij binnenkort op het bedrijf een gezellig zomerbarbecue festival organiseren? Bijvoorbeeld als invulling van de zomerborrel vlak voor of na de zomervakantie? Dan is ons zomerse BBQ festivalconcept echt iets voor jou! Dit eigentijdse en verrassende zomerfeest heeft een bijzondere barbecue experience en heel veel gezelligheid.

Het zomerbarbecue festival... Heerlijke, grote stukken vlees en smakelijke visgerechten, met liefde bereid door onze barbecue specialisten. Kraakvers, ambachtelijk en veelal uit de streek. Met het zomer BBQ festival maak je vrienden! Bij jullie op het bedrijf creëren wij een gezellige festivalsetting met een stoer barbecue eiland, inclusief een originele Amerikaanse Oklahoma BBQ Smoker en een OFYR vuurschaal. Het wordt genieten!

Festivalplein in zomerse sferen

Het zomerbarbecue festival is er speciaal voor bedrijven. Het is een feestconcept dat verrast, verbindt en verbaast! Je kunt het barbecue event al inzetten vanaf 75 personen, maar ook voor 500 gasten draaien wij onze hand niet om.

Bij jullie bedrijfspand creëren wij een zomers festivalplein met vrolijke decoraties en stoer festivalmeubilair. We nemen alles mee dat nodig is om er een echt zomerfeest van te maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld festivaltenten, sfeerdecoraties, een festivalbar, olieton-statafels met prikverlichting en zinken teilen met zomerbiertjes. Grote palmen en ludieke festivalborden maken de sfeer compleet. Vrijwel alle materialen hebben wij in eigen beheer! Wil je de brochure ontvangen? Neem contact met ons op.

Amusement voor jullie zomerbarbecue

Speciaal voor het barbecuefestival hebben wij verrassende amusement onderdelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oldtimer Volkswagen busje dat helemaal omgebouwd is tot photobooth? Ook erg populair is onze kroegcaravan waarin je met acht collega's je eigen karaoke wedstrijd kan houden.

Uniek is onze festivalschommel met silent disco koptelefoons en het reactiespel in een Oost-Duitse trabant. Ook ander amusement zoals sjoelen, darten, tafelvoetbal en bierpong zijn vaak van de partij. Zelfs wanneer je op zoek bent naar een zweefmolen, een mobiele escape room of formule 1 amusement, kunnen wij je helpen. We informeren je graag over de amusementmogelijkheden voor jullie zomerbarbecue.

Een festival op het bedrijf organiseren

Wil je een festival op het bedrijf organiseren? Advance Events kan je helpen. We hebben vrijwel alle benodigde festivalvoorzieningen in eigen beheer. We hebben meerdere festivalconcepten die je kunt inzetten voor jouw zomerparty. Wordt het een borrel, een barbecue experience of toch een foodtruckfestival? Uniek is ons eigentijdse BackYard Festival. En wist je dat we zelfs festivalconcepten hebben voor een open dag, een familiedag of een bedrijfsjubileum. Ook als het gaat om een klantevent hebben we diverse festival mogelijkheden.

Muziek tijdens jullie zomerbarbecue festival

Natuurlijk mag goede muziek op jullie zomerbarbecue niet ontbreken! Wij hebben verschillende mogelijkheden. Zo kan je kiezen uit diverse DJ’s en discoshows, eventueel aangevuld met een sax of percussionist. Populair is ook het Volkswagen DJ busje. Ook live entertainment is mogelijk.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Johnny & The Bandits of Love, die met hun Cadillac zo het festivalplein op rijden? Of de festivalband SoundTrek, die vanuit een caravan live optreden. We hebben ook diverse mobiele muzikale acts die je kunt inzetten zoals duo’s en trio’s. Meer weten over de muzikale mogelijkheden? Neem contact met ons op. Bellen kan ook: 010 - 750 4400.

Proosten met ijskoude zomerbiertjes!

Een zomerbarbecue is niet compleet zonder verfrissende zomerbiertjes. In grote, zinken teilen met crushed ice presenteren wij ijskoude zomerbiertjes met en zonder alcohol. We zorgen voor heerlijke, witte en rode wijn en uiteraard mag de rosé niet ontbreken!

Vanuit grote, glazen jars serveren wij infused fruitwater en natuurlijk missen er ook geen frisdranken. Optioneel kan je het drankenarrangement uitbreiden met allerlei extra's. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zomerse cocktailbar of een mobiele Gin-Tonic bar? Proost op een supergezellig zomerbarbecue festival of welk zomerfeest dan ook!

Culinair entertainment vanaf de smoker of de OFYR

Onze BBQ koks maken er echt een culinair feest van! Vanaf de Oklahoma Smoker en de OFYR vuurschaal brengen zij de lekkerste zomergerechten. Ze zorgen voor een verrassende en onvergetelijke showcooking belevenis. Heb je liever foodtrucks en foodstations? Kies dan voor het Summertime Zomerfestival.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw zomerbarbecue? Of wil je graag een voorstel ontvangen voor jullie barbecue festival? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie zomerbarbecue

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie zomerbarbecue of zomerborrel. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.