Een zomerfeest met smoker is hemels...
Wij brengen dit zomeridee tot leven!

Zomerbarbecue festival

Gezellig zomer­barbecue festival organiseren

Wil jij binnenkort op het bedrijf een hot zomerbarbecue festival organiseren voor jouw collega's of relaties? Dan is ons zomerse BBQ festivalconcept echt iets voor jou! Dit eigentijdse en verrassende zomerfeest in festivalsfeer heeft een bijzondere barbecue experience en fun & pleasure voor jong en oud.

Het zomerbarbecue festival... Heerlijke, grote stukken vlees en smakelijke visgerechten met liefde bereid door onze BBQ specialisten. Voor de liefhebbers hebben wij zelfs een vegetarisch menu. Kraakvers, ambachtelijk en veelal uit de streek. Met ons nieuwe, zomerse BBQ festival maak je vrienden! Bij jullie op het bedrijf creëren wij een gezellige festivalsetting met strechtent of pagodetenten, zwarte olievaten met prikverlichting, statafels en bistrosets, een houten festivalbar en natuurlijk een stoer BBQ eiland. We brengen tijdens jullie zomerbarbecue festival een echte 'Smoking Hot' barbecue experience met onze Oklahoma BBQ Smoker en de OFYR vuurschaal. Enjoy!

Festivalplein in zomerse sferen

Ben je op zoek naar een bijzondere invulling voor jullie zomerborrel, zomerbarbecue of zomerfeest op het bedrijf? Dan is ons zomerbarbecue festival echt iets voor jullie. Een feestconcept dat verrast, verbindt en verbaast! 

Op het grasveld of parkeerterrein bij jullie bedrijfspand creëren wij een zomers festivalplein met vrolijke decoraties en stoer festivalmeubilair. We nemen alles mee dat nodig is: van een tent en aggregaat tot sfeerdecoraties en een festival DJ set. Gekleurde lampionnen, festivalvlaggetjes van linnen, honderden meters prikverlichting, fraaie zomerbloemen, grote planten en ludieke festivalborden maken de sfeer compleet. Echt aan alles denken wij en niets laten wij aan het toeval over! 

Amusement voor jullie zomer­barbecue

Speciaal voor onze festivalevents hebben wij verrassende amusement onderdelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oldtimer Volkswagen busje dat helemaal omgebouwd is tot photobooth? Ook erg populair is onze kroegcaravan waarin je met acht collega's je eigen karaoke wedstrijd kan houden. Of ben jij iemand die zijn kinderjaren opnieuw wilt beleven en in de ballenbakcamper op zoek gaat naar de zilveren bal?

Uniek is onze festivalschommel met silent disco koptelefoons en het reactiespel in een Oost-Duitse trabant. Ook ander amusement zoals sjoelen, darten, tafelvoetbal en bierpong zijn vaak van de partij. Wil je echt uniek zijn? Dan kan je zelfs kiezen voor zweefmolens, mobiele escape rooms en tal van parade amusement. We informeren je graag over het amusement dat het beste bij jullie zomerbarbecue festival past!

Festival op het bedrijf

Wil je een festival op het bedrijf organiseren? Advance Events organiseert de leukste bedrijfsfestivals met foodtrucks, festival entertainment en meer! Naast het zomerbarbecue festival kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een familiefestival, open dag festival, zomerfestival of jubileumfestival. Aan het einde van het jaar zijn ons kerstfestival en winterfestival helemaal hot!

Music & more tijdens jullie zomer­barbecue festival

Natuurlijk mag goede muziek op jullie zomerfestival niet ontbreken! Wij hebben verschillende mogelijkheden als het gaat om muziek. Zo kan je kiezen uit diverse DJ shows die jouw gasten laten bewegen. Ook erg in trek zijn het Volkswagen DJ busje en de silent disco

Bijzonder en uniek zijn muzikale acts als Johnny & The Bandits of Love, die met hun Cadillac zo het festivalplein op rijden, en optredens van SoundTrek, die vanuit een opengezaagde caravan live optreden. We hebben ook diverse mobiele acts die je kan inzetten en natuurlijk zijn er tal van festivalbands te boeken. Laat ons je voorkeur weten en wij zoeken de juiste muzikale invulling voor jullie barbecue festival! 

Proosten met ijskoude zomer­biertjes!

Een zomerfestival is niet compleet zonder verfrissende zomerbiertjes. In grote, zinken teilen met crushed ice presenteren wij ijskoude zomerbiertjes met en zonder alcohol. We zorgen voor heerlijke, witte en rode wijn en uiteraard mag de rosé niet ontbreken! Vanuit grote, glazen jars serveren wij infused fruitwater en natuurlijk missen er ook geen frisdranken.

Optioneel kan je het drankenarrangement uitbreiden met allerlei extra's. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zomerse cocktailbar of een mobiele Gin-Tonic bar? Zelfs als jouw directeur heel graag een Piaggio met barista wil hebben, kunnen wij dit voor je regelen. Proost op een supergezellig zomerbarbecue festival of welk zomerfeest dan ook!

Culinair entertainment vanaf de smoker of de OFYR

Onze koks maken er echt een culinair feest van! Vanaf de Oklahoma Smoker, de gasbarbecue of de OFYR vuurschaal brengen zij de lekkerste zomergerechten. Ze zorgen voor een verrassende en onvergetelijke showcooking belevenis. Heb je liever foodtrucks en foodstations? Kies dan voor het Summertime Zomerfestival. Hieronder volgt een omschrijving van de barbecue experience.

OKLAHOMA SMOKER BARBECUE
Eigenlijk is de officiële naam 'Oklahoma Country Smoker Grill Barbecue', maar in de volksmond is deze barbecue beter bekend als de Oklahoma Smoker. Deze stoere smoker is er in diverse groottes en wordt gestookt op verschillende soorten hout zoals eiken-, kersen- en pruimenhout. Met de smoker garen de grillmasters het vlees langzaam waardoor de buitenkant minder snel uitdroogt en het vlees of vis heerlijk mals en sappig blijft. Daardoor kun je er van alles in bereiden: van heerlijke, malse hamburgers tot gemarineerde short ribs of buikspek. Ook het vlees op bijvoorbeeld een broodje pulled pork of chicken krijgt een heerlijke rooksmaak als de grillmasters deze in de smoker bereiden. Een feestje voor de echte barbecue liefhebber!

OFYR VUURSCHAAL
De OFYR is veel meer dan alleen showcooking. Het is een veelzijdig kooktoestel met eveneens een ongekende kookcapaciteit. Het grote oppervlakte van de kookrand om het houtvuur heen kan tegelijkertijd gebruikt worden om vlees, vis en groenten te bereiden. Daarnaast is de OFYR ideaal voor delicatessen zoals lamskoteletjes en gamba's. Wist je dat wij voor de OFYR vuurschaal zelfs een aantal hele bijzondere nagerechten hebben bedacht die de grillmasters ter plekke op de hete rand bereiden? Kleine flensjes gevuld met stukjes ananas en gemarineerd met Licor 43 en vanille. Of wat dacht je van gebakken appel- en perzikpartjes met kaneelsuiker, lavendel en slagroom? Het water loopt je nu al in de mond!

JIJ KAN ZELF GENIETEN!
Wanneer je ons inschakelt voor jullie zomerevenement weet je zeker dat alles perfect geregeld wordt. We luisteren naar jouw wensen, brengen creatieve ideeën tot leven en bereiden elk detail aandachtig voor. Wij kijken, denken en plannen ver vooruit. Waarom we dat doen? Zodat jijzelf kan meegenieten van de organisatie, het evenement én de herinnering. Daar doen wij alles voor! Vraag nu een offerte aan.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Specifieke vraag over een zomer­barbecue festival?

Wil jij een gezellig zomerbarbecue festival organiseren en heb je specifieke vragen? Evenementenbureau Advance Events staat graag voor je klaar om ook jouw zomerfestival, zomerfeest of zomerborrel feilloos te verzorgen! Neem contact met ons op.