Een klantevent organiseren is een hoop geregel...
Advance Events regelt het van A tot Z.

Doeltreffende klantendag organiseren

Doeltreffende klanten­dag organiseren

Een klantendag organiseren is om heel veel redenen nuttig. Het evenement versterkt de relatie met je klanten, zorgt voor verbinding en zet mensen in beweging! Een klantendag verrast, verbaast en zorgt ervoor dat je relaties versterken. Daarnaast is een klantendag een ideaal moment om samen iets te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsopening of jubileum. En ook voor een productpresentatie is een feestelijke klantendag zeer doeltreffend!

Wij helpen je om het evenement voor je klanten van A tot Z te organiseren. Sinds onze oprichting in 2006 hebben wij al heel wat klantendagen en relatie evenementen mogen organiseren. Je mag ons daarom gerust ervaringsdeskundigen noemen. Ook voor jullie klantendag gaan onze eventmanagers graag aan de slag! Of het nu gaat om de organisatie van een kleinschalig klantenevenement extern of een grote klantendag op het eigen bedrijf: wij zorgen ervoor dat het evenement perfect wordt geregeld.

De organisatie van een klanten­dag uitbesteden?

Het inschakelen van een evenementenbureau voor de organisatie van een klantendag heeft veel voordelen. Je haalt kennis op het gebied van evenementenorganisatie in huis en doet creatieve ideeën op. En je kunt zelf ook nog eens zorgeloos genieten van je evenement, want we nemen alle zorgen van de organisatie en uitvoering uit handen.

Evenementenbureau Advance Events organiseert kleine en grote klantendagen. We werken samen met een grote groep toeleveranciers en eventpartners waardoor we iedere klantendag vorm kunnen geven. Van een extern relatie event voor 50 grote klanten tot een presentatie of open dag voor honderden gasten. Ook voor de organisatie van andere klantevents zoals productpresentaties, introducties, jubileumevents en openingsfeesten kun je bij ons terecht.

Onze rol tijdens jouw klantendag

Het organiseren van een klantendag is zó-veel geregel... toch geniet jij van elk moment! Daar zorgen de eventmanagers van Advance Events voor. We luisteren naar jouw wensen, brengen creatieve ideeën tot leven en bereiden elk detail aandachtig voor. Waarom we dat doen? Zodat jij zonder zorgen kunt meegenieten van de organisatie, het klantevent én de herinnering!

Wanneer je evenementenbureau Advance Events inschakelt, bedenken wij samen een creatief concept voor jullie klantendag. We zorgen voor verrassende WOW-momenten en een onvergetelijke beleving. Juist daardoor komt de boodschap nog beter over. Alle onderdelen van het relatie evenement regelen wij feilloos: van uitnodiging tot give-away en van catering tot entertainment. Ook zaken als een aanmeldwebsite, naambadges of een catchbox verzorgen wij. Het wordt een klant event om nooit te vergeten!

Klanten­dag organiseren in eigen locatie

De laatste tijd merken we dat bedrijven steeds vaker kiezen voor het eigen bedrijfspand voor een klantendag of een productpresentatie voor klanten. De ene keer bouwen we een fabriekshal om tot ontvangstruimen en de andere keer kiest men voor een fraaie partytent. Afgestemd op het event, creëren wij bij jullie op het eigen bedrijf een prachtige ontvangstruimte.

Alle voorzieningen die nodig zijn verzorgen wij. Van toiletaccommodatie tot elektra aggregaat en AV-techniek tot aan de catering. Maar ook aanvullende onderdelen zoals gastsprekers, hospitality hostesses tot aan de gasten badges. Een klantendag op eigen locatie wordt door ons van A tot Z geregeld. Niets wordt aan het toeval overgelaten, zodat jij zonder zorgen kunt meegenieten van de organisatie, het klantevent én de herinnering!

Een klanten­dag organiseren als festival?

Wist je dat het bedrijfsfestival een uitstekend concept is voor klantendagen en productpresentaties? Bijvoorbeeld een “congrestival” waarbij een seminar of congres in een festivalvorm wordt gegoten, maar ook het klantenfestival, openingsfestival of jubileumfestival zijn concepten voor klantendagen die vaak voorkomen.

Zie je het al voor je? Samen met je trouwste klanten sta je op jullie eigen bedrijfsfestival te genieten van een ijskoud zomerbiertje en een malse hamburger die de grillmasters zojuist heeft bereid op de smoker barbecue. Een ontmoeting als deze blijft hangen. Op jullie eigen terrein creëren we een gezellig festivalplein met foodtrucks, een festivalbar en kleurrijke aankleding. Tijdens de klantendag genieten de gasten van onverwachte ontmoetingen terwijl er vrolijk festival-amusement rondloopt. Tip: combineer het klantendag-festival met een rondleiding of een productpresentatie in jullie eigen pand.

De mogelijkheden voor een klantendag of klantevent

Een klantendag organiseren is feitelijk eventmarketing. Immers, een klantevenement helpt de relatie met klanten te verbeteren en zorgt dat je organisatie top of mind blijft. Er zijn talloze eventmogelijkheden die je kunt inzetten voor een evenement voor klanten en relaties. En wij kunnen je daarbij helpen, of het nu een klantendag op eigen locatie betreft, een een klantevent die extern plaatsvindt.

De afgelopen jaren passeerden al heel wat klantendagen de revue. Van open dagen en productpresentaties bij onze opdrachtgevers op het bedrijf, tot kleinschalige relatieprogramma's in grote steden. Maar ook classic car rally's met prachtige oldtimers kwamen voorbij. Welk evenement je ook kiest, zakelijk evenementenbureau Advance Events is je graag feestelijk van dienst! Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor jullie klantendag.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Niet kunnen vinden wat je zocht voor jullie relatie event of klantendag?

Ga je een klantendag organiseren en heb je nog niet gevonden wat je zocht? Evenementenbureau Advance Events is graag je eventpartner. Neem contact met ons op zodat wij jouw specifieke vraag over jullie evenement voor klanten kunnen beantwoorden.