Een open dag is zó-veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

Zakelijk open huis organiseren

Zakelijk open huis organiseren

Er zijn bijzondere momenten die je samen met je relaties, klanten en stakeholders wilt vieren. Bijvoorbeeld een productpresentatie, de introductie van een nieuwe machine of de opening van een nieuw of verbouwd pand. Dan is een open huis op het bedrijf een uitstekend evenement om in te zetten. Evenementenbureau Advance Events helpt je om jouw open huis van A tot Z zorgeloos te organiseren.

We luisteren naar jouw wensen en brengen creatieve ideeën tot leven. We bereiden elk detail aandachtig voor en geven je tips en adviezen om jouw open huis nog leuker en mooier te maken. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Waarom wij dat doen? Zodat jij zorgeloos kunt genieten van de organisatie, het open huis evenement zelf én de herinnering hieraan.

Waarom een open huis organiseren?

Een open huis event wordt door opdrachtgevers steeds vaker ingezet als strategisch en doeltreffend marketinginstrument. Het evenement zorgt voor betrokkenheid en binding. Een open huis is een uitgelezen moment om jouw bedrijf aan klanten en relaties te presenteren. Je geeft jouw gasten met een open dag letterlijk een kijkje achter de schermen van jullie organisatie. Daarnaast maak jij je gasten tijdens het open huis deelgenoot van iets unieks dat voor anderen onbereikbaar is.

Een open dag is een combinatie van infotainment, klantenbinding, netwerken en gezelligheid en dat allemaal bij jullie 'in eigen huis.' persoonlijker kan het niet! Ook wanneer er sprake is van een bedrijfsjubileum, de introductie van een nieuw product of de opening van het nieuwe pand is een zakelijk open huis een evenement waarmee je scoort. Een open huis verbindt, verrast en brengt mensen in beweging.

Onze rol tijdens jouw open huis

Onze rol tijdens jouw open huis evenement is veelzijdig. We regelen alles dat nodig is. Aan de hand van jullie wensen bedenken wij een creatief concept. Vervolgens zorgen we voor een ludiek uitnodigingstraject met aanmeldwebsite. Ook zaken als aankleding, inrichting en facilitaire voorzieningen regelen wij. Wanneer je in het bedrijfspand onvoldoende ruimte hebt, zorgen wij voor een fraaie partytent op het parkeerterrein.

Ook inhoudelijk helpen wij jou. Tijdens het open huis zorgen we voor interessante presentaties, regelen we de beste gastsprekers en verzorgen we interactie met de gasten. Ook de inwendige mens wordt daarbij niet vergeten. Heerlijke catering en verrassend entertainment... het is er allemaal! We nemen de creatie, organisatie en uitvoering van het open huis evenement volledig uit handen zodat jij als opdrachtgever zorgeloos geniet van de voorbereiding, het event zelf en de reacties na afloop. Daar doen wij alles voor!

Partytenten, facilitair, techniek en meer

Wanneer er voor een open huis evenement in jullie bedrijfspand onvoldoende ruimte is voor een ontvangstruimte, kan een professionele partytent uitkomst bieden. We hebben voor iedere gelegenheid een passende partytent: van feestelijke pagodetent tot stijlvolle boogtent en van flextent tot een volledig transparante tent.

Ook alle facilitaire voorzieningen die nodig zijn regelen wij voor je. Van tijdelijke toiletten tot de elektra aggregaat en van het parkeerbeheer tot pendeldiensten en elektrische golfkarretjes voor de rondleiding door de fabriek. Ook zaken als vlaggenmasten, walkway's, toegangsregistratie, catering, hospitality hostesses en bijvoorbeeld de naambadges regelen wij voor je.

Verrassend open huis op het bedrijf organiseren

Tijdens een zakelijk open huis zorgen wij altijd voor een aantal verrassende momenten waarmee de gasten in aanraking komen. Immers, beleving staat centraal tijdens een evenement waarbij jij de gasten bij jullie 'thuis' uitnodigt. Het maakt de betrokkenheid nog groter! In het voortraject verdiepen wij ons in jullie bedrijf en product en bedenken wij bijzondere belevingsmomenten die daarbij ingezet passen.

Denk bijvoorbeeld aan een 3D presentatie met de Oculus Rift VR bril, een lezing door André Kuipers, actieve workshops of informatieve lezingen. Of wat dacht je van een spectaculaire act of show waarin jullie product een bijzondere rol speelt? Ook tijdens een rondleiding door het bedrijfspand spelen diverse belevingsmomenten een prominente rol. Met deze interactie zetten we jouw product of dienst op de voorgrond. Laat je verrassen en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Wat is er mogelijk voor jouw open huis op het bedrijf?

Een open huis vindt plaats op het eigen bedrijf. Een rondleiding is vaak een onderdeel van het programma en er is natuurlijk ook een ontvangstruimte nodig. Vaak biedt het bedrijfspand hiervoor voldoende ruimte. Wij toveren het magazijn, de loods, het bedrijfsrestaurant of zelfs een deel van de fabriekshal in korte tijd om tot ontvangstruimte. Een partytent biedt uitkomst als er binnen onvoldoende ruimte is. Ligt het bedrijf aan het water? Dan is zelfs een partyschip een mogelijke oplossing.

Een zakelijk open huis organiseren kan je voor verschillende doelgroepen doen. Natuurlijk voor klanten, relaties en stakeholders, maar ook voor de eigen medewerkers, hun gezins- en familieleden of bijvoorbeeld voor omwonenden. De oud-medewerkers en senioren mogen ook zeker niet ontbreken tijden dit event. Voor wie je het open huis evenement ook organiseert, wanneer je evenementenbureau Advance Events inschakelt als eventpartner weet je zeker dat alles van A tot Z perfect geregeld wordt en het evenement een succes wordt! We komen graag bij je langs om de mogelijkheden voor jullie zakelijke open huis toe te lichten. Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Ga je een zakelijk open huis organiseren en heb je niet gevonden wat je zocht?

We zijn benieuwd waar je naar op zoek bent! Evenementenbureau Advance Events helpt je graag om ook jullie open huis van A tot Z te regelen. De eventmanagers van Advance Events staan klaar om samen met jou het open huis tot een groot succes te maken.