open huis

Een open huis op het bedrijf is zó-veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

Zakelijk open huis organiseren

Zakelijk open huis organiseren

Er zijn bijzondere momenten die je samen met je relaties, klanten en stakeholders wilt vieren. Bijvoorbeeld een productpresentatie, de introductie van een nieuwe machine of de opening van een nieuw of verbouwd pand. Dan is een open huis een uitstekend evenement om in te zetten. Advance Events is graag je eventpartner voor de creatie en organisatie.

Gebaseerd op jullie wensen creëren we een verrassend programma. We zorgen daarbij voor uniek amusement, bijzondere gastsprekers, een ludieke vorm voor de rondleiding en alles dat verder nodig is. Wanneer het plan helemaal naar je wens is, gaan we aan de slag met de organisatie. Hierbij kan je zelf aangeven welke onderdelen wij voor je doen en welke onderdelen je zelf in eigen regie houdt. Tussendoor geven we je tips en adviezen om jouw open huis nog leuker maken. En over de uitvoering zelf hoef je je ook geen zorgen te maken. Onze eventmanager laten niets aan het toeval over en regelen jouw open huis tot in de puntjes.

Open huis of open dag op eigen locatie
Open huis organiseren zakelijk

Waarom een open huis organiseren?

Een open huis op het bedrijf wordt steeds vaker ingezet als strategisch en doeltreffend marketinginstrument. Het evenement zorgt voor betrokkenheid en binding. Een open huis is een uitgelezen moment om het bedrijf aan je relaties te presenteren. Je geeft de gasten met een open dag letterlijk een kijkje achter de schermen. Daarnaast maak je de gasten deelgenoot van iets unieks dat voor anderen onbereikbaar is. Jullie bedrijf, activiteiten en producten of diensten staan daarbij natuurlijk centraal.

Een open dag is een combinatie van infotainment, klantenbinding, netwerken en gezelligheid en dat allemaal bij jullie 'in eigen huis.' Persoonlijker kan het niet! Ook wanneer er sprake is van een bedrijfsjubileum, de introductie van een nieuw product of de opening van het nieuwe pand, is een open huis een evenement waarmee je scoort. Een open huis verbindt, verrast en brengt mensen in beweging. Advance Events helpt je met plezier om jouw open huis van A tot Z te regelen.

open huis op het bedrijf organiseren

Onze rol tijdens jouw open huis

Onze rol tijdens jouw open huis is veelzijdig. Aan de hand van jullie wensen bedenken wij een creatief concept en vervolgens zorgen we voor een ludiek uitnodigingstraject. Ook zaken als aankleding, inrichting en facilitaire voorzieningen kunnen wij voor je regelen. Echt alle onderdelen die voor jullie open huis benodigd zijn, kunnen wij voor je organiseren.

We helpen je ook met het inhoudelijke programma. Gastsprekers, voordrachten, AV presentaties... daar waar jij hulp kan gebruiken staan wij paraat. Tijden het open huis wordt natuurlijk ook de inwendige mens daarbij niet vergeten. Heerlijke catering, gastvrije bediening en verrassend entertainment, het is er allemaal! We nemen je de creatie, organisatie en uitvoering van het open huis evenement uit handen zodat jij als opdrachtgever zorgeloos geniet van elk moment. Je kunt daarbij altijd zelf aangeven welke onderdelen je in eigen regie wilt houden.

open huis op het bedrijf organiseren

Partytenten, facilitair, techniek en meer

Wanneer er voor een open huis evenement in jullie bedrijfspand onvoldoende ruimte is voor een ontvangstruimte, kan een professionele partytent uitkomst bieden. We hebben voor iedere gelegenheid een passende partytent: van feestelijke pagodetent tot stijlvolle boogtent en van flextent tot een volledig transparante tent.

Ook alle facilitaire voorzieningen die nodig zijn regelen wij voor je. Van tijdelijke toiletten tot de elektra aggregaat en van het parkeerbeheer tot pendeldiensten en elektrische golfkarretjes voor de rondleiding door de fabriek. Ook zaken als vlaggenmasten, walkway's, toegangsregistratie, catering, hospitality hostesses en bijvoorbeeld de naambadges verzorgen wij. Veel van de vereiste voorzieningen hebben wij in eigen beheer. We hebben een magazijn van ruim 1.000 m2 vol met eventmaterialen die ook voor jouw evenement ingezet kunnen worden.

open huis als klantendag

Verrassend open huis op het bedrijf organiseren

Tijdens een zakelijk open huis zorgen wij altijd voor een aantal verrassende WOW-momenten. Momenten waarbij de beleving centraal staat. Die beleving maakt de betrokkenheid nog groter en zorgt dat de boodschap nog beter blijft 'hangen'. In het voortraject verdiepen wij ons in jullie bedrijf en jullie product of dienst. Aansluitend bedenken wij bijzondere belevingsmomenten die hier volledig bij passen.

Denk bijvoorbeeld aan een 3D presentatie met de Oculus Rift VR bril, een lezing door André Kuipers, actieve workshops of informatieve lezingen. Of wat dacht je van een spectaculaire act of show waarin jullie product een bijzondere rol speelt? Ook tijdens een rondleiding door het bedrijfspand spelen diverse belevingsmomenten een prominente rol. Met deze interactie zetten we jouw product of dienst op de voorgrond. Laat je verrassen en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Interesse? Neem contact met ons op.

De mogelijkheden voor jullie open huis op het bedrijf

We hebben tal van mogelijkheden voor jullie open huis. Samen bedenken we een verrassend programma, waarbij wij alle benodigdheden voor je regelen. Van tenten, decoratie en aankleding tot techniek, hospitality hostesses, gastsprekers tot aan de naambadges en give-aways. Alles wordt door ons van A tot Z geregeld, waarbij je zelf kunt aangeven welke onderdelen je liever in eigen regie wilt houden. Samen maken we er een succesvol evenement van waarover de gasten nog lang napraten.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw open huis op het bedrijf? Of wil je graag een vrijblijvend voorstel ontvangen voor jullie open dag voor relaties of medewerkers? Neem vrijblijvend contact met ons op via 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie open huis

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie open huis op het bedrijf. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.