Een zakelijk jubileum is belangrijk...
Wij regelen het tot in de puntjes!

Bedrijfsjubileum organiseren

Onvergetelijk bedrijfs­jubileum organiseren

Bestaat jullie bedrijf 10, 25, 50 of zelfs al 100 jaar? Dan is dit hét moment om een verrassend bedrijfsjubileum te organiseren! Een jubileumfeest blijft je voor altijd bij en dat geldt ook voor je gasten. Het is een gelegenheid waarop je als bedrijf écht uitpakt, met trots terugblikt en vol energie vooruitkijkt!

Weet jij al hoe jullie het bedrijfsjubileum gaan vieren? Er zijn verschillende soorten evenementen mogelijk. Wordt het een spetterend jubileumfeest of toch liever een zakelijk jubileumevenement met presentaties en een gezellige receptie? Of denken jullie aan een jubileumfestival of open dag op het eigen terrein? Als zakelijk evenementenbureau zijn wij sinds 2006 specialist in de organisatie van jubileumevenementen. Wij luisteren graag naar jouw wensen en brengen creatieve ideeën tot leven. Van jullie bedrijfsjubileum maken wij een onvergetelijke beleving! 

Waarom een jubileum­feest organiseren?

Een bedrijfsjubileum is een mijlpaal die je samen met jouw medewerkers, klanten, relaties en stakeholders wilt vieren. Het zakelijke jubileum is een mooi moment om de onderlinge banden weer eens extra te versterken en iedereen te bedanken voor hun loyaliteit en inzet.

Het organiseren van een bedrijfsjubileum vergt veel tijd en aandacht. Daarnaast is een jubileumfeest als een live uitzending: je krijgt maar één kans om het goed te doen! Het is daarom handig om voor de organisatie en uitvoering van je zakelijke jubileumevenement gebruik te maken van een deskundige eventpartner. Iemand die ervoor zorgt dat alles van A tot Z wordt geregeld en je tips en adviezen geeft over de invulling. Advance Events is je als zakelijk evenementenbureau graag van dienst!

Onze rol tijdens jouw bedrijfsjubileum

Jubileumevenementen organiseren is een kunst en bij Advance Events zijn we daar meester in. Vanaf onze oprichting in 2006 hebben we al honderden kleine en grote jubileumevents mogen organiseren. Ook voor jouw bedrijfsjubileum gaan onze eventmanagers graag aan de slag!

We nemen alle zorgen rondom de voorbereiding en uitvoering van het jubileumevenement uit handen. Wij kijken, denken en plannen ver vooruit. We bereiden elk detail aandachtig voor en laten geen onderdeel van jouw jubileum aan het toeval over. Met entertainment, catering, muziek, aankleding en andere verrassende ideeën realiseren wij een totaalbeleving voor jouw bedrijf. Het worden een event dat men niet snel zal vergeten.

Bedrijfsjubileum in eigen locatie

Steeds vaker kiezen opdrachtgevers ervoor om het bedrijfsjubileum in het eigen bedrijfspand te houden. In dat geval wordt een bedrijfshal volledig omgebouwd tot feestzaal. Wanneer er in het pand onvoldoende ruimte is, zorgen wij voor een fraai partypaviljoen. We hebben voor iedere gelegenheid een passende partytent: van pagodetent tot stijlvolle boogtent en van flextent tot een volledig transparante tent. Soms worden de tenten zelfs binnen als decoratie gebruikt.

Ook alle facilitaire voorzieningen die dan nodig zijn verzorgen wij. Van toiletaccommodatie tot elektra aggregaat en van parkeerwachters tot pendeldiensten. Maar ook zaken als vlaggenmasten, extra verwarming, toegangsregistratie, AV-techniek tot aan de naambadges en give-away's. En samen met onze culinaire partners verzorgen we de catering precies zoals jij het wilt. Kortom, het gehele jubileumfeest wordt van A tot Z door ons geregeld, zodat jij zonder zorgen kunt genieten!

Welk jubileum event wil jij organiseren?

Er zijn talloze manieren om een bedrijfsjubileum te vieren. Kies je voor een evenement op het eigen bedrijf? Dan kan je denken aan een feestelijke open dag of een klantendag met jubileumreceptie. Zelfs een jubileumfeest of zakelijk jubileum evenement in het eigen bedrijfspand is mogelijk. Of ga je liever voor een onvergetelijk jubileumevent op een externe locatie? Wat je ook kiest, evenementenbureau Advance Events helpt je verder.

We komen graag bij je langs om de mogelijkheden voor een jubileumevenement te bespreken. Aansluitend vindt er aan de hand van jullie wensen een brainstormsessie plaats waarbij we samen met jou de juiste invulling bedenken. Hierna gaan wij voor je aan de slag met een creatief en verrassend voorstel. Pas als alles helemaal naar wens is, starten wij de voorbereidingen voor het feest. Benieuwd hoe wij jouw bedrijfsjubileum kunnen invullen? Neem contact met ons op!

De mogelijkheden voor jullie bedrijfsjubileum

De afgelopen jaren hebben we heel wat zakelijke jubileumevenementen voorbij zien komen. Wellicht is één van deze formats ook voor jullie bedrijfsjubileum interessant. Wij organiseren jubileumfeesten voor grote groepen, compleet met podiumprogramma's, gastsprekers en bekende artiesten. Of wordt het een jubileumfestival op jullie eigen bedrijfsterrein compleet met foodtrucks en fun elementen?Maar we kunnen je ook helpen wanneer je zoekt naar kleinschalige klantevents voor je zakelijke jubileum.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een rally event met klassieke oldtimers? Ook erg leuk is om in Rotterdam met de RIB Powerboat te varen, een bezoek te brengen aan een onbemande containerterminal op Maasvlakte 2 en afsluitend een diner te organiseren in het Wereldmuseum. Of misschien wil je wel een jubileumweekend of een open huis organiseren. Wil je meer weten? Neem contact met ons op via 010 - 750 4400.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Niet gevonden wat je zocht voor jullie bedrijfsjubileum?

We zijn benieuwd waar je naar op zoek bent! De eventmanagers van evenementenbureau Advance Events helpen je graag bij de organisatie van jouw zakelijke jubileumfeest. Neem contact met ons op.