De leukste zomerfeesten

De leukste zomerfeesten

Ben je op zoek naar een zomerfeest waar je echt blij van wordt? Zoek niet verder! Samen met jou creëren we het allerleukste zomerfeest voor jou en je collega's. Het wordt zorgeloos genieten, want Advance Events regelt het zomerevenement tot in de puntjes!

Bij evenementenbureau Advance Events houden we van feesten en van de zomer. Voeg die twee samen en je krijgt de ideale mix van gezelligheid, fun, pleasure en zomersfeer. Of het nu gaat om een zomerfestival, zomerse open dag, familiedag, beachparty of BBQ evenement... wij maken er een feest van!

Zomerfeest organiseren
Feest organiseren

Onze rol tijdens jullie zomerevenement

Als evenementenbureau regelen wij jullie zomerevenement van A tot Z. Ieder onderdeel verzorgen onze eventmanagers tot in de puntjes en niets laten zij aan het toeval over. We nemen alle zorgen rondom de organisatie en uitvoering van het zomerfeest uit handen zodat jijzelf heerlijk kunt meegenieten!

In het voortraject informeren wij je over de diverse mogelijkheden die er zijn. We laten je tal van zomerconcepten zien, geven informatie over leuke locaties en vertellen hoe wij jullie eigen locatie kunnen inzetten. Daarnaast geven wij je suggesties voor zomeramusement, entertainment en zomerse activiteiten. Tijdens het zomerfeest zelf is onze eventmanager aanwezig om alles te regelen. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken, want de regie van jullie zomerfeest is bij Advance Events in vertrouwde handen!

Zomerfestival als zomerfeest

Gezellige zomerborrel op het bedrijf

De zomerborrel is het meest geboekte eventconcept wanneer het gaat om zomerfeesten. Als evenementenorganisator heeft Advance Events veel ervaring met zomerevents op eigen locatie en we hebben er diverse concepten voor bedacht. Je kunt de zomerborrel zo eenvoudig of uitgebreid maken als je zelf wilt!

Zie je het al voor je? Voor jullie bedrijfspand creëren wij een zomers plein met statafels, diverse zitjes en natuurlijk een grote bar. Gezellige zomerse aankleding, verrassend zomeramusement, swingende muziek en natuurlijk heerlijke borrelhapjes, borrelplanken en meer. De zomerborrel van dit jaar wordt er eentje die je collega's niet snel zullen vergeten!

zomerbarbecue organiseren

Zomerbarbecue festival met smoker en OFYR

Het zomerbarbecue festival... Heerlijke, grote stukken vlees, smakelijke visgerechten en vegetarische specialiteiten die onze BBQ specialisten met liefde bereiden. Kraakvers, ambachtelijk en veelal uit de streek. Met ons nieuwe, zomerse BBQ festival maak je pas echt vrienden!

Op jullie bedrijfslocatie creëren wij een gezellige festivalsetting met strechtenten of pagodetenten, zwarte oliedrum statafels met prikverlichting, een houten festivalbar en natuurlijk een stoer BBQ eiland. We brengen tijdens jullie zomerbarbecue festival een echte 'Smoking Hot' barbecue experience met onze Oklahoma BBQ Smoker en de OFYR vuurschaal. Wij maken van jullie zomerfeest een beleving. Enjoy!

Summer Vibes zomer­festival

Ga jij deze zomer bij jullie op het bedrijf een gezellig zomerfestival organiseren? Met foodtrucks of barbecues, verrassend entertainment, swingende muziek en kleurrijke aankleding? Dan is ons Summer Vibes zomerfestival echt iets voor jou. Een zomerfeest dat je niet mag missen!

We verzorgen ieder onderdeel van jullie zomerfestival. Zo bedenken wij een zomers uitnodigingstraject en zorgen wij voor kleurrijke zomeraankleding met palmen, lampions en festivalvlaggetjes. Ook vullen wij alle benodigde facilitaire onderdelen in en natuurlijk regelen wij onderdelen als de barbecue, foodtruck, cocktailbar en zomerse DJ. Daarnaast geven wij je allerlei suggesties voor verrassend entertainment. Kortom, het zal aan niets ontbreken!

zomerse familiedag op eigen locatie

Zomerse open dag of familiedag

Er zijn diverse zomerevenementen die je op jullie eigen bedrijfslocatie kunt organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zomerse familiedag of open huis in zomersferen? We toveren jullie buitenterrein om tot zomers familieplein waarop tal van activiteiten plaatsvinden. Gezellige zomerfeesten waarmee jij jouw collega's verrast!

Er zijn tal van zomerse amusement en entertainment onderdelen die wij tijdens jullie zomerfeest kunnen verzorgen. Ook als het gaat om zomerse catering is er echt van alles beschikbaar: van diverse barbecue arrangementen tot smakelijke gerechten geserveerd vanuit foodtrucks en verrassende foodunits. We komen graag bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken. Aansluitend maken wij een offerte op maat voor jullie zomerevenement op eigen locatie.

zomerse beachparty organiseren

Beachparty of zomerse teambuilding activiteit

Een zomerevent waarin teambuilding centraal staat, is een uitstekende tool om het 'wij-gevoel' binnen jullie bedrijf te verbeteren. Samenwerking en plezier zijn het fundament van een evenement als dat. Het is veel meer dan een leuke dag met activiteiten!

Zeker in de zomer kun je allerlei leuke evenementen organiseren waarbij je het nuttige met het aangename combineert. Wat dacht je bijvoorbeeld van een beachparty waaraan wij voorafgaand leuke teamopdrachten organiseren? Of een Expeditie Robinson activiteit, met gepersonaliseerde opdrachten, voordat we op de hei genieten van een barbecue? Ook hebben we diverse zomerarrangementen in oude forten. Kortom, de mogelijkheden zijn uiteenlopend!

Samen een zomerfeest of zomerevent organiseren?

Ook voor jullie zomerevent maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. We kunnen daarbij alles of alleen de onderdelen die jij liever uitbesteed voor je regelen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw zomerfeest, zomerevent, beachparty of zomerborrel? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van de leukste zomerfeesten!

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie zomerfeest, zomerborrel, beachparty of zomerbarbecue. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.