Een verrassende familiedag organiseren met een evenementenbureau

Een gezellige familiedag voor jong en oud
Wij organiseren familiedagen met fun & beleving

VERRASSENDE FAMILIEDAG ORGANISEREN

Verrassende familiedag organiseren

Wil jij ook een verrassende familiedag organiseren voor je medewerkers en hun gezinsleden? Als ervaren eventpartner kan Advance Events je helpen bij de creatie, organisatie en uitvoering van jullie familiedag. We hebben verrassende concepten voor jong en oud die plaats kunnen vinden op bijzondere externe locaties of bij jullie op het eigen bedrijf. We bedenken een onvergetelijk programma en regelen alles dat nodig is om er een succes van te maken, waarbij jij zelf onbezorgd kunt genieten!

Familiedag op eigen locatie of in de fabriek
Leuke familiedag voor het bedrijf

Waarom een familiedag organiseren?

Regelmatig iets leuks voor de familie van je medewerkers organiseren werkt! Door een gezellige familiedag te organiseren, toon je de waardering voor het harde werk en de support van het thuisfront. Daarnaast kun je de binding tussen gezin en bedrijf versterken. Je kunt kiezen voor een externe familiedag in bijvoorbeeld een pretpark of op een fort, maar er zijn ook vele mogelijkheden voor een gezellige familiedag die bij jullie op eigen locatie plaatsvindt. Eventbureau Advance Events helpt je graag.

Familiedag organiseren met een evenementenbureau

Wat kunnen wij voor jullie familiedag doen?

Onze rol voor jullie familiedag kan veelzijdig zijn. Gebaseerd op jullie wensen komen wij met creatieve ideeën voor de invulling. We geven je allerlei voorbeelden, noemen je leuke locaties en mogelijkheden en geven je interessante tips en adviezen voor de uitvoering van het familie evenement. Vervolgens regelen we alles tot in de puntjes en ontzorgen we je volledig. De uitnodiging, de locatie, de catering, het entertainment, de activiteiten, het vervoer en zelfs het bedankje bij vertrek. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Tijdens de familiedag zelf is onze eventmanager al vroeg aanwezig en kan jij zelf zorgeloos genieten van elk moment.

Familiedag op eigen locatie organiseren

Familiedag op externe locatie of bij jullie op het bedrijf?

Heb je al nagedacht over de locatie waar jullie familiedag zich afspeelt? Kies je voor een spannend fort of spreekt een strandlocatie je meer aan? Wordt het de prachtige omgeving van de Veluwe of juist de polder bij jullie in de buurt? Als het gaat om een externe locatie voor jullie familiedag heeft Advance Events vele mogelijkheden. Daarnaast zijn wij ook specialist wanneer het gaat om een familiedag op het eigen terrein bij jullie bedrijfspand. Het Familie Festival is één van de concepten dat het altijd heel goed doet!

Bijzondere externe locaties voor een familiedag.

Heb je ooit wel eens een spannende familiedag georganiseerd op een fort eiland? Een actieve familiedag bij een strandpaviljoen? En wat dacht je van een spetterende familiedag met zeilen en sloepvaren op de Loosdrechtse plassen? Of kies jij liever voor een gezellig familie event in de Polder met bijzondere activiteiten? Zelfs als het gaat om een familiedag in een dierentuin of bij een pretpark, kan Advance Events je helpen. Van locatie tot programma en van activiteiten tot catering, wij regelen alles tot in de puntjes voor je.

familiedag op eigen locatie organiseren

Familiedag bij jullie op eigen locatie

Regelmatig kiezen bedrijven ervoor om een gezellige familiedag op eigen locatie te organiseren. Een familiedag is een ideaal moment om je bedrijf ook aan het thuisfront te laten zien en hen te bedanken voor de support. Speciaal voor familiedagen die op het eigen terrein plaatsvinden heeft Advance Events het concept "Familie Festival" bedacht. Je eigen festival, inclusief amusement, entertainment, foodtrucks en kleurrijke festivaldecoraties. Laat je verrassen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat events georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

Leuke familiedag ideeën

Het Familie Festival

Wil je een unieke familiedag op jullie eigen locatie organiseren? Dan is het Familie Festival echt iets voor jou! Op jullie terrein creëren we een feestelijk festivalplein met stretchtenten, creatieve festivaldecoraties, foodtrucks, een festivalbar en tal van ludieke activiteiten. We zorgen voor gezellige muziek en regelen allerlei festival amusement. Glittertattoos, fotobooth, festival schommel, feestcaravan, springkussen, F1 race amusement, een kidscorner en nog veel meer. Ben je benieuwd wat wij voor jullie Familie Festival kunnen doen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend voorstel aan.

Verrassend voorstel voor jullie familiedag ontvangen?

Ook voor jullie familiedag maken wij graag een verrassend voorstel op maat. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw familiedag of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau