Familiedag organiseren op eigen locatie of externe locatie

Een gezellige familiedag met WOW-momenten...
Dit event vergeet je nooit meer!

GEZELLIGE FAMILIEDAG ORGANISEREN

Gezellige familiedag organiseren

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om een verrassende familiedag te organiseren. Vaak is het eigen bedrijfspand de locatie, maar soms kiest men voor een familie evenement op een externe locatie. De organisatie van een familiedag is een hele klus en er komt veel bij kijken. Advance Events helpt je graag met de organisatie en uitvoering van jouw familiedag. In de afgelopen jaren hebben al heel wat bedrijven ons ingeschakeld voor de organisatie van hun familiedag. Ook voor jullie familie event gaan we graag aan de slag. Gebaseerd op de wensen die jullie hebben creëren wij een verrassend programma. Benieuwd wat wij voor jullie familiedag kunnen doen? Neem contact met ons op.

Familiedag op eigen locatie of in de fabriek
Familiedag met foodtrucks

Welk type familiedag ga jij organiseren?

Een familiedag op het eigen terrein is hét evenement om het gezin en de familieleden van de medewerkers kennis te laten maken met het bedrijf. Je geeft ze hiermee op een leuke wijze een kijkje achter de schermen. Een familiedag op een externe locatie is meer gericht op het samen met het hele gezin iets leuks doen, waarbij de zaak juist even geen rol speelt. Weet je al welk type familiedag jullie willen organiseren? Een familiedag is ook een uitstekend moment om het thuisfront te bedanken voor hun onmisbare support. Kies je voor een familiedag in het eigen bedrijf? Dan kan je de bezoekers meteen informeren over jullie organisatie. Als je dan ook zorgt voor gezelligheid en vertier, is het succes van de familiedag gegarandeerd! Waar je ook voor kiest, wij zijn graag je eventpartner!

Dag voor de familie als invulling van een jubileumfeest

Onze rol tijdens jullie familiedag

Gebaseerd op jullie wensen komen wij met creatieve ideeën voor de invulling van de familiedag. We geven je tips en adviezen en nemen je alle zorgen rondom de voorbereiding en organisatie uit handen. We regelen alles dat nodig is tot in de puntjes! Vanaf de uitnodiging tot het bedankje bij vertrek. Overigens kun je zelf aangeven welke onderdelen wij voor je regelen en welke onderdelen je liever zelf doet. Vooraf maken wij een draaiboek en een plattegrond en bezoeken we de familiedag-locatie. Tijdens de familiedag zelf is onze eventmanager al vroeg aanwezig om alle voorbereidingen te treffen. En ook tijdens de familiedag zorgen wij ervoor dat alles perfect verloopt, zodat jij zelf zorgeloos kunt genieten van elk moment.

Het familiefestival

Ken je het familiefestival al? Jullie eigen terrein wordt omgetoverd tot festivalplein met leuke festival onderdelen zoals foodtrucks, doe-amusement, een kidscorner en volop gezelligheid. De afgelopen jaren hebben wij voor menig opdrachtgever een familiefestival mogen organiseren. Soms voor enkele tientallen gasten, soms voor vele honderden bezoekers. We hebben zelf een magazijn vol met festivalmaterialen die ook voor jullie familiedagfestival ingezet kunnen worden. Van festival decoraties tot festivaltenten en van foodtrucks tot festival amusement. Laat je verrassen en vraag een vrijblijvende offerte aan voor jullie familiefestival op het bedrijf. Bellen kan ook: telefoon 010 - 750 4400.

Jubileumfeest in de vorm van een familiedag

Familiedag organiseren op eigen bedrijf

Wanneer je een familiedag op eigen locatie wilt organiseren, krijg je te maken met heel wat zaken die geregeld moeten worden. Advance Events heeft veel ervaring met de organisatie van events op de eigen locatie en helpt je daar graag mee. Of het nu gaat om het plaatsen van partytenten, het aanvragen van vergunningen, een leuk uitnodigingstraject of zaken zoals techniek en elektra, toiletwagens of bijvoorbeeld de techniek, onze eventmanagers regelen het allemaal voor je. We komen graag met je in contact om te brainstormen over de invulling van jullie familiedag op eigen locatie. Aansluitend komen wij met een verrassend plan voor een onvergetelijke familiedag op eigen terrein. Je kunt ook kiezen voor een open dag event.

Samen een familiedag organiseren?

Ook voor jullie familiedag maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. We kunnen daarbij alles of alleen de onderdelen die jij liever uitbesteed voor je regelen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw familiedag op het bedrijf? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie familiedag? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie familiedag

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie familiedag op het bedrijf of in een externe feestlocatie. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.