Jubileumfeest organiseren met evenementenbureau Advance Events

Een jubileumfeest is niet tastbaar...
Toch vergeet je jullie jubileumevent nooit meer!

Jubileumfeest organiseren

Bijzonder
jubileumfeest organiseren

Bestaat jullie bedrijf binnenkort 10, 25, 50, 75 of zelfs 100 jaar? Vier deze bijzondere mijlpaal met een onvergetelijk jubileumfeest! Weet je al welk jubileumevenement jullie willen organiseren? Wordt het een jubileumfeest, een jubileumweekend of een jubileumfestival? Wat het ook wordt, Advance Events helpt je van A tot Z met de organisatie. Zoek je een creatieve invulling voor een verrassend jubileumfeest? Op basis van jullie wensen bedenken, creëren en produceren wij een feestelijk bedrijfsjubileum met Impact! We zorgen voor een bedrijfsjubileum dat je voor altijd bijblijft en waarop je achteraf met trots terugblikt! Wij zijn graag je eventpartner!

Verrassende jubileumfeesten op eigen locatie
Een jubileumfeest organiseren dat je nooit meer vergeet

Een jubileumfeest dat je nooit meer vergeet!

Een jubileumfeest organiseren is als een live-uitzending. Je krijgt maar één kans en het moet in één keer goed. Gebaseerd op jullie wensen komen wij met een verrassend idee voor de invulling van jullie jubileumfeest. We geven je tips en adviezen en verzorgen het jubileumfeest tot in de puntjes. Zie je het al voor je? Terwijl je binnenstapt in een prachtige feestzaal wordt je ontvangen met bubbels. Je bekijkt de wall of history met de bedrijfsgeschiedenis en je begroet de collega's. Na de speech volgt een bijzondere jubileumact met aansluitend een geweldig jubileumfeest. Jullie vieren samen de successen en maken nieuwe herinneringen. Advance Events regelt daarbij alles voor je, zodat jij zorgeloos meegeniet van elk moment.

Partylocaties voor jubileumfeesten

Jubileumfeest op eigen locatie of partylocatie?

Heb je al een feestlocatie voor jullie jubileumfeest in gedachte? Wordt het een partycentrum, een industriële feestlocatie, een theater of een gaaf Fort? Of gaat de voorkeur uit naar een fraai partyschip? Wij adviseren je graag over de mooiste feestlocaties voor jullie jubileum. Maar ook wanneer jullie het jubileumfeest liever in het eigen bedrijfspand willem organiseren, kunnen wij je helpen. Als evenementenbureau hebben we veel ervaring met jubileumevents op eigen locatie. Binnen no-time toveren we jullie magazijn of fabriekshal om tot een gezellige feestzaal. En wanneer je binnen onvoldoende ruimte hebt, dan zorgen we voor een fraaie partytent op jullie parkeerterrein.

Verrassend entertain­ment en amusement

Goede muziek is enorm belangrijk voor de sfeer tijdens een jubileumfeest. Wij werken samen met de beste muzikale formaties, feestbands en DJ's die jullie feestavond laten swingen. Er zijn ook speciale muziekconcepten die je voor jullie jubileumfeest kunt inzetten. En zelfs optredens van bekende artiesten kunnen wij voor je regelen. Daarnaast zorgen wij voor het leukste randamusement en doe-elementen. En wil je voor jouw bedrijfsjubileum een speciaal thema? Dan creëren wij hiervoor een verrassende themafeest, waarbij de aankleding, het amusement en zelfs de catering helemaal aan het thema worden aangepast.

Feest tijdens het jubileumweekend

Hoe leuk is het wanneer je samen met je collega's op reis gaat? Een bedrijfsjubileum is een uitstekend moment om samen een jubileumweekend te beleven. En natuurlijk is het jubileumfeest dan een vast onderdeel van het programma. Ook als het gaat om de organisatie van een jubileumweekend is Advance Events graag je eventpartner! Tijdens het jubileumweekend staan er allerlei onverwachte activiteiten op het programma. Bijzondere once in a lifetime momenten waarover jullie nog lang napraten. Ieder jubileumweekend stellen wij op maat samen. We organiseren unieke jubileumreizen in Nederland en België.

jubileumfestival organiseren

Jubileumfestival op het bedrijf organiseren

Veel bedrijven organiseren voor het bedrijfsjubileum een jubileumfestival. Het festival is een ideaal format dat je kunt gebruiken als familiedag of open dag op het eigen terrein en biedt voor jong en oud veel vertier. Daarnaast is een festival op eigen locatie vrij voor de WKR en dat scheelt veel geld! Advance Events bouwt op jullie eigen locatie een gezellig festivalplein waar van alles te beleven is. Er zijn foodtrucks met heerlijke festivalsnacks en bijzondere funfood attracties. Kleurrijke festivalaankleding, leuk doe-amusement en verrassend entertainment maken de festivalsfeer compleet. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons. Bellen kan ook via 010 - 750 4400.

Onze rol tijdens jullie jubileumevenement

Het maakt niet uit of het gaat om de organisatie van een jubileumfeest, jubileumweekend, een open dag, een swingend personeelsfeest of een gezellig jubileumfestival. Advance Events maakt van jullie bedrijfsjubileum een onvergetelijke herinnering en neemt je alle zorgen rondom de organisatie graag uit handen. We regelen alles voor je!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw jubileumfeest? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie bedrijfsjubileum? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie jubileumfeest

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie jubileumfeest. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.