Een jubileumfeest is niet tastbaar...
Toch vergeet je jullie jubileumevent nooit meer!

Jubileumfeest organiseren

Bijzonder
jubileumfeest organiseren

Bestaat jullie bedrijf binnenkort 10, 25, 50, 75 of zelfs 100 jaar? Vier deze bijzondere mijlpaal met een onvergetelijk jubileumevent! Weet je al welk jubileumevenement jullie willen organiseren? Wordt het een jubileumfeest, een jubileumweekend of een jubileumfestival? Wat het ook wordt, Advance Events helpt je van A tot Z met de organisatie.

Zoek je een creatieve invulling voor een verrassend jubileumfeest? Wij zijn graag je eventpartner! Op basis van jullie wensen bedenken, creëren en produceren wij een feestelijk bedrijfsjubileum met Impact! We zorgen voor een bedrijfsjubileum dat je voor altijd bijblijft en waarop je achteraf met trots terugblikt!

Een jubileumfeest dat je nooit meer vergeet!

Een jubileumfeest organiseren is als een live-uitzending. Je krijgt maar één kans en het moet in één keer goed. Gebaseerd op jullie wensen komen wij met een verrassend idee voor de invulling van jullie jubileumfeest. We helpen je met de juiste invulling, geven je tips en adviezen en verzorgen het jubileumfeest vervolgens van A tot Z.

Zie je het al voor je? Terwijl je binnenstapt in een prachtige feestzaal wordt je ontvangen met bubbels. Je bekijkt de wall of history met de geschiedenis van het bedrijf en begroet de overige gasten. Na de speech volgt een bijzondere jubileumact. Daarna beleven jullie samen een geweldige jubileumavond, vieren jullie samen de successen en worden nieuwe herinneringen gemaakt. Advance Events regelt daarbij alles voor je, zodat jij zorgeloos meegeniet van elk moment.

Jubileumfeest in eigen pand of partylocatie?

Heb je al een feestlocatie voor jullie jubileumfeest in gedachte? Wordt het een partycentrum, een industriële feestlocatie of een gaaf Fort? Of willen jullie het jubileumfeest toch liever in het eigen bedrijfspand organiseren? Wij adviseren je graag over de diverse locatie mogelijkheden voor jullie jubileum.

Wij werken dagelijks samen met de mooiste feestlocaties van Nederland. Gebaseerd op jouw wensen kunnen we een goed advies geven over welke locatie het beste past. We hebben ook veel ervaring in het organiseren van bedrijfsjubilea in het eigen pand. Binnen no-time toveren we jullie magazijn of fabriekshal om tot een gezellige feestzaal. Heb je onvoldoende ruimte, dan zorgen wij voor een partytent op jullie parkeerterrein.

Verrassend entertain­ment en amusement

Goede muziek is belangrijk voor de sfeer tijdens een jubileumfeest. Wij werken veel samen met verrassende muzikale formaties, feestbands en DJ's die jullie feestavond laten swingen. Er zijn ook speciale muziekconcepten die je voor jullie jubileumfeest kunt inzetten. En zelfs optredens van bekende artiesten kunnen wij voor je regelen.

Daarnaast zorgen wij voor het leukste randamusement. Van photobooths tot bierviltjes karikaturist en van een mind f*ck illusionist tot populair Formule 1 amusement. Voor ieder jubileumfeest hebben wij verrassend doe- en beleef amusement En wil je voor jouw bedrijfsfeest een speciaal thema? Dan creëren wij hiervoor een verrassende themainvulling, waarbij de aankleding, het amusement en zelfs de catering aan het thema worden aangepast.

Op reis tijdens het jubileumweekend

Hoe leuk is het wanneer je samen met je collega's op reis gaat? Een bedrijfsjubileum is een uitstekend moment om samen een jubileumweekend te beleven. Wil je een onvergetelijk bedrijfsweekend als jubileumfeest organiseren? Ook dan is Advance Events graag je eventpartner!

Tijdens het jubileumweekend staan er allerlei leuke en onverwachte activiteiten op het programma. Bijzondere once in a lifetime momenten waarover jullie nog lang napraten. Ieder jubileumweekend stellen wij op maat samen. We organiseren unieke jubileumreizen in Nederland, maar ook bijvoorbeeld in Duitsland, Engeland, België, Zweden, IJsland of Finland.

Jubileumfestival op het bedrijf organiseren

Veel bedrijven organiseren ter gelegenheid van het bedrijfsjubileum een jubileumfestival. Het festival is een ideaal format dat je kunt gebruiken als familiedag of open dag op het eigen terrein. Een jubileumfestival biedt voor jong en oud veel vertier en is ideaal voor de saamhorigheid. Daarnaast is een festival op eigen locatie vrij voor de WKR.

Advance Events bouwt jullie eigen parkeerterrein of bedrijfshal om tot een gezellig festivalplein. Er is tijdens het jubileumfestival van alles te beleven. Er zijn foodtrucks met heerlijke festivalsnacks en ook leuke funfood attracties ontbreken niet. Kleurrijke festivalaankleding, leuk doe-amusement en verrassend entertainment maken de festivalsfeer compleet. Wil je ook een jubileumfestival als jubileumfeest organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 010 - 750 4400.

Onze rol tijdens jullie jubileumevenement

Het maakt niet uit of het gaat om de organisatie van een jubileumfeest, jubileumweekend, een open dag of een gezellig jubileumfestival. Advance Events maakt van jullie bedrijfsjubileum een onvergetelijke herinnering en neemt je alle zorgen rondom de organisatie graag uit handen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw jubileumfeest? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie bedrijfsjubileum? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie jubileumfeest

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie jubileumfeest. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.