Een kerstfestival is zó-veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

Kerstfestival op eigen locatie

Kerstfestival organiseren op het bedrijf

Een kerstfestival is een gezellig en sfeervol evenement dat voor ieder wat wils biedt! Het is een ideaal concept voor het kerstfeest of eindejaars evenement op het eigen bedrijf. We nemen jou en je collega's mee in een prachtige kerstbeleving! Zie je het al voor je?

Als je aankomt wordt je aandacht getrokken door honderden lichtjes en gezellige kerstmuziek. Overal waar je kijkt staan grote kerstbomen en prachtige winterdecoraties. Er is van alles te doen. Curling, spijkerslaan, er is zelf een X-mas photobooth. Links en rechts staan vuurkorven met een knisperend haardvuur en de heerlijke geur van lekkere wintergerechten komt je tegemoet. Van flammkuchen tot brätwurst en van winterburgers vanaf de smoker bbq tot poffertjes. Ook culinair wordt het genieten! Lijkt dit je wat? Vraag dan vandaag een offerte voor jullie kerstfestival op het bedrijf aan!

Waarom een kerstfestival organiseren?

Een kerstfestival is de laatste jaren erg populair. Het is een ideaal alternatief voor het geijkte kerstfeest of de kerstborrel. Met het kerstfestival voor bedrijven verras jij jouw medewerkers met iets nieuws. Het kerstfestival is immers niet voor niets de #1 van de meest geboekte kerstevenementen!

Een eindejaarsfeest of kerstfeest is natuurlijk een uitstekend moment om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Daarnaast is het natuurlijk prachtig om samen met het hele team de successen te vieren en het jaar op gezellige wijze af te sluiten. Een kerstfestival werkt uitstekend voor de teamspirit en brengt mensen bij elkaar. Kortom, een kerstevent in festivalsfeer mag niet ontbreken!

Onze rol tijdens jullie kerstfestival

Wij verzorgen jullie kerstfestival van A tot Z. Van de uitnodiging tot een leuke give-away bij vertrek... niets laten wij aan het toeval over! Onze eventmanagers hebben er plezier in om hardop met je mee te denken en jou tips en adviezen te geven.

We zorgen voor de inrichting en decoratie, regelen de catering, boeken het leukste entertainment en zorgen voor uniek amusement. Ook zorgen wij ervoor dat alle techniek geregeld is: van sfeerverlichting tot geluidsinstallatie. Zelfs facilitaire onderdelen zoals de toiletvoorziening, parkeergelegenheid en schoonmaak krijgt onze volle aandacht. Evenementenbureau Advance Events neemt alle zorgen rondom de organisatie en uitvoering van het kerstfeest uit handen zodat jijzelf zorgeloos kunt meegenieten!

Foodtrucks tijdens jullie kerstfestival

Van frietfiets, flammkuchen en broodjes bratwurst tot vegetarische pita kebab, winterburgers vanaf een smoker barbecue en loaded fries: de kerstfestivals van Advance Events zijn ook culinair een feest! Of het nu gaat om een verrassende snack tijdens borreltijd of een maaltijdvervangende invulling van jullie kerstfestival... er is werkelijk voor ieder wat wils!

Nieuw zijn onze halal foodtruck en de vegafiets. Heb je veel collega's met een dieet of speciale, culinaire wens tijdens het kerstfestival? Geen probleem! Ook daar denken wij aan. Wist je overigens dat wij sowieso van ieder gerecht ook een vegetarische variant serveren? Daarnaast hebben wij ook heel veel veganistische gerechten. We sturen je graag ons nieuwste foodbook waarin alle culinaire mogelijkheden voor het foodtruck festival staan.

Het kerstfestival buiten of binnen

Het kerstfestival voor bedrijven kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Kies je voor buiten? Dan zorgen wij voor een sfeervolle festivaltent en vuurkorven. Als jij voor een hal, loods of andere binnenruimte kiest, hebben wij sfeervolle fotodoeken in wintersfeer die we kunnen gebruiken.

Voor zowel binnen als buiten hebben wij diverse kerstkraampjes en kersthuisjes. Qua meubilair kan je kiezen uit steigerhout, strak wit of zwart. Ook zorgt onze nieuwste, stoere oak & steel meubilairlijn voor veel sfeer. Verder plaatsen wij olietonnen statafels met prikverlichting, winterdecoraties, heel veel echte kerstbomen en duizenden lichtjes!

Kerstfestival als kerstmarkt

Het is ook mogelijk om het kerstfestival op het bedrijf op te zetten als kerstmarkt waar het eindejaarsgeschenk of kerstpakket wordt uitgedeeld. We hebben hiervoor vier verschillende kerstmarkt-modules. Bij alle modules kunnen de medewerkers zelf een kerstpakket of kerstgeschenk kiezen. Tijdens het kerstfestival zorgen wij voor meerdere kersthuisjes, waardoor het kerstmarktgevoel goed naar voren komt.  

Bij het ‘keuze kerstpakket’ en ‘keuze kerstgeschenk’ kies jij als opdrachtgever eerst een aantal geschenken uit die daarna op een website worden gepresenteerd. Vervolgens kiezen de medewerkers in de maand september of oktober één van deze kerstpakketten of kerstgeschenken. Deze zelf uitgekozen kerstcadeaus delen wij tijdens het kerstfestival uit vanaf een sfeervol kerstmarkthuisje. Je kunt ook kiezen voor een ‘online kerstmarkt’. Hierbij ontvangen de gasten tijdens het kerstfestival vanaf een leuk kerstmarkthuisje een voucher waarmee men thuis de online kerstmarkt kan bezoeken.

Bij grote groepen vanaf circa 300 personen is het ook mogelijk te kiezen voor een ‘live kerstmarkt’ met 6 tot 8 kerstmarktkraampjes waar men ter plekke het kerstpakket bij elkaar kan shoppen. Bij dit concept is er sprake van een minimaal bestedingsbedrag.

Het kersfeest op het bedrijf was nog nooit zo leuk!

"Dit was het leukste kerstevent sinds jaren!" Dat is een veel gehoorde opmerking nadat medewerkers hebben genoten van het kerstfestival dat wij speciaal voor hun bedrijf organiseerden. Een kerstfestival op het bedrijf is gezellig, sfeervol, dynamisch en heeft echt voor ieder wat wils! Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Bekijk het filmpje over het kerstfestival.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw kerstfestival? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie festival op het bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie kerstfestival

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie kerstfestival. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons. Bekijk ook eens alle overige kerstevenementen voor bedrijven.