jubileumfeest op eigen locatie

Jubileumevenement op eigen locatie...
Advance Events maakt het mogelijk!

Jubileumfeest op eigen locatie organiseren

Een jubileumfeest op eigen locatie organiseren

Bestaat het bedrijf 10, 25, 50, 75 of misschien zelfs wel 100 jaar en ga jij binnenkort een jubileumfeest op eigen locatie organiseren? Bij jullie op het terrein of in het eigen bedrijfspand? Dan denken de eventmanagers van organisatiebureau Advance Events graag met je mee!

Als het gaat om het verzorgen van evenementen in het eigen bedrijfspand, is Advance Events dé eventspecialist! Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2006 hebben wij vele honderden feestelijke bedrijfsjubilea in het bedrijfspand van onze opdrachtgevers mogen organiseren. Van jubileumfeesten tot jubileum open dagen en van jubileumfestivals tot jubileumborrels. Ook voor jullie jubileumfeest op eigen locatie bedenken we met plezier een verrassend eventplan!

jubileum in eigen pand
WKR voordeel op eigen locatie

Jubileumfeest op het eigen bedrijf

Wat is er nou leuker dan het jubileumevent te organiseren bij jullie op het eigen terrein of in het eigen pand? Je zult zien dat een jubileumevent op eigen locatie nog meer indruk maakt! Hoe leuk is het om op je werkplek eens helemaal uit je dak te gaan tijdens een supergaaf feest? Dat vergeet je nooit meer. Ook voor de werkgever is een feest op eigen locatie interessant, want het valt buiten de WKR en dat scheelt! Advance Events kan je helpen om het jubileumfeest te bedenken, te organiseren en uit te voeren, zodat jij je handen vrij hebt en zelf kunt genieten van elk moment. Daar doen wij alles voor!

Jubileumfeest in eigen locatie

Onze rol tijdens jullie jubileum­feest

Wanneer jij organisatiebureau Advance Events inschakelt voor jullie jubileumfeest op eigen locatie, wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld! We bedenken een verrassend programma en komen met bijzondere catering, entertainment en amusement. Ook de aankleding, decoratie en bijvoorbeeld de techniek regelen we. Daarna volgt de uitvoering, waarbij wij geen detail aan het toeval overlaten! We regelen alle onderdelen die nodig zijn om van jullie bedrijfsjubileum in eigen locatie een succes te maken. We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek en laten je dan ook een aantal cases zien. Interesse? Neem contact met ons op. Bellen kan ook: 010 750 4400.

Feest in eigen pand

Jubileumevent op eigen locatie organiseren

Steeds vaker kiezen opdrachtgevers ervoor om het jubileumfeest op eigen locatie te organiseren. De mogelijkheden zijn de laatste jaren dan ook enorm uitgebreid. Zo kunnen we iedere fabriekshal, magazijn of kantoor volledig ombouwen tot feestruimte. En heb je te weinig ruimte in het bedrijfspand, dan plaatsen we een fraaie partytent op het parkeerterrein. Advance Events verzorgt alle onderdelen die voor een jubileumevenement op eigen locatie nodig zijn: van partytent, aankleding, decoratie en techniek tot catering, bediening en natuurlijk entertainment. Ook facilitaire zaken zoals parkeerwachters, toiletvoorzieningen en zelfs valet parking regelen wij tot in de puntjes!

Evenement op eigen locatie organiseren

Jubileumfeest met onvergetelijke beleving

Nadat wij jullie wensen hebben vernomen, creëren wij een verrassend concept voor het jubileumfeest op eigen locatie. We zorgen voor een onvergetelijke beleving, deskundige organisatie en vlekkeloze uitvoering. We werken in vaste projectteams waarbij altijd een team van twee professionele eventmanagers aan het jubileumproject worden gekoppeld. Ook tijdens de uitvoering zijn de vaste eventmanagers aanwezig. Zij laten niets aan het toeval over. Kortom, je kunt de organisatie van het jubileum met een gerust hart uit handen geven aan de professionals van Advance Events! Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor een jubileumfeest of bedrijfsjubileum op jullie eigen locatie? Neem contact met ons op.

Feest op eigen terrein

Jubileumfestival op eigen terrein

Wil je een jubileumfeest dat helemaal van deze tijd is? Organiseer dan een jubileumfestival op eigen locatie! Zie je het al voor je? Op jullie terrein creëren wij een gezellig festivalplein, compleet met een grote festivalbar, festivaltenten, foodtrucks en sfeervolle festivaldecoraties. Olieton-statafels met prikverlichting, picknicksets met schapenvachtjes, lampions in jullie bedrijfskleuren... het ontbreekt werkelijk aan niets. Het jubileumfestival kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Wil je weten hoe jullie jubileumfestival op eigen locatie eruit zou zien? We maken met plezier een vrijblijvend voorstel!

Gecombineerd bedrijfsjubileum voor klanten en medewerkers

Veel bedrijven kiezen ervoor om een festivalfeest op eigen locatie zo efficiënt mogelijk in te zetten. Vaak wordt er op de eerste dag een jubileumevent voor relaties en klanten georganiseerd. De tweede dag, veelal de zaterdag, volgt een evenement voor de medewerkers. De ene keer is dat een open dag of familiedag, de andere keer kiest men voor een jubileumfeest in de avond. Advance Events helpt je graag zo'n tweedaags jubileumevent op eigen locatie te organiseren.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw jubileumfeest op eigen locatie, op eigen terrein of in jullie eigen bedrijfspand? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie jubileumfeest of bedrijfsjubileum bij jullie op de zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau
 • Basic-Fit

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie jubileumfeest op eigen locatie

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie jubileumfeest in jullie eigen bedrijfspand. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.