Jubileumevenement op eigen locatie...
Advance Events maakt het mogelijk!

Jubileumfeest op eigen locatie organiseren

Een jubileumfeest op eigen locatie organiseren

Bestaat het bedrijf 10, 25, 50, 75 of misschien zelfs wel 100 jaar en ga jij binnenkort een jubileumfeest op eigen locatie organiseren? Bij jullie op het terrein of in het eigen bedrijfspand? Dan denken de eventmanagers van organisatiebureau Advance Events graag met je mee!

Als het gaat om het verzorgen van evenementen in het eigen bedrijfspand, is Advance Events dé eventspecialist! Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2006 hebben wij al honderden feestelijke bedrijfsjubilea mogen organiseren. Soms in een externe feestlocatie, maar vooral jubileumfeesten in het eigen bedrijfspand. Wij zijn dus met echt een ervaringsdeskundige en helpen je graag verder!

Jubileumfeest op het bedrijf zonder zorgen

Een jubileumevent organiseren is erg leuk, maar het kost je enorm veel tijd. Daarnaast moet je rekening houden met talloze details. Ook zijn er allerlei wettelijke regels waaraan je moet voldoen wanneer je een evenement in het eigen bedrijfspand of in een partytent op het parkeerterrein wilt organiseren. Het is verstandig om in een geval als dat samen te werken met een ervaren eventbureau dat daar verstand van heeft.

In dat geval kan je de creatie, organisatie en uitvoering van het jubileumfeest op de eigen locatie met een gerust hart overlaten aan de eventmanagers van Advance Events. We geven jou unieke suggesties voor het jubileumfeest en laten je zien op welke wijze jullie eigen pand daarin een rol speelt. Alles organiseren wij feilloos tot in de puntjes. Daar staan wij garant voor!

Onze rol tijdens jullie jubileum­feest

Wanneer jij organisatiebureau Advance Events inschakelt voor jullie jubileumfeest op het eigen bedrijf, wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld! We bedenken een verrassend programma en komen met bijzondere invullingen zoals culinaire surprises, spraakmakend entertainment en speciale jubileumacts. Daarna volgt de organisatie waarbij wij geen detail aan het toeval overlaten!

Wij verzorgen alle onderdelen die nodig zijn om van jullie bedrijfsjubileum in het eigen bedrijfspand een succes te maken: van uitnodiging tot sfeeraankleding en van entertainment tot catering. In een persoonlijk gesprek vertellen wij je graag meer over een aantal cases van jubileumfeesten die wij voor andere opdrachtgevers mochten organiseren. De mogelijkheden voor jubileumevents, die je op de eigen locatie kunt organiseren, zullen je verrassen!

Jubileumfeest op eigen locatie organiseren

Wij krijgen steeds vaker de vraag of we het jubileumfeest ook op de eigen locatie van de opdrachtgever kunnen organiseren. Dat is uiteraard geen enkel probleem, want precies daarin zijn wij gespecialiseerd! Daarnaast is een jubileumfeest op de eigen werkplek ook nog eens vrij voor de WKR, dus dat scheelt aanzienlijk geld.

Advance Events verzorgt alle onderdelen die voor een jubileumevenement op eigen locatie nodig zijn: van partytent, aankleding, decoratie en techniek tot catering, bediening en natuurlijk entertainment. Ook facilitaire zaken zoals parkeerwachters, toiletvoorzieningen en valet parking regelen wij tot in de puntjes! Waarom we dat doen? Zodat jij zorgeloos kunt meegenieten!

Jubileumfeest met onvergetelijke beleving

Nadat wij jullie wensen en doelstellingen hebben vernomen, creëren wij een verrassend concept. We zorgen voor een onvergetelijke beleving, deskundige organisatie en vlekkeloze uitvoering. We werken in vaste projectteams waarbij altijd een team van twee professionele eventmanagers aan het jubileumproject worden gekoppeld. 

Ook tijdens de uitvoering zijn de vaste eventmanagers aanwezig. Zij laten niets aan het toeval over. Kortom, je kunt de organisatie van het jubileum met een gerust hart uit handen geven aan de professionals van Advance Events! Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor een jubileumfeest of bedrijfsjubileum op jullie eigen locatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De mogelijkheden tijdens jullie jubileumfeest

Het jubileumfeest kan op een aantal manieren worden ingevuld. Je kunt kiezen voor een stijlvolle en chique opzet waarbij je op dag 1 relaties en klanten uitnodigt en op dag 2 de medewerkers met hun partner. Je kunt ook kiezen voor een jubileumfestival waarbij de sfeer informeler is. Het is ook mogelijk een maatwerk invulling voor jullie bedrijfsjubileum te maken.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw jubileumfeest op eigen locatie, op eigen terrein of in jullie eigen bedrijfspand? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie jubileumfeest bij jullie op de zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie jubileumfeest op eigen locatie

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie jubileumfeest in jullie eigen bedrijfspand. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.