Personeelsweekend of Bedrijfsweekend organiseren

Personeelsweekend met fun & WOW-momenten...
Wij organiseren onvergetelijke herinneringen!

Bedrijfsweekend organiseren

Verrassend bedrijfsweekend organiseren

Wil je een onvergetelijk bedrijfsweekend organiseren? Een verrassend weekend vol met fun & adventure en once in a lifetime activiteiten? Een weekend met onverwachte ontmoetingen en bijzondere WOW-momenten? Advance Events helpt je graag op weg. Gebaseerd op jouw wensen creëren wij een maatwerk programma. We regelen jullie bedrijfsweekend van A tot Z, zodat jij je handen vrij hebt en kunt meegenieten van elk moment!

personeelsweekend organiseren
bedrijfsweekend organiseren

Wanneer een bedrijfs­weekend organiseren?

Een bedrijfsweekend organiseren kan op veel momenten. Ter gelegenheid van een bedrijfsjubileum, als invulling van het personeelsfeest of om waardering te tonen. Tijdens zo'n personeelsweekend worden banden versterkt en leer je elkaar op een heel ander manier kennen. En dat werkt!

Het organiseren van een personeelsweekend kost veel tijd en je moet aan honderd en één dingen denken. En hoe organiseer je een weekend dat iedereen leuk vindt? Advance Events heeft veel expertise en ervaring en helpt je graag met verrassende ideeën en een invulling die past bij jullie bedrijf.

Onze rol tijdens jullie bedrijfsweekend

Als deskundig eventpartner zijn wij je graag van dienst bij de organisatie van jullie bedrijfsweekend. Gebaseerd op jullie wensen komen wij met creatieve ideeën en we geven je interessante tips en adviezen. We dragen verrassende locaties en bijzondere activiteiten aan, coördineren het vervoer en regelen alles tot in de puntjes. Vanaf de uitnodiging tot het bedankje bij vertrek. Tijdens het weekend zelf is onze eventmanager 24/7 paraat om te zorgen alles perfect verloopt en jij zorgeloos geniet van elk moment.

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat events georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

weekendje weg met personeel

Ideeën en mogelijkheden bedrijfsweekend

Wij hebben inmiddels al heel wat personeelsweekends mogen organiseren. Stuk voor stuk bijzondere programma's waar nog lang over werd gesproken. Alvast wat inspiratie:

Bijvoorbeeld een weekend waarbij je zelf op een shovel mag rijden en waarbij jullie samen een kettingreactie bouwen. Of een programma met Jan Soldaat, waarbij je zelf legertrucks gaat besturen. Of het programma op de Veluwe met een high-rope parcours en het zelf vliegen met een Cessna. En wat dacht je van een weekend in Friesland met skûtsjesilen en fierljeppen. Ook erg populair is het avontuurlijke programma op Ameland met blokarten en strandactiviteiten of het weekend in Limburg met grotfietsen.
Bekijk de cases hieronder.

Weekend weg met de zaak

Feestelijk jubileum­weekend organiseren

Vieren jullie een bedrijfsjubileum? Dan is een jubileumweekend een aanrader! Een bedrijfsweekend is een prachtige manier om het jubileum te vieren en iedereen, dus ook het thuisfront, te bedanken voor de inzet en loyaliteit. We creëren een maatwerk jubileumweekend met verrassende activiteiten, onverwachte momenten en natuurlijk een feestavond. We hebben programma's door heel Nederland.

Verrassend voorstel voor jullie bedrijfsweekend ontvangen?

Ook voor jullie bedrijfsweekend of jubileumweekend maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw personeelsweekend of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor een spraakmakend bedrijfsweekend vanaf 50 personen

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de organisatie van jullie bedrijfsweekend, personeelsweekend of jubileumweekend. We hanteren een minimum van 50 personen. Onze programma's zijn veel meer dan 'zomaar een weekend weg' en de tarieven zijn hiermee in lijn. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden.