Het winterfestival is als een droom...
Toch zorgen wij dat deze uitkomt!

Winterfestival organiseren

Gezellig winterfestival op het bedrijf organiseren

Wil jij een sfeervol winterfestival op het bedrijf organiseren? Advance Events heeft de leukste kerst- en winterevenementen. Het winterfestival is een verrassend eventconcept dat je kunt inzetten voor de kerstborrel, het eindejaarsfeest of de winterparty.

Wij hebben voor het winterfestival twee gave concepten waaruit je kunt kiezen: het Cozy Winter Wonderland Festival of de Shiny & Icy variant. Ga jij voor sfeervol met veel warmte van haardvuren en gezelligheid of houd je meer van trendy, eigentijds, hip and happening? Wat je keuze ook is... één ding is nu al zeker. Wij maken jullie winterfestival onvergetelijk! Vraag vandaag nog een offerte aan en laat je verrassen door ons voorstel.

Voordelen van een winter­festival

Het winterfestival zetten opdrachtgevers veelal in als eindejaarsevent. Immers, aan het einde van het jaar is het een ideaal moment om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Hoe kan je dat nou leuker doen dan met een sfeervol en gezellig winterfestival op het bedrijf?

Het winterfestival is echt een gezellig get together evenement. Samen genieten de medewerkers in een sfeervolle, winterse ambiance met gezellige muziek, winterse gerechten en goede gesprekken. Een winterfestival bevordert het teamgevoel en zorgt voor extra binding. Het is één van de evenementen die je helpen om de teamspirit binnen het bedrijf blijvend te verhogen!

Jullie winterfestival en onze rol daarbij

Van een ludiek uitnodigingstraject tot een leuke give-away... wij verzorgen jullie winterfestival van A tot Z! We zorgen voor een winterse feestlocatie bij jullie op het bedrijf of zoeken naar een externe partylocatie. Aansluitend regelen wij alles en geen detail laten wij aan het toeval over!

We zorgen voor de inrichting en winterse decoraties, regelen de catering, boeken winters entertainment en zorgen voor divers amusement. Ook regelen wij de techniek en alle benodigde facilitaire onderdelen. We nemen alle zorgen rondom de organisatie en uitvoering van het winterfestival uit handen zodat jijzelf zorgeloos kunt meegenieten van de organisatie, het winterfeest én de herinnering na afloop. Daar doen wij alles voor!

Winterse foodtrucks & foodstations

We hebben heel wat winterse gerechten die wij tijdens het winterfestival vanuit foodtrucks of vanaf foodstations serveren. Voor winterse evenementen die buiten plaatsvinden, hebben wij zelfs een speciaal BBQ arrangement vanaf een smoker barbecue en de OFYR vuurschaal. Culinair entertainment van de bovenste plank waarmee wij jullie eindejaarsfeest, kerstevent of winterfeest extra leuk maken!

Van frietfiets, flammkuchen en broodjes bratwurst tot vegetarische pita kebab, winterburgers en loaded fries: het winterfestival is ook culinair een feest! Of het nu gaat om een verrassende snack tijdens borreltijd of een maaltijdvervangende invulling van jullie winterfestival... er is werkelijk voor ieder wat wils!

Winterfestival met live kerstmarkt

Bezoeken meer dan 200 gasten jouw kerstevent? Dan kunnen jullie het winterfestival nog completer maken door er een live kerstmarkt aan toe te voegen. Bij de verschillende kersthuisjes kan jij jouw eigen kerstpakket bij elkaar shoppen. Hoe leuk is dat? Een combinatie van kerstwinkeltjes, foodtrucks en kerstmuziek maakt het kerst- of winterfestival compleet!

Het is ook mogelijk om een online variant van de kerstmarkt aan jullie winterfestival op het bedrijf te koppelen. In dat geval delen wij een leuk kerstgeschenkje uit met een voucher waarmee men toegang krijgt tot de digitale kerstmarkt. Wanneer de gasten na het winterfestival thuiskomen, kunnen zij samen met hun partner vanaf de bank het kerstgeschenk uitzoeken op de online kerstmarkt. Het uitdelen van een vooraf samengesteld kerstpakket op het winterfestival is natuurlijk ook een optie!

Een winterfestival op de zaak organiseren is hot!

Bedrijfsfestivals zijn erg populair en dat merk je. De opkomst van een festivalevenement op het bedrijf is altijd extra hoog en ook de waardering, die men voor een festivalevent heeft, is altijd uitstekend. Een reden te meer om dit jaar het eindejaarsfeest of kerstborrel een keer als winterfestival vorm te geven.

Evenementenbureau Advance Events is je graag van dienst als het gaat om de organisatie van het winterfestival. Lees ter inspiratie ook eens onze pagina over de leukste kerstfeesten. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw winterfestival? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie winterfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie winterfestival

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie kerstborrel. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.