Open Dag op eigen locatie organiseren

Open dag op eigen locatie organiseren…
Advance Events maakt er een succes van!

Open dag op eigen locatie organiseren

Een open dag op je eigen locatie organiseren

Een open dag op jullie eigen locatie is een geweldige manier om werknemers, vrienden en geïnteresseerden, samen met hun gezinsleden samen te brengen voor een leuke en informele dag. Het is dé gelegenheid om de banden te versterken, te genieten en met elkaar te ontspannen. Advance Events is graag je eventpartner voor de organisatie van jullie open dag. We brengen creatieve ideeën tot leven in een verrassend eventconcept en regelen jullie open dag op eigen locatie tot in de puntjes. Dan kan jij onbezorgd genieten van elk moment!

Open dag in de fabriek
Open dag voor medewerkers met gezin

Waarom een open dag organiseren?

Tijdens een open dag kunnen er verschillende activiteiten georganiseerd worden. Zo kun je met een rondleiding een kijkje achter de schermen van jullie organisatie geven. Een unieke ervaring waarbij ook het thuisfront alle ins en outs van jullie bedrijf leert kennen. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor de kids én voor de volwassenen die de open dag op eigen locatie nog leuker maken.

Uiteraard wordt er ook gezorgd voor lekker eten en drinken. Van funfood zoals poffertjes tot verrassende foodtrucks. Vrolijke muziek, kleurrijke versieringen en vertier voor jong en oud! Geniet samen met je gezin en je collega’s van de gezellige en informele sfeer. Het wordt een onvergetelijke dag met bijzondere WOW-momenten. Een open dag die bij alle gasten gegarandeerd zorgt voor een brede glimlach op het gezicht.

Ideeen voor een open dag op het bedrijf

Onze rol tijdens jullie open dag op eigen locatie

Onze eventmanagers helpen je graag bij het bedenken van een verrassend programma voor jullie open dag op eigen locatie. We dragen ideeën aan, geven je tips en adviezen en helpen je met de organisatie. Ook tijdens de open dag zelf ontzorgen we je volledig. Van de uitnodiging en registratiewebsite tot de rondleiding en de goodiebag bij vertrek. We zorgen voor ludieke activiteiten, afgestemd op jullie bedrijf en producten. Zaken als catering, entertainment en aankleding horen daar natuurlijk ook bij. We regelen echt alles van A tot Z.

Wat Advance Events jou belooft

Deskundig en ervaren

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en organisatie van evenementen. In al die jaren hebben we heel wat events georganiseerd. Van 50 tot 5.000 gasten, voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel zakelijke als feestelijke evenementen.

Verrassend en creatief

Wij brengen jouw wensen met creatieve concepten tot leven. Onze evenementen kenmerken zich door een creatief samenspel van verrassende elementen die gezamenlijk zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk, betrokken en vanuit het hart! Bij elk evenement dat wij organiseren zijn dat de pijlers. Jij als opdrachtgever en je gasten voelen zich bij ons echt in de watten gelegd. Gastheerschap op hoog niveau, dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Kwaliteit tot in detail

De kleinste details kunnen de grootste effecten teweeg brengen. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen altijd voor het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en daar doen we alles voor!

Een festival als invulling van een open dag evenement

Open dag festival op eigen locatie

Steeds meer bedrijven kiezen voor een gezellig familiefestival als invulling van de open dag op eigen locatie. Op jullie eigen terrein creëren wij een feestelijk festivalplein met gave festivaltenten, hoge en lage zitjes en een festivalbar. We zorgen voor diverse foodtrucks en verrassend festival-entertainment. Voor jong en oud is er vanalles te beleven. Benieuwd hoe jullie open dag festival op jullie eigen locatie eruit ziet?

Cases van open dagen en familiedagen

Open dag met speciale voorwaarden

Open dag met HACCP, VCA of ISO

Organiseer je een open dag in de voedselindustrie of petrochemie? Dan zijn er veel regels en eisen waar je aan moet voldoen. HACCP, veiligheid, arbowetgeving, vergunningen... Advance Events is er bekend mee. Wil jij een ook een open dag op eigen locatie organiseren waarbij er speciale vereisten zijn? Dan komt onze directeur Arie Brouwer graag bij je langs om je te informeren over de mogelijkheden. Arie heeft meer dan 25 jaar ervaring en is bekend met alle vereisten. Hij kan je als geen ander adviseren. Interesse? Bel ons via 010 - 750 4400 of stuur Arie een bericht.

Voorbeelden open dag en openhuis

Open dag van 100 tot 5.000 gasten

In de afgelopen jaren hebben wij al heel wat open dagen op eigen locatie mogen organiseren. Vaak voor enkele honderden gasten maar geregeld ook voor duizenden gasten. Een paar voorbeelden:

 1. Beens Damwanden - familie open dag, 250 gasten

 2. Royal Houdijk - jubileum open dag, 600 gasten

 3. Van der Mey - open dag in vleesfabriek, 700 gasten

 4. Mokveld - open huis na nieuwbouw, 1.300 gasten

 5. APM Terminals - jubileum open dag, 1.500 gasten

 6. The Greenery - jubileum open dag, 1.650 gasten

 7. Koppert - jubileum open dag, 2.500 gasten

Verrassend voorstel voor jullie jubileumfeest ontvangen?

Ook voor jullie open dag op eigen locatie maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jullie open dag op eigen locatie en wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie open dag

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie open dag. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.