Een bouwevent is niet tastbaar...
Toch vergeet je het nooit meer!

Uniek bouw­evenement organiseren

Uniek bouw­evenement organiseren

Wil je binnenkort een bouwevenement of vastgoed event organiseren? Bijvoorbeeld een bouwstart, een start verkoop event, het slaan van de eerste paal of een event voor de nieuwe bewoners? Om welk bouwevenement of vastgoed event het ook gaat, Advance Events is dé eventpartner voor feestelijke bouwevenementen met impact!

Sinds onze oprichting in 2006 hebben wij al heel wat bouwevenementen mogen organiseren voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Veel voor bouwbedrijven en projectontwikkelaars, maar ook voor gemeenten en Rijkswaterstaat hebben wij diverse bouwevents rondom publieke bouwprojecten mogen doen. Welk bouwevenement ga jij organiseren? We komen graag bij je langs om te brainstormen over de invulling en onze rol daarbij.

Welk bouw­evenement ga jij organiseren?

Er zijn heel wat evenementen te bedenken die rondom een bouwproject georganiseerd kunnen worden. Nog voordat de bouw start, is er de gelegenheid om op het kale bouwterrein een kopersbijeenkomst te organiseren. Een 'start verkoop event' waarbij kopers geïnformeerd worden over het nieuwe project.

Zijn alle woningen verkocht? Dan wordt voor de start van de bouwwerkzaamheden op de bouwplaats vaak een bewonersevenement georganiseerd in de vorm van een bouwstart of start bouw event. Je kunt ook kiezen voor het feestelijk slaan van de eerste heipaal of het leggen van het eerste vloerdeel. Wanneer het hoogste punt tijdens de bouw bereikt is, is het tijd voor het pannenbier moment. Ten slotte organiseert de opdrachtgever natuurlijk een opleverings- of openingsevenement. Om welk bouwevent het ook gaat, evenementenbureau Advance Events is graag jullie eventpartner!

Onze rol tijdens jullie bouw­evenement

Inmiddels hebben wij al veel feestelijke bouwfeesten, indraai-events, openingen en vastgoed events georganiseerd. Onze eventmanagers staan in de startblokken om ook van jullie bouwevenement een groot succes te maken!

Alles dat nodig is om een succesvol bouwevenement te organiseren, regelen wij van A tot Z. Partytenten, elektra, feestelijke aankleding, de officiële handeling en de AV-techniek. Ook zorgen wij voor zaken als partycatering, parkeerbeheer, hospitality, fotografie en videoproductie. Zelfs de witte kaplaarzen, helmen en bij slecht weer de paraplu's nemen we mee. We hebben leuke entertainment onderdelen die je uitstekend kunt inzetten tijdens een bouwstart, kopersbijeenkomst of eerste paal event. Ook als het gaat over de communicatie hebben wij de juiste specialisten in huis.

Van naambadges tot paraplu's, ieder detail wordt geregeld!

Wanneer je Advance Events inzet om het bouwevenement voor je te organiseren, weet je zeker dat er aan alles wordt gedacht. Ieder detail van jullie bijeenkomst wordt door onze eventmanagers ingevuld en niets wordt aan het toeval overgelaten. Naambadges, loopplanken, vlaggenmasten, routesignings, afzetlint... zelfs de paraplu's worden niet vergeten wanneer er regenachtig weer wordt voorspeld.

Mogelijkheden voor jullie bouw­evenement

De mogelijkheden voor jullie bouwevenement zijn eindeloos. Wil je alleen een foodtruck op de bouwplaats? Geen probleem! Of wil je een kopersevenement organiseren met presentaties? Ook dat regelen wij voor je! Denk jij meer aan een feestelijke borrel ter gelegenheid van de bouwstart? Advance Events staat voor je klaar. Zelfs als het gaat om de officiële of feestelijke opening!

We komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken. Aansluitend creëren wij een verrassend eventplan voor jullie bouwevenement. Spreekt het concept je aan? Dan gaan we aan de slag met de voorbereidingen. Geen enkel detail laten wij aan het toeval over. Alles regelen wij van A tot Z voor je zodat jijzelf met een gerust hart meegeniet van een prachtig bouwevent. De eventprofessionals van Advance Events hebben de regie strak in handen!

Jouw bouw­evenement volledig geregeld

Als ervaren evenementenbureau kijken, denken en plannen wij ver vooruit. We luisteren naar jouw wensen, brengen creatieve ideeën tot leven en bereiden elk detail doordacht voor. Niets laten wij aan het toeval over. Waarom we dat doen? Zodat jijzelf zonder zorgen geniet van de organisatie, het event én de herinnering. Daar doen wij alles voor! 

Wil je een offerte ontvangen voor jullie bouwevenement of wil je meer weten over bijvoorbeeld een personeelsevenementzakelijke event of publieksevenement? Bel dan met onze eventadviseurs via 010 - 750 4400. Je kunt ons ook een bericht sturen. Bekijk ook eens de mogelijkheden van een officiële opening.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Een bouw­evenement organiseren? Advance Events is graag je eventpartner!

We komen graag met je in contact om jouw wensen te bespreken en onze mogelijkheden nader toe te lichten. Neem contact met ons kantoor op via 010 - 750 4400 of stuur een bericht.