Een festival voor collega's is veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

Gezellig zomerfestival organiseren

Een gezellig zomerfestival organiseren

Wil jij deze zomer een gezellig zomerfestival organiseren? Een spetterend zomerfeest bij jullie op het werk, een zomerborrel op het eigen terrein of een onvergetelijke summer party? Met foodtrucks of barbecues, verrassend entertainment, swingende muziek en kleurrijke aankleding? Dan is evenementenbureau Advance Events jouw ideale eventpartner!

Sinds onze oprichting in 2006 hebben wij al heel wat zomerevenementen mogen organiseren. Zomerfeesten, zomerborrels en foodtruck festivals... de mogelijkheden voor een zomers event zijn eindeloos! Evenementenbureau Advance Events helpt je graag om jullie zomerfestival van A tot Z te organiseren. We luisteren naar jouw wensen en brengen creatieve ideeën tot leven. Onze eventmanagers komen vanuit hun expertise met superleuke suggesties en tijdens de uitvoering laten zij niets aan het toeval over. We nemen de hele organisatie voor je uit handen waardoor jij heerlijk kunt meegenieten van jullie zomerevent!

Waarom een leuk zomer­festival organiseren?

Je hebt geen speciale reden nodig om een zomerfestival te organiseren. Het kan altijd! Het zomerfestival leent zich uitstekend voor foodtrucks en foodstations of een heerlijke barbecue. Het is een creatief en kleurrijk bedrijfsfeest waar iedereen blij van wordt. Dé ideale invulling voor het zomerfeest of de zomerborrel op het bedrijf!

Een zomerfestival zorgt ook voor extra spirit binnen het bedrijf. Het geeft de organisatie een enorme boost en zorgt voor onderlinge verbinding. Je kan een zomerfestival ook als teambuilding activiteit organiseren of invullen als een bedrijfsopening of familiedag. Wanneer je evenementenbureau Advance Events inschakelt voor de organisatie van jullie zomerfestival, ontzorgen wij je volledig! Zo houd je zelf alle tijd over voor andere zaken en kan je met volle teugen genieten van jouw geweldige zomerevenement!

Onze rol tijdens jullie zomer­festival

Een onvergetelijk zomerfestival waar al je collega's nog lang over napraten... dat is wat jij wilt! Evenementenbureau Advance Events helpt je daarbij. We nemen alle zorgen rondom de organisatie van jullie summer party weg. Ook tijdens de uitvoering regelen wij alles tot in de puntjes. Je kan de regie van het zomerevent dus met een gerust hart aan onze eventprofessionals uit handen geven!

We verzorgen letterlijk ieder onderdeel van jullie zomerfestival. Zo bedenken wij een zomers uitnodigingstraject met een save the date en herinnering. Ook zorgen we voor kleurrijke zomeraankleding met palmen, lampions en festivalvlaggetjes. Daarnaast vullen wij alle benodigde facilitaire onderdelen in en natuurlijk regelen wij diverse eventonderdelen zoals de barbecue, foodtruck, cocktailbar en zomerse DJ. Bovendien geven wij je ook nog eens allerlei suggesties voor verrassend entertainment.

Festival op het bedrijf

Wil je een ander soort festival op het bedrijf organiseren? Advance Events organiseert de leukste bedrijfsfestivals met festival entertainment, foodtrucks, amusement en meer! Naast het zomerfestival kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een familiefestival, open dag festival, zomerbarbecue festival of jubileumfestival. Aan het einde van het jaar zijn ons kerstfestival en winterfestival helemaal hot!

Zomerfestivals op eigen locatie organiseren

Wil jij op het eigen bedrijf een zomerfestival organiseren? Dan kan Advance Events je zeker helpen! We hebben een aantal zomerse festivalconcepten. Ons meest populaire concept is het Summertime Festival, een feestelijk zomerfestival met foodtrucks, barbecues en zomerse muziek. Ons nieuwste concept is het Backyard Festival, een eigentijds, hip en trendy festival. Ook altijd erg populair is het Zomerbarbecue Festival.

En natuurlijk hebben we ook een leuke zomerborrel. Voor welk zomerfestival je ook kiest... één ding is nu al zeker. Het evenement wordt een grandioos succes en iedereen gaat met een brede glimlach op het gezicht naar huis! Laat je verrassen en vraag een offerte aan voor jullie zomerfeest, zomerborrel of summer party. Ons zomerfestival feestconcept zal je zeker bevallen! Neem contact met ons op via 010 - 750 4400 voor meer informatie. Je kunt ons ook een bericht sturen.

De mogelijkheden van een zomerfestival

Wij kunnen echt alles voor jullie zomerfestival verzorgen. De catering, het amusement en entertainment, de techniek en zelfs een verrassend zomergeschenk als give-away bij vertrek! Vraag vandaag onze zomerfestival brochure aan en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw zomerfestival? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie zomerse festival? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie zomerfestival

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie zomerfestival. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.