Evenementenbureau Advance Events...
Dé eventpartner voor jouw evenement!

ADVANCE EVENTS

Advance Events, allround evenementen­bureau

Evenementen organiseren is een kunst en bij Advance Events zijn we daar meester in. We luisteren naar jouw wensen, brengen creatieve ideeën tot leven en bereiden elk detail tot in de puntjes voor. Wij kijken, denken en plannen ver vooruit. Zodat jij zelf zorgeloos kunt meegenieten van de organisatie, het event én de herinnering. Daar doen wij alles voor!

Ieder evenement, klein of groot, kenmerkt zich door verrassende elementen en een creatief samenspel van de verschillende eventonderdelen. Dit alles met de doelstelling om tijdens het evenement nieuwe onvergetelijke belevingen en herinneringen te creëren. Mensen blij maken, dat is wat we bij Advance Events het liefste doen!

Complete evenementen­organisatie van A tot Z

Advance Events is een vooruitstrevend evenementenbedrijf voor personeelsevenementen, zakelijke evenementen en publieksevenementen. Anders dan andere eventbureaus verzorgen wij het volledige event in eigen beheer. We hebben een magazijn vol met materialen voor de aankleding van diverse events. Zelfs voor evenementen op de eigen locatie!

Niets, maar dan ook werkelijk niets wordt aan het toeval overgelaten. Check, re-check and check again is één van onze basisprincipes en vaste protocollen voor kwaliteitsborging zijn een standaard gegeven. Een event is als een live-uitzending, je krijgt maar één kans om het goed te doen! En dat begrijpt Advance Events als geen ander. Alles wordt tot in het kleinste detail feilloos geregeld. Als opdrachtgever voel je je echt te gast op je eigen event. Je hoeft zelf nergens aan te denken, want de medewerkers van Advance Events regelen het allemaal!

Waarom Advance Events als eventbureau?

Zodat je zelf ook geniet van de totaalbeleving van het feest! Voorafgaand, tijdens én achteraf. Dat is de nummer één reden om Advance Events als evenementenbureau in te schakelen.

Dankzij de enorme betrokkenheid van onze evenementenorganisatoren blijven wij na de organisatie van het eerste bedrijfsevenement vaak als vast eventbureau met de opdrachtgever samenwerken. Dat is het grootste compliment dat je als evenementenbureau kan krijgen!

Onze missie

Onze missie is een toonaangevende partner te zijn voor inspirerende en doeltreffende bedrijfsevenementen. We willen een uitstekend evenement leveren met zeer tevreden gasten en opdrachtgevers. Gewoon goed is voor ons niet goed genoeg. We willen onze opdrachtgever ontzorgen door het evenement tot in de puntjes feilloos te regelen.

Na afloop van een evenement moet iedereen met een glimlach en een goed gevoel naar huis gaan. Zowel de gasten, de opdrachtgever als onze leveranciers en eigen teamleden. We werken aan langdurige relaties, staan voor een uitstekend product en zorgen voor een perfecte verzorging. Fullservice, optimaal gastheerschap, deskundig, professioneel, creatief, verrassend en persoonlijk zijn pijlers die een belangrijke rol spelen in onze organisatie. Daarnaast blijven we voortdurend investeren in productontwikkeling en bedenken we continue nieuwe eventconcepten.

Advance Events, een familiebedrijf

Advance Events is in 2006 opgericht door Arie Brouwer. Arie is al sinds 1989 actief in de evenementenbranche. Hij startte zijn loopbaan in de partycatering en halverwege de jaren negentig stapte hij in de wereld van bedrijfsevenementen. Enkele jaren later koos hij voor het zelfstandig ondernemerschap en werd Advance Events opgericht.

Inmiddels is Advance Events ruim 17 jaar actief en voert Arie samen met zijn partner Marina Brouwer de directie. Samen geven zij leiding aan een team enthousiaste eventmanagers en vele tientallen eventmedewerkers. Ook hun zoon, Artem Brouwer, is al enkele jaren actief binnen het bedrijf. Het elan van een familiebedrijf merk je in alles! Met hart en ziel wordt er door iedereen keihard gewerkt om het de klant en de gast meer dan 200% naar het zin te maken. Gastheerschap zoals je het tegenwoordig nog maar zelden tegenkomt, daar staat de familie Brouwer voor!

Wat Advance Events jou belooft

Professionele aanpak

Een evenement is als een live uitzending. Je krijgt maar één kans om het goed te doen! Dankzij onze doordachte voorbereiding laten wij niets aan het toeval over.

Verrassend veel creativiteit

Ieder evenement van Advance Events kenmerkt zich door een creatief samenspel van verrassende elementen. Samen vormen deze een onvergetelijke totaalbeleving!

Uitstekende verzorging

De organisatie is kwalitatief van hoog niveau. We regelen alles feilloos tot in de kleinste details. Daardoor geniet jij als opdrachtgever echt mee van je eigen evenement.

Gevoel voor echt gastheerschap

Als gast en opdrachtgever voel je je enorm in de watten gelegd. We regelen echt alles voor je. Advance Events is dienstbaar, persoonlijk, betrokken en gastvrij!

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Wil jij Advance Events als evenementen­bureau inzetten?

Kijk, dat maakt ons enthousiast! Ons evenementenbureau in Rotterdam is je graag feestelijk van dienst! Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw evenement te bespreken. We hopen je snel te mogen begroeten.