Advance Events...
Creatief en veelzijdig evenementenbureau

OVER ONS

Over evenementenbureau Advance Events

Evenementenbureau Advance Events

Advance Events bedenkt en organiseert verrassende evenementen voor kleine en grote bedrijven. Gebaseerd op jouw wensen brengen we creatieve ideeën tot leven in een geweldig event dat kan plaatsvinden in een bestaande feestlocatie of bij jullie in het eigen bedrijfspand. We organiseren het evenement van A tot Z en nemen je alle zorgen uit handen. Je kan daarbij zelf bepalen welke onderdelen je aan ons wilt uitbesteden en wat je liever zelf doet. We regelen alles tot in de puntjes, zodat jij onbezorgd kunt genieten van elk moment. Samen zorgen we voor een succesvol event dat bijblijft!

Lees meer over Organisatiebureau Advance Events

Deskundig en allround eventprofessional

Advance Events is sinds 2006 actief in de creatie en uitvoering van personeelsevenementen, zakelijke events en evenementen op eigen locatie van de klant. In al die jaren hebben we heel wat kleine en grote bedrijfsevenementen georganiseerd. Wat dat betreft zijn we een echte ervaringsdeskundige. Het evenement is als een live-uitzending, je krijgt maar één kans om het goed te doen! En dat weten we bij Advance Events maar al te goed. Niets wordt aan het toeval overgelaten en alles wordt tot in de kleinste details geregeld. Jij hoeft zelf nergens aan te denken, want de eventmanagers van Advance Events regelen het allemaal!

evenementenorganisatie voor bedrijfsevenementen

Langdurige relaties, daar gaan wij voor!

Inmiddels hebben we meer evenementen mogen organiseren dan er belletjes in een glas champagne zitten. De ene keer een klantendag voor 100 relaties, de andere keer een personeelsfeest voor 1.000 medewerkers. Onze opdrachtgevers roemen onze creativiteit en onze manier van werken. Dat zien we aan het enorme aantal repeterende opdrachten, want meer dan 50% van de evenementen die wij jaarlijks organiseren zijn in opdracht van bestaande klanten! Een bewijs van het vertrouwen in ons product en onze manier van werken. En daar worden wij blij van! Laten we eens kennismaken.

Evenement op eigen locatie of extern?

Weet je al waar jullie evenement zich afspeelt? Kies je voor een event in jullie eigen locatie of in een partytent op jullie eigen terrein? Of wordt het een bestaande feestlocatie zoals een eventcentrum, fort, partyschip of kasteel? Waar je ook voor kiest, Advance Events helpt je om er een geweldig event van te maken! Wij zijn specialist wanneer het gaat om events op eigen locatie en beschikken zelf over heel wat materialen en voorzieningen die daarvoor nodig zijn. Daarnaast werken wij intensief samen met de mooiste feestlocaties in Nederland. Laat je verrassen en vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw evenement.

Werkwijze evenementenbureau Advance Events

Onze werkwijze voor jouw evenement

1) Wederzijdse kennismaking
Wij verdiepen ons in jullie idee, DNA, doelstellingen en specifieke wensen.

2) Brainstormen en creatie concept
Ons eventteam buigt over jullie vraag en bedenkt een uniek eventconcept.

3) Productie, coördinatie en voorbereiding
Ben jij akkoord met het plan? Dan gaan onze eventmanagers voor je aan de slag. Geen detail laten zij aan het toeval over!

4) Uitvoering
Eindelijk is het dan zover! Onze eventprofessionals zorgen er samen met onze eventpartners voor dat alles perfect verloopt!

5) Nazorg en evaluatie
Voor ons gaat het na deze dag nog even door. We plaatsen de foto's op de website, versturen de bedankjes en evalueren het evenement samen met de opdrachtgever. Op naar het volgende event!

Missie van organisatiebureau Advance Events

Onze missie

Onze missie is een toonaangevende partner te zijn voor inspirerende bedrijfsevents. We willen een evenement leveren met uiterst tevreden gasten. Gewoon goed is voor ons niet goed genoeg. We willen onze opdrachtgever volledig ontzorgen en regelen het evenement tot in de puntjes. Na afloop van een evenement moet iedereen met een grote glimlach naar huis gaan. Zowel de gasten, de opdrachtgever maar ook onze leveranciers en eigen teamleden. We werken aan langdurige relaties en staan voor een uitstekend product. Deskundig, professioneel, creatief, verrassend en persoonlijk zijn onze pijlers. Optimaal gastheerschap is daarbij de verbindende factor.

Evenementenbureau Advance Events, een familiebedrijf

Advance Events, een familiebedrijf

Advance Events is in 2006 opgericht door Arie Brouwer. Arie is al sinds 1989 actief in de evenementenbranche. Hij startte zijn loopbaan in de partycatering en halverwege de jaren negentig stapte hij in de wereld van bedrijfsevents. Inmiddels zijn ook echtgenote Marina en zoon Artem actief in het bedrijf. De familie Brouwer werkt met een team enthousiaste eventmanagers aan vele prachtige events. Eigenlijk is iedereen lid van de familie, aldus Arie. Het elan van een familiebedrijf merk je in alles! Met hart en ziel wordt er door iedereen keihard gewerkt om het de klant en de gast meer dan 200% naar het zin te maken.

Contact met evenementenbureau Advance Events

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van evenementenbureau Advance Events voor jouw evenement? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen? Neem vrijblijvend contact met één van onze eventmanagers op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Wat Advance Events jou belooft

Professionele aanpak

Een evenement is als een live uitzending. Je krijgt maar één kans om het goed te doen! Dankzij onze doordachte voorbereiding laten wij niets aan het toeval over.

Verrassend veel creativiteit

Ieder evenement van Advance Events kenmerkt zich door een creatief samenspel van verrassende elementen. Samen vormen deze een onvergetelijke totaalbeleving!

Uitstekende verzorging

De organisatie is kwalitatief van hoog niveau. We regelen alles feilloos tot in de kleinste details. Daardoor geniet jij als opdrachtgever echt mee van je eigen evenement.

Gevoel voor echt gastheerschap

Als gast en opdrachtgever voel je je enorm in de watten gelegd. We regelen echt alles voor je. Advance Events is dienstbaar, persoonlijk, betrokken en gastvrij!

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie evenement

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie bedrijfsevent. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.