Advance Events...
Creatief en veelzijdig eventpartner

OVER ADVANCE EVENTS

Advance Events

Advance Events bedenkt en organiseert verrassende bedrijfsevents voor klein en grote opdrachtgevers. Gebaseerd op jouw wensen brengen we creatieve ideeën tot leven. We organiseren het evenement van A tot Z, waarbij je zelf kunt aangeven welke onderdelen je aan ons wilt uitbesteden en wat je liever zelf doet. Samen zorgen we voor een succesvol event dat bijblijft!

Ieder evenement, klein of groot, kenmerkt zich door verrassende elementen en een creatief samenspel van de verschillende eventonderdelen. We zorgen voor onvergetelijke belevingen waarmee nieuwe herinneringen worden gemaakt. Mensen blij maken met prachtige evenementen, dat is wat we bij Advance Events het liefste doen!

Complete evenementen­organisatie van A tot Z

We zijn sinds 2006 actief in de organisatie en uitvoering van personeelsevenementen, zakelijke evenementen en evenementen op het eigen bedrijf. In al die jaren hebben we al heel wat evenementen voor kleine en grote opdrachtgevers voorbij zien komen.

Niets wordt aan het toeval overgelaten. Een event is als een live-uitzending, je krijgt maar één kans om het goed te doen! En dat begrijpt Advance Events als geen ander. Alles wordt tot in het kleinste detail feilloos geregeld. Als opdrachtgever voel je je echt te gast op je eigen event. Je hoeft zelf nergens aan te denken, want de medewerkers van Advance Events regelen het allemaal!

We werken veel voor vaste opdrachtgevers

Sinds onze oprichting hebben we al meer evenementen mogen organiseren dan er belletjes ztten in een glas champagne. De ene keer ging het om een zakelijke bijeenkomst voor 100 gasten, de andere keer om een personeelsfeest voor meer dan 1.000 genodigden.

Onze opdrachtgevers roemen onze creativiteit en onze manier van werken en komen regelmatig bij ons terug. Meer dan 50% van de evenementen die wij jaarlijks organiseren zijn in opdracht van bestaande klanten. Een bewijs dat we een topproduct leveren en dat is iets waar wij heel blij van worden. Het geeft ons een extra motivatie om het nog beter te doen!

Onze missie

Onze missie is een toonaangevende partner te zijn voor inspirerende bedrijfsevents. We willen een evenement leveren met uiterst tevreden gasten. Gewoon goed is voor ons niet goed genoeg. We willen onze opdrachtgever waar gewenst ontzorgen en regelen het evenement tot in de puntjes.

Na afloop van een evenement moet iedereen met een glimlach en een goed gevoel naar huis gaan. Zowel de gasten, de opdrachtgever als onze leveranciers en eigen teamleden. We werken aan langdurige relaties en staan voor een uitstekend product. Fullservice, optimaal gastheerschap, deskundig, professioneel, creatief, verrassend en persoonlijk zijn onze pijlers. Daarnaast blijven we voortdurend investeren in productontwikkeling en bedenken we continue nieuwe eventconcepten.

Advance Events, een familiebedrijf

Advance Events is in 2006 opgericht door Arie Brouwer. Arie is al sinds 1989 actief in de evenementenbranche. Hij startte zijn loopbaan in de partycatering en halverwege de jaren negentig stapte hij in de wereld van bedrijfsevenementen. Enkele jaren later werd Advance Events opgericht.

Arie en zijn partner Marina werken met een team enthousiaste eventmanagers aan vele prachtige events. Ook hun zoon, Artem Brouwer, is al enkele jaren actief binnen het bedrijf. Het elan van een familiebedrijf merk je in alles! Met hart en ziel wordt er door iedereen keihard gewerkt om het de klant en de gast meer dan 200% naar het zin te maken.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw evenement? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Wat Advance Events jou belooft

Professionele aanpak

Een evenement is als een live uitzending. Je krijgt maar één kans om het goed te doen! Dankzij onze doordachte voorbereiding laten wij niets aan het toeval over.

Verrassend veel creativiteit

Ieder evenement van Advance Events kenmerkt zich door een creatief samenspel van verrassende elementen. Samen vormen deze een onvergetelijke totaalbeleving!

Uitstekende verzorging

De organisatie is kwalitatief van hoog niveau. We regelen alles feilloos tot in de kleinste details. Daardoor geniet jij als opdrachtgever echt mee van je eigen evenement.

Gevoel voor echt gastheerschap

Als gast en opdrachtgever voel je je enorm in de watten gelegd. We regelen echt alles voor je. Advance Events is dienstbaar, persoonlijk, betrokken en gastvrij!

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie evenement

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie bedrijfsevent. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.