Image

KERSTFEEST OF KERST­FESTIVAL OP EIGEN LOCATIE

Kerstfeest of kerst­festival op eigen locatie

Een kerstfeest of kerstfestival op jullie eigen bedrijf. Hoe gaaf is het wanneer jij en je collega’s elkaar tijdens de kerstborrel ontmoeten op een sfeervol winterfestival met honderden lichtjes, kerstbomen, vuurkorven en warme gezelligheid? Een ontvangst met glühwein en warme chocolademelk en daarna een broodje bratwurst, winterburger of een flammkuchen… jullie kerstfestival wordt reuzegezellig!

Foodtrucks, festivaltenten, winterse aankleding en ja... zelfs voor sneeuw kunnen wij zorgen! We richten op jullie bedrijf een sfeervol festivalplein in. Dit kan buiten, waarbij we gebruik maken van terrasheaters en een stretch- of aluhaltent, maar we kunnen ook een bedrijfshal of kantine omtoveren tot sfeervolle ontvangstruimte. Wij bieden een kerstfestival aan, maar verzorgen ook een speciaal winterfestival. Weet jij al welk festival jij gaat organiseren?

Een cozy of icy kerstfestival

Het kerstfestival is een echte hit! Wij organiseren kerstfestivals en eindejaarsfestivals vanaf 125 personen en zorgen daarbij voor alles dat nodig is: van sfeervolle arctic stretchtenten tot originele foodtrucks en festivaldecoraties in kerstsfeer. Ook zaken als terrasheaters, vuurkorven, bijzonder entertainment en hilarisch amusement regelen wij. We hebben twee sferen voor het kerstfestival waaruit je kunt kiezen: cozy, oftewel warm, sfeervol en gezellig, of icy, een strakker, moderner en eigentijdse variant.

Maatwerk kerst- of winterfeest

Ook als het gaat om kerst- of eindejaarsfeesten ben je bij Advance Events aan het juiste adres! We hebben diverse concepten die uitstekend in te zetten zijn voor jullie kerst-, winter- of eindejaarsevenement. Wat dacht je bijvoorbeeld van The Great Piano Party, Al Capone's Nightclub of een event met 'Cool!' als thema? Wij organiseren dit soort feestavonden in bestaande feestlocaties, maar kunnen natuurlijk ook jullie eigen magazijn of loods ombouwen tot feestzaal. Klik op onderstaande button om meer mogelijkheden van personeelsfeesten te zien.

Het bijzondere Toscaanse kerstfeest

Wist je dat de kerst in Toscane het belangrijkste feest van het jaar is? De inwoners van Toscane zijn vaak al weken vooraf bezig met de voorbereidingen van dit prachtige familiefeest. Je ziet ook in vrijwel ieder Toscaans dorp de bekende kerstmarkt. Daarnaast vormt natuurlijk het eten een belangrijk ingrediënt van dit feest. Gebaseerd op deze Toscaanse tradities hebben wij een gaaf en trendy feestconcept bedacht als invulling voor het kerstfeest met eventueel een kerstmarkt. Het Toscaanse kerstfeest is gebaseerd op lange 'familietafels' waaraan de gasten plaatsnemen. Dit is een kerstfeest om gezellig met elkaar te tafelen en te genieten van de mooie momenten samen!

Interesse of meer informatie ontvangen?

Willen jullie binnenkort ook een kerstfeest of kerstfestival op jullie eigen locatie organiseren en ben je nog op zoek naar een eventpartner die je kan helpen bij de organisatie en uitvoering? Wij staan graag voor je klaar! Bel ons via 010 - 750 4400 of stuur ons een bericht.