Kerstfeesten voor medewerkers

Het kerstevenement op het bedrijf,
Een event waar men naar uitkijkt!

De leukste kerstfeesten voor je personeel

De leukste kerstfeesten: van kerstmarkt tot kerstborrel

HO, HO, HO zoek niet verder naar de leukste kerstfeesten voor je personeel, want die vind je bij Advance Events! Welk kerstevenement gaan jullie organiseren? Wordt het een kerstdiner, kerstborrel of kerstfeest? Of kies jij voor een supergezellig kerstfestival met kerstmarkt? Wat je ook kiest... Advance Events organiseert een kerstevent dat verrast, verbaast en verbindt! Maar hoe organiseer je nou de leukste kerstfeesten voor je personeel? Wij van Advance Events helpen je daarbij!

Kerstevenementen voor bedrijven
Evenementenbureau voor kerstevents

Onze rol tijdens jullie kerst- of winter­event

Al vroeg in het jaar wordt op het kantoor van Advance Events de kerstdecoratie opgehangen. Die op en top kerstsfeer leidt tot een gezellig kerstdecor waarin wij de leukste kerstevents bedenken. Ook dit jaar hebben we dat weer gedaan en het resultaat mag er wezen! Van borrel tot festival en van kerstfeest tot drive-thru. We creëren niet alleen een gaaf feestconcept, maar regelen jullie kerstevenement van A tot Z. Van uitnodigingstraject tot give-away en van catering tot amusement. Daarbij nemen we je alle zorgen rondom de organisatie en uitvoering van het kerstfeest uit handen!

Kerstborrel organiseren

Kerstborrel

De kerstborrel is één van die bedrijfsevents waar je medewerkers echt naar uitkijken. Het is een uitstekend moment om de collega's te bedanken voor hun inzet. Advance Events heeft voor de invulling van jullie kerstborrel meerdere concepten waaruit je kunt kiezen. Trendy en eigentijds, of juist gezellig en sfeervol. Dat kan bij jullie op de eigen locatie, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een externe feestlocatie. Ook culinair is er van alles mogelijk: van lekkere frituurhapjes met dipsausjes tot verrassende festivalsnacks of stijlvolle walking dinners. Graag bespreken we jullie wensen voor jullie kerstborrel. Waar je ook voor kiest, samen maken we er een succes van!

Kerstfeest

Veel bedrijven kiezen ervoor het jaar af te sluiten met een verrassend bedrijfsfeest. Advance Events kan je helpen om een onvergetelijk eindejaarsfeest te organiseren waarover je collega’s nog lang praten. We werken samen met de mooiste feestlocaties door heel Nederland en komen altijd met creatieve feestconcepten. Het is natuurlijk ook mogelijk het kerstfeest of eindejaarsfeest in jullie eigen locatie te organiseren. We bouwen jullie bedrijfshal of magazijn binnen een paar uur om tot een geweldige feestzaal. En wanneer je binnen onvoldoende ruimte hebt, plaatsen we een aluhal partytent op het parkeerterrein.

Kerstfestival

Het kerstfestival is één van de meest gekozen kerstevents. Als je een leuk en gezellig kerstfeest voor jouw personeel wilt, dan is het kerstfestival echt iets voor jou! We richten aeen winters festivalplein in met foodtrucks, foodhuisjes en winterse gezelligheid. Daarbij zorgen we ook voor gaaf kerstamusement en entertainment. Vaak wordt het kerstfestival gecombineerd met het uitdelen van de kerstcadeaus. Dit kunnen de door jullie geregelde kerstpakketten zijn, of één van de keuze concepten die wij hiervoor aanbieden. Laat je inspireren door ons filmpje van het kerstfestival als kerstfeest.

Evenementenbureau voor Winter Wonderland kerstfeest

Winter Wonderland Party

Het Winter Wonderland Feest is ook een favoriet feestthema voor de kerst. Een Winter Wonderland Feest kan worden ingezet als feestavond maar kan ook gebruikt worden voor een familiedag of festival evenement. Evenementenbureau Advance Events heeft twee sferen voor de kerstfeesten die we organiseren: cozy (warm, gezellig en sfeervol) of icy (trendy, eigentijds en hip & happening). Welke sfeer heeft jouw voorkeur en past het beste bij jullie bedrijf? We maken voor jullie kerstfeest, kerstborrel of kerstfestival graag een offerte op maat. Neem contact met ons op en vertel ons jouw wensen. Je zal verrast staan van ons voorstel.

Kerst drive thru als kerstfeest organiseren

Kerst drive-thru

Wil jij jouw medewerkers verrassen met een bijzondere kerst drive-thru? Advance Events heeft speciaal voor bedrijven een super gezellig drive-thru concept bedacht dat vrijwel overal mogelijk is. Bijvoorbeeld op jullie parkeerterrein of in jullie bedrijfshal. Voor dit X-mas drive-thru idee kan je niet alleen de medewerkers, maar ook het hele gezin van je medewerkers uitnodigen. De kerst drive-thru is een supergezellige en sfeervolle gelegenheid om het kerstpakket uit te delen. Of wat dacht je ervan om tijdens de drive-thru kerstbomen uit te delen? Er is van alles mogelijk! We maken graag een vrijblijvende offerte. Neem contact op via 010 - 750 4400.

zelf kerstpakket bij elkaar shoppen op de kerstmarkt

Kerstmarkt

De kerstmarkt voor bedrijven is een supergezellig eventconcept als invulling voor de kerstborrel, het kerstfeest of de kerstbijeenkomst. Zie je het al voor je? Bij jou op het bedrijf creëren wij een echte kerstmarkt met diverse kerstkraampjes, vuurkorven, flammkuchen en heel veel gezelligheid. Bij de diverse kerststalletjes kan jijzelf jouw kerstpakket bij elkaar shoppen. Voor 2023 zijn alla data voor een live kerstmarkt inmiddels volgebvoekt. Maar dat is geen probleem, want we hebben twee hele leuke alternatieve concepten! Kortom, voor ieder gezelschap kunnen wij een kerstmarktconcept creëren. We vertellen je er graag alles over. Neem contact op voor meer informatie.

Samen een kerstborrel, kerstfeest of kerstmarkt organiseren?

Ook voor jullie kerstevenement maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Je kan zelf aangeven welke onderdelen je liever zelf doet en welke onderdelen je aan ons zou willen uitbesteden. Samen zorgen we ervoor dat jullie kerstfeest een succes wordt!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw kerstfeest, kerstborrel of kerstfestival? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie kerstevenement? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie kerstfeest, kerstborrel of kerstfestival

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie kerstfeest of kerstevent. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.