Het kerstevent lijkt een droom...
Toch laten wij deze uitkomen!

De leukste kerstfeesten voor je personeel organiseren

De leukste kerstfeesten: van kerstmarkt tot kerstborrel

HO, HO, HO zoek niet verder naar de leukste kerstfeesten voor je personeel, want die vind je bij Advance Events! Welk kerstevenement gaan jullie organiseren? Wordt het een kerstdiner, kerstborrel of kerstfeest? Of kies jij voor een supergezellig kerstfestival met kerstmarkt? Wat je ook kiest... Advance Events organiseert een kerstevent dat verrast, verbaast en verbindt! Een event waar je blij van wordt.

De leukste kerstfeesten voor je personeel organiseren... hoe doe je dat? Wij van Advance Events kunnen je hierbij helpen! We hebben diverse kerstevents die je helemaal naar eigen wens kan uitbreiden door allerlei 'bouwstenen' toe te voegen. Mix & match! Of je nu kiest voor een kerstborrel, kerstfestival, kerstmarkt, kerstdiner of een feestavond met als thema 'Winter Wonderland'... wij zorgen voor kerstevenementen met impact!

Onze rol tijdens jullie kerst- of winter­event

Al vroeg in het jaar zijn wij bij Advance Events bezig met de kerstperiode. Elk jaar bootsen wij de winter na. Tussen de bureaus verspreiden wij nepsneeuw en de bloemetjes wisselen wij in voor dennenbomen. Die op en top kerstsfeer leidt tot een gezellig kerstdecor waarin wij voor jullie de leukste kerstevenementen bedenken. Ook dit jaar weer!

Naast het creëren van een gaaf feestconcept, regelen wij het evenement van A tot Z. Van uitnodigingstraject tot give-away en van catering tot amusement. Wij verzorgen echt ieder onderdeel dat nodig is om er een succesvol kerstfeest of eindejaarsfeest van te maken. Onze eventmanagers nemen alle zorgen rondom de organisatie en uitvoering van het kerstfeest uit handen zodat jijzelf kunt meegenieten!

Een kerstfeest of kerstborrel organiseren

Vrijwel elk bedrijf organiseert ieder jaar een kerstfeest voor de medewerkers. De ene keer is het een borrel terwijl het de andere keer een volledige feestavond of kerstfestival betreft. Het kerstevenement is een uitstekend moment om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Daarnaast zorgt het event voor extra binding en verstevigt een kerstfeest de teamspirit!

Wij van evenementenbureau Advance Events zijn al sinds onze oprichting in 2006 zeer actief in de organisatie van eindejaarsevents en kerstfeesten. Zowel op het bedrijf bij de opdrachtgever als in externe feestlocaties. Aan de hand van jullie wensen bedenken wij een creatief plan. Vervolgens bereiden wij elk detail doordacht voor en laten wij niets aan het toeval over. Het wordt genieten!

Kerstfestival met leuke kerstmarkt

Het kerstfestival is één van de meest gekozen kerstevents. Als je echt een leuk en gezellig kerstfeest voor jouw personeel wilt organiseren, is het kerstfestival echt iets voor jou! Op jullie bedrijf richten wij een winters festivalplein in met foodtrucks, foodhuisjes en winterse gezelligheid. Daarbij zorgen we ook voor gaaf kerstamusement en entertainment.

Vaak combineren opdrachtgevers het kerstfestival met een kerstmarkt. Onze kerstmarkt voor bedrijven is een supergezellig eventconcept! Zie je het al voor je? Bij jou op het bedrijf creëren wij een echte kerstmarkt met kerstkraampjes, vuurkorven, flammkuchen en heel veel gezelligheid. Je kunt bij de diverse kerststalletjes zelf jouw kerstpakket bij elkaar shoppen! De kerstmarkt is mogelijk vanaf circa 200 gasten.

Kerst drive-thru als kerstfeest op het bedrijf

Wil jij jouw medewerkers verrassen met een bijzondere kerst drive-thru? Advance Events heeft speciaal voor bedrijven een gezellig drive-thru concept bedacht dat vrijwel overal mogelijk zijn. Bijvoorbeeld op jullie parkeerterrein, in een grote bedrijfshal of op de weg rondom jullie eigen bedrijfspand.

Voor dit drive-thru idee kan je alleen de medewerkers, maar ook het hele gezin van je medewerkers uitnodigen. De kerst drive-thru is niet alleen supergezellig en sfeervol, maar het kerstevent is ook nog eens een uitstekende gelegenheid om het kerstpakket uit te delen. Ga jij zelf een drive-thru organiseren en ben je benieuwd hoe ons kerstconcept eruit zien? Neem contact met ons op en vraag onze brochure aan! 

Winter Wonderland festival op het bedrijf

Het Winter Wonderland Festival is ook favoriet. Het thema 'Winter Wonderland' gebruiken veel van onze opdrachtgevers voor zowel feestavonden als familiedagen of open dag events die rond Kerstmis plaatsvinden. Evenementenbureau Advance Events heeft twee concepten voor kerstfeesten: cozy (warm, gezellig en sfeervol) of icy (trendy, eigentijds en hip & happening). Wat heeft jouw voorkeur?

We maken voor jullie kerstfeest, kerstborrel of 'Winter Wonderland' event graag een maatwerk offerte. Neem contact met ons op en vertel ons jouw wensen. Aan de hand daarvan gaan wij voor je aan de slag en verrassen wij je met een onvergetelijk kerstfeest met WOW-momenten en impact!

Live of online kerstmarkt voor bedrijven

De kerstmarkt voor bedrijven is een supergezellig eventconcept als invulling voor de kerstborrel, het kerstfeest of de kerstbijeenkomst. Zie je het al voor je? Bij jou op het bedrijf creëren wij een echte kerstmarkt met diverse kerstkraampjes, vuurkorven, flammkuchen en heel veel gezelligheid. Bij de diverse kerststalletjes kan jijzelf jouw kerstpakket bij elkaar shoppen. We hebben ook een kerstmarkt die goed past bij een kerstfestival.

Liever online? Ook dat kan! Wij bieden namelijk ook een online kerstmarkt aan. Via een website kunnen jouw medewerkers dan zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen. We hebben drie verschillende kerstmarkten die in 3D vormgeven zijn. Elke variant is op een andere locatie opgenomen: in een landhuis, een klooster en in het Louwman Museum. Onze online kerstmarkt is uniek in Europa! Wist je dat je deze online markt eenvoudig kan combineren met een live kerstborrel? We vertellen je er graag alles over!

Samen een kerstborrel, kerstfeest of kerstmarkt organiseren?

Ook voor jullie kerstevenement maken wij graag een verrassend voorstel. Een op maat gemaakt feestidee, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. We kunnen daarbij alles of alleen de onderdelen die jij liever uitbesteed voor je regelen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw personeelsfeest? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen voor jullie bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie kerstfeest of eindejaarsevent

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie kerstfeest of kerstevent. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.