indian summer party feestidee

Nieuw feestidee -
Indian Summer Party!

Verrassend nazomer event:
Indian Summer Party

Ben je op zoek naar een gezellige kick-off na de zomervakantie? Of zoek je een leuke invulling voor jullie nazomer evenement op het bedrijf? Advance Events heeft hiervoor een geweldig concept bedacht: het Indian Summer event! Een verrassend nazomer evenement met toffe aankleding, dansbare muziek, trendy fooditems en een supergezellige sfeer. Een feest dat je voor geen goud wilt missen!

Organiseer een nazomerfeest

Start na de vakantie goed en organiseer een nazomerfeest! Advance Events neemt je de gehele organisatie graag uit handen. Na de inventarisatie van jouw wensen gaan wij direct aan de slag waarbij we alles tot in de puntjes voor je regelen. Wij kunnen het thema Indian Summer op verschillende events toepassen, denk hierbij aan een borrel, een feestavond of een gezellig nazomer festival.

Verrassend entertainment

Wij zorgen voor het juiste entertainment bij jullie Indian Summer feest. Zo kan je denken aan een silent disco, een bekende artiest die komt optreden of een karaokebar. Ook is het Indian Summer thema uitstekend geschikt voor trendy hapjes en drankjes. Dit kunnen wij helemaal aanpassen aan jouw wensen. Geef ons jullie voorkeur door en wij regelen jouw nazomerfeest van A tot Z.

Indian Summer op eigen locatie?

De Indian Summer party kan op verschillende locaties plaatsvinden. Bijvoorbeeld bij jullie op je eigen locatie of in één van onze geweldige eventlocaties. Waar jullie nazomer event ook plaatsvindt, wij maken er een onvergetelijk feest van!

Offerte voor jullie Indian Summer party?

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Bellen kan ook: 010 - 750 4400.