Image

KERSTFESTIVAL MET KERSTMARKT IS EEN GROOT SUCCES!

Kerstfestival met kerstmarkt op het eigen bedrijf

Het kerstfeest voor bedrijven, waarbij een kerstfestival gecombineerd wordt met een kerstmarkt waarop men zelf het kerstpakket kan samenstellen, is een enorm succes! We hebben een live kerstmarkt vanaf de 250 personen en een online kerstmarkt die ook voor kleinere groepen toegankelijk is. Je kunt natuurlijk ook alleen voor het kerstfestival kiezen. Dat kan al vanaf 125 personen!

Ho ho ho... wij regelen alles voor jouw kerstevenement!

Al je het kerstfestival wilt uitbreiden met een kerstmarkt, zorgen wij voor bijzondere kerstmarkthuisjes en winterkraampjes. Jijzelf kunt bepalen of je gebruik maakt van ons uitgebreide winkelassortiment of dat je plaatselijke winkeliers wilt benaderen. Kies je voor het laatste? Dan kunnen wij je daarbij helpen met basisformulieren en een standaard vragenlijst. Waar je ook voor kiest, jullie kerstevenement op het bedrijf wordt onvergetelijk door Advance Events!

Wintergerechten en foodtrucks

Verder zorgen wij voor verrassende foodtrucks, heerlijke catering en tal van verrassende onderdelen die nodig zijn om van jullie kerstfestival met kerstmarkt een succes te maken. Niets laten wij aan het toeval over. We hebben leuke, winterse amusement onderdelen zoals curling, spijkerslaan, ijspegelvangen en sjoelen. Ook de winterdome fotostudio is altijd razend populair. Daarnaast hebben wij een speciale, winterse DJ show die je kunt inzetten, maar je kunt ook kiezen voor live muziek. We zijn benieuwd hoe jouw kerstevenement eruitziet. Zullen we eens brainstormen over de invulling?

Interesse of meer informatie ontvangen?

Het kerstfestival voor bedrijven is een ideaal alternatief voor het geijkte kerstpakket en de 'dertien in een dozijn' kerstborrel. Onze eventspecialisten bouwen in korte tijd een winters festivalplein op bij jullie op de zaak. Bijvoorbeeld in het magazijn, de fabriek, het bedrijfsrestaurant of buiten op het parkeerterrein. Compleet met stretchtenten, vuurkorven, foodtrucks en prikverlichting. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte en laat je inspireren door de leukste kerstfeesten.