Image

Ibiza zomerfeest

Ibiza zomerfeest voor je medewerkers organiseren

Het Ibiza Zomerfeest is het meest gezellige zomerevent van dit jaar! Zie je het al voor je? Op jullie parkeerterrein of in het magazijn wordt een trendy Ibiza zomerplein ingericht. Compleet met fraai wit beachmeubilair, verfrissende drankjes, swingende muziek, lekkere foodmarket gerechtjes en natuurlijk prachtige Ibiza sfeerdecoraties. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een bestaande locatie aan bijvoorbeeld het strand. Het wordt een zomerparty waarover je collega's nog lang napraten.

Advance Events heeft een compleet feestpakket voor Ibiza zomerfeesten vanaf 100 tot 1.500 personen. Daarnaast werken we samen met een aantal beachclubs waar dit thema goed tot z'n recht komt. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor jullie Ibiza feest. Let's Party!

Ibiza zomerfeest... let the music play!

Samen met onze muzikale partners hebben wij een waanzinnig muzikaal programma samengesteld dat ook voor jullie Ibiza party in te zetten is. Trendy DJ's, live optredens van saxofonisten of percussionisten, lounge zangeressen tot complete bands... er is van alles mogelijk.

World Food Market of BBQ?

Ook culinair is de Ibiza Party verrassend! Er zijn vele mogelijkheden om de culinaire invulling spraakmakend en vooral lekker te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een World Food Market, waarbij we allerlei soorten streetfood vanaf leuke foodkraampjes en kleine karretjes serveren? Ook populair is de Beach BBQ met heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Het is ook mogelijk om een volledige vegan invulling te verzorgen. En natuurlijk hebben wij ook tal van foodtrucks die je kunt inzetten. Culinair entertainment... daar zijn wij meester in! Onze Ibiza Cocktailbar en Looping Good icerollbar zijn daar goede voorbeelden van!

Offerte voor jullie Ibiza Zomer Party ontvangen?

Vul onderstaand antwoordformulier in voor een vrijblijvende offerte voor jullie Ibiza Zomer Party. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen via telefoon 010 - 750 4400.