Familiedag in festivalthema

Bij Advance Events organiseren wij heel wat familiedagen en open dagen. Zo hebben wij in opdracht van Van Iperen, een bedrijf in de gewasbescherming, een familiefestival georganiseerd. Tijdens deze familiedag met festivalthema kwamen meer dan 650 gasten, bestaande uit medewerkers met partner en kinderen, naar recreatieoord Binnen Maas. Hier hadden wij een volledig festivalterrein ingericht compleet met festivaltenten, foodtrucks, allerlei attracties en heel veel gezelligheid.

Kidscorner, springkussen en veel meer amusement

De kleinste gasten konden terecht bij de Kidscorner, compleet met Hans & Grietje huisje. Verder waren er tal van doe-activiteiten voor jong en oud: virtual reality racing, greenscreen photostudio, schmink- en ballonnenclown, workshop Ibiza armbandjes maken, een draaimolen, klimtoren, springkussens, bunji trampoline en zelfs een groot veld waar je kon lasergamen. 

Afsluiting met een familiebarbecue en heerlijke zomerijsjes

Er waren diverse foodtrucks met allerlei lekkernijen en de dag werd afgesloten met een heerlijke familiebarbecue en lekkere zomerijsjes vanuit een roze ijscotruck. Wil je ook een familiedag organiseren? Evenementenbureau Advance Events kan jullie familiedag van A tot Z regelen. We hebben leuke ideeën voor de eigen locatie maar ook voor externe locaties in Nederland.

Interesse of meer informatie ontvangen?

Wil je een offerte ontvangen voor de organisatie en uitvoering van jullie familiedag, open dag of open huis? Laat je inspireren door deze case en neem contact op met onze eventmanagers via 010 - 750 4400. Je kan ook het contactformulier invullen. Wist je overigens dat een festival ook een superleuk thema is voor bijvoorbeeld een open dag op het bedrijf?