Image

FAMILIEDAG IN FESTIVALTHEMA

Familiedag in festivalthema

Bij Advance Events organiseren we jaarlijks heel wat familiedagen en open dagen. Speciaal voor dit soort events hebben wij het Familiedag Festival bedacht, dat zowel binnen als buiten kan plaatsvinden. Het festivalthema zorgt voor een kleurrijke en gezellige sfeer en biedt vertier voor jong en oud. Een familiefestival verbaast, verrast en verbindt!

Kidscorner, springkussen en veel meer amusement

De kleinste gasten kunnen terecht bij de Kidscorner, compleet met Hans & Grietje huisje. Verder zijn er tal van doe-activiteiten voor jong en oud: virtual reality racing, greenscreen photostudio, schmink- en ballonnenclown, workshop Ibiza armbandjes maken, een draaimolen, klimtoren, springkussens, bunji trampoline en zelfs een groot veld waar je kan lasergamen. Alles is mogelijk!

Afsluiting met een familiebarbecue en heerlijke zomerijsjes

Tijdens het familiefestival zijn diverse foodtrucks of kraampjes met funfood zoals ijsco’s, poffertjes of popcorn. Het familiedag festival wordt meestal afgesloten met een heerlijke familiebarbecue of een foodtruck festival en natuurlijk lekkere zomerijsjes vanuit een roze ijscotruck. Wil je ook een familiedag festival organiseren? Neem contact met ons op.

Interesse of meer informatie ontvangen?

Wil je een offerte ontvangen voor de organisatie en uitvoering van jullie familiedag of open dag in de vorm van een familiedag festival? Neem contact met ons op. Je kunt ons ook bellen via 010-7504400.

Familiedag op het bedrijf of externe locatie?

Je kunt kiezen voor een familiedag op het bedrijf of een familiedag in een externe locatie. In beide gevallen kan Advance Events je van dienst zijn. Van een open dag op het eigen bedrijf tot een dagje in een pretpark. Maar ook maatwerk programma’s met bijvoorbeeld zeilen, een strandprogramma of avontuur in een oud fort behoren tot de mogelijkheden.