De leukste zomerfeesten

Al zitten we nu nog midden in de winter en komt de volgende storm er alweer aan, toch nemen wij je nu alvast mee naar de zomer. Weet jij al welk zomerevenement jij voor je collega’s gaat organiseren? Advance Events heeft de leukste en hipste zomerfeesten op een rij gezet. Prachtige zomerevents die zorgen voor extra energie en een positieve vibe! Welk zomerfeest mogen wij voor jou organiseren?

De leukste zomer­events op een rij

Als evenementenorganisator heeft Advance Events de allerleukste zomerfeesten voor je op een rijtje gezet. Zomervents die bij jullie op het bedrijf kunnen plaatsvinden of in een externe evenementenlocatie. Je kunt kiezen uit heel wat gave zomerfeesten. Van het Zomerfestival tot de Zomerbarbecue en van de Family Fun Day tot de Beachparty. Laat je inspireren en vraag een offerte aan.

Zomerfestival

Het zomerfestival kan natuurlijk niet in onze lijst ontbreken! Zie je het al voor je? Bij jullie voor het bedrijfspand wordt een zomers festivalplein ingericht met statafels, picknicksets, foodtrucks of een smoker barbecue en een grote festivalbar. Gekleurde lampions, prikverlichting en lekkere festivalspecials zoals ice rolls, cocktails en poké bowls... het wordt genieten! Wist je dat het zomerfestival ook in Ibiza style en als Puur Natuur versie kan worden neergezet?

Zomerbarbecue

Tijdens de zomer is een barbecue niet weg te denken! Met onze Zomerbarbecue Experience ervaren je gasten een echte BBQ beleving! Een experience met de Oklahoma BBQ Smoker, de OFYR vuurschaal, de Green Egg en de Black Bastard. Een zomerfeest voor de echte lekkerbekken met heerlijke gerechten. Kraakvers, ambachtelijk en voor je ogen bereid. Om je vingers bij af te likken!

Zomerborrel

Hoe gezellig is het om samen met je collega's nieuwe herinneringen te maken tijdens een zomerborrel? Terwijl je geniet van een ijskoud zomerbiertje speel je mee met het XXL tafelvoetbalspel waar 8 collega's het tegen elkaar opnemen. Tussendoor pak je een lekkere satéspies bij de barbecue of doe je je tegoed aan de lekkere borrelhapjes die voorbij komen.

Offerte voor jullie zomer­feest ontvangen

Ga jij binnenkort een zomerevent op het bedrijf organiseren en zoek je een zomerfeest waarmee je indruk maakt? Een uniek zomerevent waar nog lang over gesproken wordt? Laat ons je wensen weten en aansluitend verrassen we je met een gaaf plan! Bel ons op 010 - 750 4400 of vul het offerteformulier in. Wil je eerst nog wat extra inspiratie? Bekijk dan de pagina met de leukste zomerevenementen.