Image

DE KONING ALS GAST TIJDENS ÉÉN VAN ONZE EVENTS

De koning als gast tijdens één van onze events

Voor ons is iedere gast altijd even belangrijk. Toch hadden wij tijdens één van onze events wel een heel belangrijke gast... Voor het biotechnologiebedrijf Koppert mochten wij een internationaal relatie evenement organiseren ter gelegenheid van hun 50-jarige bestaan. Naast allerlei belangrijke internationale gasten, was ook de koning te gast en natuurlijk kreeg hij net even dat extra stukje aandacht!

De koning als gast

Niemand minder dan onze koning Willem-Alexander bracht een bezoek aan het prachtige bedrijf Koppert dat haar gouden bedrijfsjubileum vierde. De komst van Zijne Majesteit is natuurlijk een heel bijzondere gebeurtenis. Als evenementenorganisator heeft Advance Events inmiddels aardig wat ervaring met het bezoek van leden van het Koninklijk Huis. Zo moet je rekening houden met tal van veiligheidsregels en het protocol schrijft ook aardig wat zaken voor.

Ervaring met ontvangst van VIP-gasten

Evenementenbureau Advance Events is opgericht in 2006. In de afgelopen jaren hebben wij al heel wat VIP-gasten voorbij zien komen. Laat je inspireren door deze case. Naast koning Willem-Alexander hebben wij ook al menig event mogen organiseren waarbij ministers, staatssecretarissen, burgemeesters en andere hoogwaardigheidsbekleders aanwezig waren. Als deskundig organisatiebureau weten wij precies welke protocollen er zijn en wat er geregeld moet worden. Heb jij binnenkort een evenement met VIP-gasten? We zijn graag jouw eventpartner! Bel ons via 010 - 750 4400 voor meer informatie of stuur ons een bericht.