Een jubileumweekend is zó-veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

Jubileumweekend organiseren

Verrassend jubileumweekend organiseren

Bestaat jullie bedrijf 10, 25, 50, 75 of misschien zelfs al 100 jaar en ga jij binnenkort een jubileumweekend organiseren? Ben je op zoek naar een verrassend programma? Een 'anders dan anders' invulling met WOW-momenten die het jubileumweekend echt onvergetelijk maken? Dan is Advance Event je graag van dienst.

Als veelzijdig eventpartner kan Advance Events je helpen om jullie jubileumweekend van A tot Z te verzorgen. Gebaseerd op jouw wensen creëren wij een verrassend programma. Zodra de invulling helemaal naar jouw wens is, kunnen we je helpen met alle voorbereidingen, waarbij je zelf bepaalt welke onderdelen je door ons laat doen. Tijdens het weekend zelf zorgt onze eventmanager ervoor dat alles perfect verloopt, zodat jij tijdens het jubileumweekend kunt genieten van elk moment,

Jubileumweekend zonder zorgen

Een jubileumweekend organiseren is heel leuk maar kost je wel zeeën aan tijd. Er zijn talloze details waar je rekening mee moet houden en 101 dingen die geregeld moeten worden. Maar wat nou als je iets over het hoofd ziet? Het jubileumweekend is als een live uitzending, je krijg maar één kans. Om je hierin te helpen is Advance Events je graag van dienst.

In dat geval kan je de creatie, organisatie en uitvoering van het jubileumweekend met een gerust hart overlaten aan onze eventmanagers. We geven je in het voortraject tips en adviezen en maken een programma waarbij we jouw gasten meenemen naar plaatsen waar ze nog nooit zijn geweest. Daarna regelen we alle voorbereidingen. Met onzenjarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het weekend vlekkeloos verloopt. Jullie jubileumweekend is bij Advance Events in deskundige handen!

Onze rol tijdens jullie jubileumweekend

Wanneer je Advance Events inschakelt voor de creatie en organisatie van jullie jubileumweekend, weet je zeker dat alles tot in de puntjes wordt geregeld! Als eerste bedenken wij een verrassend programma voor jullie jubileumweekend met bijzondere activiteiten. Kiezen jullie voor bijvoorbeeld zelf vliegen in een Cessna of een originele rally in Eendjes? De mogelijkheden zijn eindeloos! Is het programma helemaal naar je zin, dan volgt de organisatie.

Vooraf gaan we samen langs de opgenomen locaties om alles te bekijken. We zorgen voor een proefdiner, bekijken de activiteiten en zoeken samen met jou het leukste entertainment uit voor jullie jubileumfeest. Tijdens het jubileumweekend zelf is onze eventmanager jullie vaste aanspreekpunt. Hij of zij reist met het gezelschap mee en zorgt ervoor dat alles perfect geregeld wordt. Alles dat nodig is voor een succesvol weekend regelen wij: van het uitnodigingstraject tot het hotel en van het entertainment tot het gastenvervoer. Je kan daarbij zelf bepalen welke onderdelen je liever in eigen hand houdt en welke onderdelen wij voor je doen.

Een once in a lifetime beleving

Wij zorgen ervoor dat jullie weekendje weg in Nederland of in het buitenland echt een onvergetelijke beleving wordt! We zoeken de meest bijzondere locaties en zorgen voor een programma met once in a lifetime activiteiten. Ons team organiseert unieke programma's. Nieuwe herinneringen waarover de gasten nog lang napraten.

Paarden mennen, je eigen drone vliegen, een tank besturen, powerboat varen, kleiduivenschieten, een eenden rally in originele 2CV's, een dropping met legertrucks... het zijn activiteiten die je zomaar tijdens jullie jubileumweekend kunt tegenkomen! Natuurlijk zorgen wij in de avond voor een geweldig jubileumfeest met entertainment, amusement en misschien zelfs bekende artiesten. Daag ons uit en vraag een offerte aan voor jullie jubileumweekend! Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 010 - 750 4400.

De mogelijkheden tijdens jullie jubileumweekend

Er zijn heel veel mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een actief weekend op de Veluwe met een vliegtocht in een Cessna of een activiteit waarbij je een graafmachine mag besturen? Een weekend op Ameland met blowkarten en branding raften of een weekend in Limburg met grotbiken en terreinrijden? Heb jij daarnaast ooit wel eens je eigen Expeditie Robinson georganiseerd? Ook is een programma met stoere legertrucks of een weekend naar Friesland te gaan met activiteiten als fierljeppen en skûtsjesilen zijn mogelijk.

De afgelopen jaren heeft Advance Events al heel wat bedrijfsweekends mogen verzorgen die stuk voor stuk uniek en verrassend waren. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden van Advance Events voor jouw jubileumweekend? Of wil je graag een voorstel op maat ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Eventpartner voor de organisatie en uitvoering van jullie jubileumweekend

Wij zijn graag jullie eventpartner voor de creatie, organisatie en uitvoering van jullie jubileumweekend. We komen met plezier bij je langs om je vrijblijvend te informeren over onze mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via telefoon 010 - 750 4400 of via onderstaande buttons.