Evenementen organiseren is een kunst...
Met ruim 17 jaar ervaring kunnen wij je helpen!

Evenementenbureau Rotterdam

Evenementenbureau Rotterdam

Advance Events is een Rotterdams evenementenbureau. Wij organiseren bedrijfsfeesten in Rotterdam, maar zijn ook daarbuiten actief. Door heel Nederland organiseren wij evenementen! Zakelijke events, open dagen, personeelsevenementen, bedrijfsfeesten, personeelsweekenden... als eventbureau organiseren wij feestelijke evenementen die verbazen, verrassen en verbinden!

Ben jij op zoek naar een deskundig en creatief evenementenbureau uit Rotterdam? Dan is Advance Events graag jouw eventpartner! Ons bedrijf is in 2006 ontstaan in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Inmiddels hebben wij intrek genomen in een groot bedrijfspand aan de rand van de het Rotterdamse bedrijventerrein Spaanse Polder. Onze Rotterdamse roots merk je direct. Wij organiseren evenementen met een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Ook werken we met korte lijnen en hebben wij een echte no-nonsense instelling. Benieuwd naar de mogelijkheden van ons Rotterdamse eventbureau? Onze eventmanagers vertellen je er graag alles over!

Creatief en deskundig evenementenbureau

Er staat iets belangrijks te gebeuren of jullie hebben iets te vieren. Je hebt jouw relaties, klanten of medewerkers uitgenodigd om tijdens deze gelegenheid als gast aanwezig te zijn. Het moet een geweldig evenement worden en wat je niet wilt zijn zorgen. Zorgen over de organisatie, techniek of het programma... alles moet perfect geregeld zijn!

Je bent op zoek naar een evenementenbureau dat je hierbij kan helpen. Een deskundige eventpartner uit de regio Rotterdam die heeft bewezen belangrijke events zoals die van jullie feilloos te kunnen organiseren. Een evenementenorganisator die niets aan het toeval overlaat. Advance Events verzorgt graag jouw evenement van A tot Z zodat jijzelf mee kan genieten!

Sinds 2006 expert in bedrijfsevents

Het Rotterdamse evenementenbureau Advance Events is al sinds 2006 actief in de organisatie van kleine en grote bedrijfsevents. Van een officiële opening tot open dag en van een feestelijk jubileumfeest tot personeelsfeest. Je kan bij ons terecht voor ieder bedrijfsevenement!

Als Rotterdams evenementenbureau hebben wij korte lijnen en een echte aanpakkersmentaliteit. De Rotterdamse hands-on instelling is voor ons als een tweede natuur. Ook het elan van een Rotterdams familiebedrijf zie je in alle gelederen van de organisatie terug. Net als onze vijf kernwaarden kwaliteit, creativiteit, innovatie, passie en persoonlijkheid. Organisatiebureau Advance Events verzorgt jouw evenement tot in de puntjes!

De leukste personeelsfeest ideeën

Het organiseren van spraakmakende personeelsfeesten is ons specialisme. Wij organiseren de meest verrassende bedrijfsfeesten, zowel bij jullie op het bedrijf of in externe feestlocaties. Ook voor jullie personeelsevenement bedenken we graag een unieke feestavond waarmee je indruk maakt!

Wil je weten wat wij zoal kunnen doen wanneer het op personeelsfeesten of bedrijfsfeesten gaat? Bekijk dan eens de pagina Personeelsfeest Ideeën. Daar geven we je een aantal mogelijkheden weer en laten we je kennis maken met een aantal voorbeelden van maatwerk producties die wij hebben mogen doen.

Totaalorganisatie: van concept tot give-away

Als evenementenbureau werken wij veel in Rotterdam en omgeving. Onze dienstverlening is veelzijdig en omvat de gehele organisatie, coördinatie en uitvoering van jullie event. Van uitnodigingstraject tot give-away bij vertrek... geen detail laten wij aan het toeval over! Onze eventmanagers regelen jouw evenement van A tot Z.

Het begint allemaal met een creatief plan. We vertalen jullie wensen in een eventconcept. Als jij hier helemaal mee akkoord bent, gaan wij voor je aan de slag met de organisatie. We leggen afspraken vast met artiesten, leveranciers en locaties. Ook geven wij een briefing aan de catering, verzorgen we de aankleding, regelen wij de techniek en vragen we als het moet zelfs een vergunning aan. Alles nemen wij van minuut tot minuut in het draaiboek op. Op de dag van het evenement zelf zorgen onze eventmanagers ervoor dat alles vlekkeloos wordt geregeld zodat jijzelf onbezorgd mee kan genieten!

Evenement op eigen locatie organiseren

Advance Events wordt vaak ingezet wanneer het gaat om de organisatie van een evenement op de eigen locatie. Of het nu gaat om een zakelijk evenement voor klanten, relaties of wederverkopers, of juist een feestelijk evenement of open dag voor de medewerkers, wij maken er een succes van!

Omdat de oorsprong van onze organisatie in de partyservice ligt, heeft de organisatie van events op eigen locatie een speciale plek in het bedrijf gekregen. Als een van de weinige evenementenbureaus hebben wij heel veel eventmaterialen en voorzieningen in eigen beheer. Wil je weten wat wij zoals voor je kunnen betekenen wanneer je een event bij jullie op eigen terrein willen organiseren? Bekijk dan de onderstaande informatie pagina.

De mogelijkheden van ons evenementenbureau

Er zijn natuurlijk tal van bijzondere momenten waarop je gebruik kunt maken van onze dienstverlening op het gebied van evenementenorganisatie. We zijn actief in personeelsevenementen, zakelijke events en publieksevenementen. Welk evenement ga jij organiseren?

Evenementenbureau Advance Events uit Rotterdam is je graag van dienst! Of het nu gaat om een bedrijfsopening, personeelsfeest, jubileum, open huis voor relaties of open dag voor medewerkers... wij maken er een succes van! We inventariseren jullie wensen en doelstelling en maken vervolgens vrijblijvend een offerte op maat. Neem contact met ons via 010 - 750 4400 of via onderstaande button.

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Evenement organiseren in Rotterdam, de 010 regio of in de omgeving?

Of het nu gaat om een evenement voor klanten en relaties, een medewerkersevenement of een publieksevenement... evenementenbureau Advance Events is je graag van dienst! Neem contact met ons op of stuur een bericht.