Een intern event is veel geregel...
Toch geniet jij van elk moment!

Evenement op eigen locatie organiseren

Evenement op eigen locatie organiseren

Wil jij een evenement op eigen locatie organiseren? Dan kunnen wij je zeker helpen! Al vanaf onze oprichting in 2006 zijn wij dé specialist in de organisatie van feesten en evenementen in en om het eigen bedrijfspand of op het eigen terrein. In al die jaren hebben wij al vele kleine en grote events op de eigen locatie van onze opdrachtgevers mogen verzorgen. Wat dat betreft kan je ons echt een ervaringsdeskundige noemen!

Of het nu gaat om een relatie evenement, personeelsfeest, klantendag, openingsfeest of jubileumevent... het maakt voor ons geen verschil! Alles dat nodig is om het evenement op eigen terrein succesvol te laten verlopen, regelen wij tot in de puntjes. We luisteren naar jouw wensen, brengen creatieve ideeën tot leven en bereiden elk detail aandachtig voor. Niets laten wij aan het toeval over. Waarom wij dat doen? Zodat jijzelf ook zorgeloos kan genieten van de organisatie, het event op de eigen locatie én de herinnering na afloop.

Eigen terrein als eventlocatie

Het organiseren van een evenement bij jullie op het eigen terrein heeft veel voordelen. Het zorgt voor extra binding wanneer jij jouw klanten of relaties feitelijk bij jullie 'thuis' uitnodigt. Ook zorgt een event dat op de eigen locatie wordt georganiseerd altijd voor een extra hoge opkomst.

Daarnaast is het natuurlijk superleuk om de gasten tijdens een rondleiding door het pand een kijkje achter de schermen te geven. Je maakt ze daarbij onderdeel van iets unieks dat voor anderen verborgen blijft. Ook hierin kunnen wij je helpen. Bovendien zijn er belastingtechnisch veel voordelen. Zo zijn evenementen die voor medewerkers op de werkplek worden georganiseerd vrij voor de WKR. Oftewel, er is geen bijtelling voor de loonheffing van toepassing. Dat scheelt enorm!

Onze rol tijdens events op het eigen bedrijf

Als evenementenbureau bedenken wij een gaaf concept voor jouw evenement op eigen locatie. We zorgen voor een onvergetelijke beleving en een verrassend programma waarmee jij scoort bij al je gasten. Een deskundige organisatie en vlekkeloze uitvoering zijn daarbij vanzelfsprekend. Alles regelen wij tot in de puntjes.

Vanuit onze kennis en ervaring geven wij je tips en adviezen waarmee jouw evenement op eigen locatie nog leuker wordt. Wij zorgen voor alles dat nodig is om er een succesvol event van te maken. Van iedere ruimte bij jullie op het bedrijf maken wij een sfeervolle feest ambiance. Hiernaast zie je een foto van een koelcel bij The Greenery die werd ingericht als receptieruimte. Ook zaken als parkeerbeheer, vergunningaanvraag, veiligheid, gastenbegeleiding en bijvoorbeeld een feestelijk uitnodigingstraject worden door ons geregeld.

Onderdelen voor een zakelijk evenement op eigen locatie

Soms is er binnen het eigen bedrijf onvoldoende ruimte om een zakelijk evenement te organiseren. In dat geval kan een fraaie feesttent op jullie terrein uitkomst bieden. We hebben voor iedere gelegenheid een passende partytent: van pagodetent tot stijlvolle boogtent en van festivaltenten tot een volledig transparante tent.

Van toiletaccommodaties tot elektra aggregaat en van parkeerbeheer tot pendeldiensten, alle zaken die voor jullie evenement op eigen locatie nodig zijn worden door Advance Events geregeld. Ook onderdelen zoals vlaggenmasten, walkway's, toegangsregistratie, hospitality hostesses en de naambadges. Samen met onze culinaire partners verzorgen we de catering en zelfs de fotograaf wordt door ons vastgelegd.

Maatwerk voor events op eigen terrein

Er zijn veel momenten waarop je een evenement op eigen locatie kan organiseren. Bijvoorbeeld bij een feestelijke opening, de viering van een bedrijfsjubileum of een grote open dag voor klanten, relaties en omwonenden. Ook kiezen bedrijven er steeds vaker voor om het personeelsfeest in het eigen pand te organiseren.

We hebben inmiddels heel wat feesten en evenementen op de eigen locatie van onze opdrachtgevers mogen verzorgen. Zo bouwden wij voor het internationale groente- en fruitbedrijf The Greenery een mega koelcel om tot festivalplein en transformeerden wij het magazijn van transportbedrijf Mammoet in een imposante feestzaal. Voor het technische familiebedrijf Terberg Totaal Installaties plaatsten wij een grote feesttent naast het nieuwe bedrijfspand terwijl wij voor het havenbedrijf APM Terminals een partyschip aan de kade van de terminal plaatste. Ieder event is maatwerk!

Een personeels­feest op eigen locatie

Ook wanneer het gaat om de organisatie van een personeelsfeest op eigen locatie is Advance Events een echte ervaringsspecialist. We hebben inmiddels al heel wat loodsen, bedrijfsruimten en fabriekshallen omgebouwd tot feestzaal. De ene keer voor een jubileumfeest, de andere keer voor het jaarlijkse eindejaarsfeest.

Of het nu gaat om een swingende feestavond, een themafeest, een open dag of een maatwerk party die speciaal voor jullie is samengesteld, eventbureau Advance Events regelt jullie personeelsfeest op het bedrijf van A tot Z. Echt alles dat nodig is regelen wij, zodat jij zelf zonder zorgen kunt meegenieten van een geweldig personeelsfeest.

Een jubileumfeest op eigen locatie organiseren

Advance Events is specialist wanneer het gaat om de organisatie van een jubileumfeest op eigen locatie. We hebben inmiddels al vele honderden bedrijfsjubilea mogen verzorgen. De ene keer was het een bedrijfsjubileum voor relatie en klanten, terwijl het de andere keer een spectaculair jubileumfeest voor eigen medewerkers betrof.

Wil jij een jubileumevenement op het bedrijf organiseren? Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor jullie jubileum. Van open dag tot feestavond en van klantevent tot een zakelijk open huis. Vraag een offerte aan voor jullie zakelijk jubileumevent.

Een nieuwjaarsborrel of nieuwjaars­evenement op eigen locatie

Ook wanneer je op zoek bent naar een evenementenorganisator die je kan helpen met de organisatie van een nieuwjaarsborrel of een ander nieuwjaarsevenement, dan kan Advance Events je van dienst zijn. Wij organiseren nieuwjaarsrecepties, nieuwjaar bijeenkomsten en kick-offs, waarmee het nieuwe jaar goed wordt ingeluid. Inclusief oliebollen, champagne en heel veel gezelligheid!

We verzorgen het nieuwjaarsevenement op eigen locatie van A tot Z. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat jij zelf zonder zorgen kunt meegenieten. De eventmanagers van Advance Events zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Daar kun je op rekenen!

Foodtruck, barista of ijscokar voor een speciaal moment

Er is een bijzonder moment op het bedrijf waarvoor je medewerkers een extra schouderklopje verdienen. Of het is heel warm weer en je wilt je medewerkers verrassen met een ijskoude verrassing. Misschien wil je een keertje wat extra's doen voor de lunch of een Piaggio met Barista tijdens de pauze voor de deur zetten? Allemaal voorbeelden waarbij je één van onze mobiele cateringunits kunt inschakelen!

Je kan alleen kiezen voor de foodtruck, ijscokar of foodunit met een culinaire traktatie. Het is ook mogelijk dat wij zorgen voor frisdranken, koffie en thee, statafels, picknick sets, parasols en dergelijke. Feitelijk creëren we een soort pop-up terrasje bij jullie voor de deur. Dit concept kun je overigens ook inzetten voor de VrijMiBo. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via telefoon 010 - 750 4400 of stuur ons een bericht.

Mogelijkheden event op het eigen terrein

De mogelijkheden voor een evenement op eigen locatie zijn eindeloos. We bouwen jullie kantoor, bedrijfsrestaurant of loods in een paar uur om tot evenementenlocatie met een prachtige ambiance voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of zakelijk evenement.

De afgelopen jaren hebben wij meer feesten op de locaties van onze opdrachtgevers georganiseerd dan er belletjes in een glas champagne zitten. Eerste paal events, officiële openingen, productintroducties, klantendagen, relatiebijeenkomsten, personeelsfeesten, open dagen, jubileumfeesten, zomerfestivals en zomerbarbecues, familiedagen en bedrijfsfestivals. Soms voor 50 gasten en soms voor 2.500 gasten. We werken voor opdrachtgevers met klinkende namen en vaak al vele jaren. Ze roemen onze professionaliteit, creativiteit en gedrevenheid. Ook voor jouw evenement op eigen locatie maken wij graag een offerte!

Opdrachtgevers in de spotlights
 • Cargill
 • Roche
 • Vestia
 • Stichd
 • CPM Europe
 • Mokveld Valves
 • Dura Vermeer
 • Amvest
 • TU Delft
 • Technisch Beheer Nederland
 • Omring
 • UWV
 • G-star
 • ASML
 • Koppert
 • APM Terminals
 • The Greenery
 • ProRail
 • Orona
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
 • openingsreceptie-officiele-opening-air-products-advance-events-evenementenbureau

Een event op eigen locatie organiseren? Wij zijn graag je eventpartner!

Onze eventmanagers staan in de startblokken om van jullie evenement in het eigen bedrijfspand of op eigen terrein een grandioos succes te maken. Neem contact met ons op.