Image

OPEN DAG, OPEN HUIS OF FAMILIEDAG OP HET BEDRIJF ORGANISEREN

Open dag, open huis of familiedag

Er komt veel bij kijken om een open dag evenement van A tot Z perfect te laten verlopen. Een evenement als dit organiseren is eigenlijk vergelijkbaar met een live uitzending. Het moet in één keer goed, want je krijgt maar één kans. Samenwerken met een deskundig evenementenorganisator, zoals Advance Events, geeft je de zekerheid van een perfecte organisatie en succesvolle uitvoering. Wij verrassen en ontzorgen jou!

Een open dag organiseren

Een open dag of open huis op het bedrijf organiseren vergt veel tijd en aandacht. Er moet veel gebeuren voordat het evenement succesvol is en iedere afdeling moet zijn steentje bijdragen. Een deskundig eventpartner, die je kan helpen bij de coördinatie, organisatie en creatieve vormgeving, kan uitkomst bieden. Samen bedenken we een 'rode draad’ die door het hele evenement loopt. We motiveren afdelingen hier invulling aan te geven en geven advies over de invulling van de open dag. We komen met verrassende tips en ideeën waarmee jullie open dag onvergetelijk wordt. Zelfs tijdens de uitvoering nemen wij al jullie zorgen rondom de organisatie uit handen zodat jijzelf heerlijk kunt meegenieten!

Belevingen tijdens de open dag

Een open dag of open huis op het bedrijf moet voor de gasten tot de verbeelding spreken. Bezoekers worden deelgenoot van iets unieks en het event moet een dag zijn vol beleving, infotainment en WOW-momenten. Advance Events heeft de afgelopen jaren heel wat open dagen mogen verzorgen. Die ervaring geeft ons kennis en kunde die we graag ook voor jullie open dag of open huis inzetten. Van het bedenken van het concept tot aan de uitvoering op de dag zelf... wij kunnen het gehele evenement voor je regelen! Naast een open dag op het bedrijf kun je ons ook inschakelen voor een familiedag zowel op jullie eigen terrein als in een externe locatie.

Van robot tot 3D bril... WOW!

Ga jij een open dag organiseren? Denk dan ook eens aan WOW-momenten die je kunt inzetten, zoals:

  • Maak je eigen 3D print op kantoor

  • Dansende robot in de fabriek

  • Karten door de parkeergarage

  • Drone vliegen op het parkeerterrein

Daag ons uit om ook voor jullie open dag op het bedrijf een plan te bedenken waarin beleving, infotainment en gezelligheid hand in hand gaan. Je zult verrast staan van onze offerte! Neem contact met ons op via 010 - 750 4400 of stuur een bericht.