Image

Around the world party nieuws

Around the World Party

Steeds vaker horen wij dat het traditionele kerstfeest niet meer als zodanig wordt gevierd. In plaats daarvan wordt vaker gesproken van een winterfestival. Immers, we hebben te maken met een multiculturele samenleving. Samenleven in een maatschappij met diverse culturen gaat over verbinden. Het is een kunst om vanuit de eigen identiteit die van de ander te leren kennen. Al lijkt de wereld zo groot, we groeien steeds meer naar elkaar toe en vieren samen feest. Dat mag gevierd worden tijdens het wereldfeest!

Een reis rond de wereld

Tijdens onze 'Around the World Party' nemen wij je mee op reis rond de wereld. Laat je verwonderen door wereldse gerechten, verschillende muziekstijlen, culturele optredens en bijzonder entertainment uit diverse werelddelen. Voor heel even toveren wij jullie bedrijfsrestaurant, loods, fabriekshal of parkeerterrein om tot een gezellige feestruimte met decoraties en souvenirs. De Around the World Party kan natuurlijk ook in een bestaande evenementenlocatie plaatsvinden. Samen met jullie stippelen we de reis uit. Voor welke landen, gerechten, invloeden en muziekstijlen kiezen jullie? Wij spelen in op jullie wensen en maken van jullie feest een onvergetelijke reis! Pak je koffers en ga mee op deze reis om de wereld. Een feestavond die je niet snel vergeet!

Interesse of meer informatie ontvangen?

Advance Events heeft het thema 'Around the World' in een nieuw jasje gestoken. Met dit feest vieren wij de hedendaagse, multiculturele samenleving die bekend staat om diverse culturen en eetgewoonten. Interesse in wat wij als regisseur en producent voor jullie kunnen betekenen? We komen graag bij je langs voor een kennismaking. Lees meer over deze case en bel ons op 010 - 750 4400 of vul het contactformulier in.